MŚ2010
- Jack Bauer
- Moderator
MŚ2010
C. Ronaldo, Messi, Henry, Milito, Torres, Rooney to napastnicy (tak, Messi to napastnik, żeby za chwilę ktoś nie gadał, że jest pomocnikiem), którzy nie strzelili na tym mundialu gola, chociaż byli uważani za bogów futbolu. Nie wciskajcie mi kitu, że napastnik nie jest od strzelania goli, a jego rolą na boisku jest dogrywanie piłek. Od zawsze kiedy oglądam mecze to napastnik miał się znaleźć w odpowiednim miejscu i odpowiednim czasie w polu karnym i pełną premedytacją wykorzystać szansę. Nie usprawiedliwiajcie słabej postawy tych "geniuszy" mówiąc, że napastnik ma inną rolę. Kluby doprowadziły do tego, że na mistrzostwa świata przyjechały dętki, nie piłkarze.Fistashi wrote:Póki co to ty obrażasz więcej więc daruj sobie demagogie.
Poza tym, w mniejszości która uważa że Messi zagrał słabo na mistrzostwach? No nie rozśmieszaj mnie : ) Wy zaprzeczacie faktom, ja fakty stwierdzam - Messi NIE zagrał dobrych mistrzostw i jak można w ogóle z tym faktem dyskutować? : x Przynajmniej nie zagrał na miare 'geniusza' jak go kreują debilne media
(btw. uwielbiam, jak ktoś zaczyna kminić że nie ma racji i się tak fajnie wycofuje)
BTW: Kocham Real Madryt za ich przemyślaną taktykę transferową. Podobno już chcą kupić Mullera
MŚ2010
przemyslana taktyka transferowa... która zaczela się od przyjscia mourinho. czyli dosc krotko kochasz ten real
a to ze mś to wspanialy rynek nowych pilkarzy to zadna nowosc i real nie jesat jedynym klubem który chce kupic nowa młoda gwiazde która wyskoczyla na tym turnieju;]
MŚ2010
Kiciak, parówko przecież on ironizował.
Całkowicie zgadzam się ze Zbakanym (nie wiem tylko po co cytujesz moj post w ktorym mam takie same zdanie : P ) oprócz tego, że CR to napastnik - bo on to akurat głównie jest takim Kaką, czyli ofensywny pomocnik, a to że wystawiaja go jako strikera to cóz zrobić ; p
Całkowicie zgadzam się ze Zbakanym (nie wiem tylko po co cytujesz moj post w ktorym mam takie same zdanie : P ) oprócz tego, że CR to napastnik - bo on to akurat głównie jest takim Kaką, czyli ofensywny pomocnik, a to że wystawiaja go jako strikera to cóz zrobić ; p
MŚ2010
Szkoda Uruguwaju, szkoda, wczorajsze ostatnie 15 minut było na pewno najlepszym fragmentem na mundialu, szkoda ich naprawdę, no ale nie będę wybrzydzał, bo HOlandi należało się tak samo jak im, zajebisty meczyk chociaż wolałem Urugwaj.
A dzisiaj mam nadzieje Niemcy skopią dupe przereklamowanym gwiazdkom. A kiedy będę włączał mecz, i usłysze komentatora który mowi coś w stylu 'Ciekawe czy dzisiaj żelazna defensywa Niemiec zdoła powstrzymać rozpędzoną armade Hiszpanii', to chyba pierdolne telewizor : P
A dzisiaj mam nadzieje Niemcy skopią dupe przereklamowanym gwiazdkom. A kiedy będę włączał mecz, i usłysze komentatora który mowi coś w stylu 'Ciekawe czy dzisiaj żelazna defensywa Niemiec zdoła powstrzymać rozpędzoną armade Hiszpanii', to chyba pierdolne telewizor : P
MŚ2010
Coś w stylu "Niesamowite zagranie Villi, tak dokładną piłke może posłać tylko piłkarski geniusz!" : O <szpaku się spuszcza>
-
pszczola_pl
- Jeździ konno
MŚ2010
No mi się zdaje że ty za bardzo się podniecasz tym wszystkim ^^