Sabaton 8/10
Mi ostatnio spodobał się ten kawałek poniżej. Prosty tekst, banalny riff, nawet ściana za nimi w tle mi się spodobała
tmpl://www.youtube.com/watch?v=CK-lK0LMhA4
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
pewnie wam się to nie spodoba ale ja to właśnie czuję na tą chwilę ( od paru lat)
Uhh. No w moim uznaniu to niezbyt rewelacyjna kapela Już po stylu widzę, że to USA. Zupełnie nie trafiają do mnie te rytmy - mam wrażenie, że te wszystkie młodociane amerykanckie kapele tworzą piosenki na jedno kopyto W mojej ocenie to jakieś 2/10 ;p
Wrzucam coś co mi się ostatnio strasznie spodobało. I jest polskie! Niestety na youtubie nie uświadczymy tej piosenki.