O tam, na trzecim miejscu.mor_olo wrote:
Gdzie sa Jakub twoje kur** szwab??!! HAH!
MŚ2010
MŚ2010
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
MŚ2010
NIE-SA-MO-WI-TY MECZ! Z obu stron niesamowity naprawdę, i Niemcy wspieli się na wyżyny i Urugwaj, k**wa! Szkoda że Forlan trafił w poprzeczke ehh, ale naprawdę zajebiście. A ty Cezar japa jak chuja się znasz i jesteś zaslepiony bo nienawidzisz niemców k**wa
MŚ2010
ale wy jesteście zaślepieni nienawiścią do niemców, współczuje wam... jak naprawdę nie widzicie fantastycznego futbolu jaki prezentowali przez cały mundial to ehh
MŚ2010
Tu chodzi o miłość do Urugwaju drużyny która obok Słowacji i Chile okazała się czarnym koniem tego turnieju. Przynajmniej ja tak mam.Fistashi wrote:ale wy jesteście zaślepieni nienawiścią do niemców, współczuje wam... jak naprawdę nie widzicie fantastycznego futbolu jaki prezentowali przez cały mundial to ehh
*... i wszystko jasne.
MŚ2010
Ale czy 3 miejsce na mundialu to jest zły wynik? Mi chodzi o taką totalną porażkę, jaką zaprezentowały Włochy czy Francja... Niech to się stanie podczas Euro 2012 kiedy ich hymn zostanie zagwizdany przez 55 000 Polskich fanów na NarodowymJ.Cezar wrote:A mecz z Hiszpanią?Maciek wrote:Czemu te jeb**** Niemcy muszą zawsze wygrać? :/ Nie mogą raz w życiu zagrać ch**owo i przegrać? :X
MŚ2010
Oczywiście, w meczu z Hiszpania zagrali gorzej, dlatego to Hiszpania która grała gorzej przez cały mundial aż do meczu z Niemcami jest w finale a nie na odwrót, tak? : )
Mor_olo, w tym meczu nie byłem za nikim, obojetne mi było kto wygra, ale nawet jakbym był za urugwajem to potrafil bym przyznac ze Niemcy także zajebisty mecz zagrali : )
Mor_olo, w tym meczu nie byłem za nikim, obojetne mi było kto wygra, ale nawet jakbym był za urugwajem to potrafil bym przyznac ze Niemcy także zajebisty mecz zagrali : )
MŚ2010
I Nowej Zelandii ofcTu chodzi o miłość do Urugwaju drużyny która obok Słowacji i Chile okazała się czarnym koniem tego turnieju. Przynajmniej ja tak mam.
(Dodano 10 lipca 2010, 21:35)
Spoko będą płakać(muszą)oddo wrote:kurde szkoda bo myslalem ze do placzacego Jakuba (w razie 4 miejsca niemiec) dolacza jutro smutni kibice barcoszpanii
Babiarz mnie rozwalił:Niemcy prowadzili 1-1
MŚ2010
Jutro jestem za Hiszpanią raczej, bo od przereklamowanych gwiazd Barcelony na tych mistrzostwach jeszcze bardziej zacząłem nienawidzić Arjena 'aktora' Robbena : )
MŚ2010
http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.ph ... &start=345Fistashi wrote:Jutro jestem za Hiszpanią raczej, bo od przereklamowanych gwiazd Barcelony na tych mistrzostwach jeszcze bardziej zacząłem nienawidzić Arjena 'aktora' Robbena : )
Robben to aktor?
MŚ2010
+1Fistashi wrote:....zacząłem nienawidzić Arjena 'aktora' Robbena : )
*... i wszystko jasne.
MŚ2010
tak, robben to aktor, nie wiem w jaki sposób idiotyczna symulacja Pedro z sezonu ligowego jeszcze ma wykluczać skurwysynstwo Robbena na turnieju : )