Jedna z najmłodszych drużyn zagrała swoj mecz
http://demotywatory.pl/1872046/I-kiedy- ... -kogo-grać
!!

proszę Cie wez się obudz, chyba skurwysyna boiskowego nie widziales.Zjeżdżam Robbena bo z niego kawał skurwysyna boiskowego

A dlaczego w tej chwili chcesz pokazać tutaj każdemu że wiesz lepiej od innych? niby kuźwa gdzie widzisz te głupoty, jakoś widzę jesteś ślepy na zmiany skrzydeł z Ribery'im w Bayernie poza tym lepiej mi pokaż jakiś YT filmik gdzie Beckham potrafił przypieprzyć z odległości większej bądź bliskiej ~30 m. Tym bardziej że Beckham dośrodkowywał ze skrzydła w ciemną pizdę z mniejszym prawdopodobieństwem że ta piłka komuś na łeb spadnie. Co wypromowało Becksa? jego stałe fragmenty gry, jego celne strzały z odległości 25 m. i mniej. Dla twojej kuźwa zlitowanej wiadomości piłkę nożną globalną staram się analizować od roku 2002/03 z naciskiem na staram się, bo się kuźwa w przeciwieństwie do Ciebie nie stawiam nad innymi jak to starasz się pokazać oddo i mnie że niby k**wa wiesz lepiej. na mecze wszystkich lig jeździsz że tak dupe wynosisz do góry?. Wracając do tych moich głupot to proszę cię o łaskę i wymień mi je. proszę cię bardzo.....Fistashi wrote:Altus: No cóż... jakby ci to powiedzieć... napisałeś 2 zdania i aż 3 głupotyCo do robbena i jednego zwodu - oczywiście była to przenośnia, ale nie aż taka, bo jeśli popatrzysz na jego gre to zobaczysz że gra w sposób -> prawe skrzydło -> zejście do środka -> jeb**ęcie w bramke.
Następne: Robben lepsze wrzutki od Beckhama - bez komentarza, hi hi, Van Persie pewnie też lepszy od Bergkampa, a Kuyt.... a nie, chwila - może interesujesz się piłką od dwóch lat, że gadasz takie rzeczy?
Następne: aktorstwo... widze że nawet gdyby rzucić ci teatrem Robbena w twarz to byś nie zauważyl
Może tak obiektywnie powiem, że mam z piłką do czynienia nie od dziś i nie od 5 lat, ale co najmniej od 15 i to w sferze czynnejFistashi wrote:czyli pochwalasz boiskowe cwaniactwo?

Fistashi wrote:
Altus uspokoj się, to po pierwsze bo podczas pisania nie wziąłeś chyba nawet wdechuWymieniłem ci je już wcześniej.
Co do Becksa i Robbena to nie wracam do tego
A do wszystkich tych co mówią że się spinam- popatrzcie na tą strone tematu jak ze wszystkich stron poleciała spina na mnie i ogarnijcie: )
Normalna dyskusja to nie spina