Co jest grane?
Co jest grane?
Mam prosbe.Od pewnego czasu w trakcie gry trace moc i mozliwosc kierowania.Czy ktos może mi powiedziec co się dzieje i jak ewntualnie rozwiazac problem?
Co jest grane?
zmien ustawienia, zwiększ moc silnika, dodaj kaanał f trochę aerodynamike popraw i nie przejsciowki tylko miękka mieszanka 

-
ziomek_pol_
- Zaczyna szaleć na ulicach
Co jest grane?
Obstawiam, że przypadkowo w trakcie gry na strzałkach naciskasz prawy shift, który pełni funkcję drugiego gazu (w domyślnym ustawieniu sterowania [przynajmniej tak to zapamiętałem]), a po jego wciśnięciu gaz na strzałce przestaje reagować, chyba, że naciśniesz go jeszcze raz ;] Wystarczy zmienić to w ustawieniach i po problemie ;]
Jeśli pomogłem to mi to powiedz - będę miał satysfakcje ^^
ps. trochę chaotycznie to wszystko napisałem, ale mam nadzieję, że da radę zrozumieć.
Jeśli pomogłem to mi to powiedz - będę miał satysfakcje ^^
ps. trochę chaotycznie to wszystko napisałem, ale mam nadzieję, że da radę zrozumieć.
Co jest grane?
teraz serio czasem jest tak jak się wciska kilka klawiszy to się klawa blokuje, ale powinien być dzwięk z jednestki, ze tak wlasnie się dzieje, no chyba ze cisniesz na full głosnikach.

Co jest grane?
Bardzo Wam wszystkim dziekuje.Jutro popatrze w/g Waszych sugesti i dam znać co wyszlo.Jestem starszy wiekiem , ale młódy stazem.Dlatego potrzebuje trochę czasu aby sobie poradzic.