Jaka to gra?
Jaka to gra?
tak, to jest oryginalny screen z gry jakieś 2-3 minuty po rozpoczęciu gry jest taka scena.
Jaka to gra?
http://store.steampowered.com/app/49400/A ta gra w nowej komputerowej wersji wygląda całkiem promising, może się kiedyś bardziej tym zainteresuję (również w ramach sentymentu). Rozumiem że można grać przez sieć, a to by było całkiem zabawne
Bo nie chce mi się tego wszystkiego pisać
btw. Kyzzn, w jaki sposób twój nick pochodzi z MtG? bo nie znalazłem, żadnej karty, która by miała "kyzzn" w nazwie, ale to takie trochę prymitywne szukanie
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Jaka to gra?
A ja sobie pogrywam w Magica i to całkiem długo już, z 8 lat... wróciłem do gry po dłuższej przerwie, na razie skupuję boosterki i liczę na planeswakera jakiegoś ;d
Jaka to gra?
jak liczysz na planeswalkera to sobie kupuj Worldwake albo Ryż (Rise of Eldrazi)... tak czy siak szczęście przy trafieniu, a jak już trafisz to takiego, że hoho 
WWK - Jace, the Mind Sculptor - $80 za szt.
RoE - Gideon Jura - $40
Aczkolwiek niektórzy ładują kasę w najnowszy dodatek (M11) bo tam podobno jest tylko kilkanaście kart niepotrzebnych, a tak to same syte. Tyle, że w M11 słabi Planeswalkerzy są. :F
WWK - Jace, the Mind Sculptor - $80 za szt.
RoE - Gideon Jura - $40
Aczkolwiek niektórzy ładują kasę w najnowszy dodatek (M11) bo tam podobno jest tylko kilkanaście kart niepotrzebnych, a tak to same syte. Tyle, że w M11 słabi Planeswalkerzy są. :F
Jaka to gra?
Key, mój nick pochodzi ze starej komputerowej wersji MtG (Shandalar). Jest troszeczkę przekształcony, ale właśnie z tej gry go wzięłam
Co jakiś czas zresztą mnie coś nachodzi i sobie przechodzę grę na szybko. Trochę się magicowy offtopic zrobił ;D

Jaka to gra?
O i ja też w magica gram
Czystko rekreacyjnie, od czasu do czasu, ale grywam już od 3 lat
Kiedyś na jakimś lanie proponuje wziąć to coś się rozegra. ;p

Jaka to gra?
kur...tyzana nie robić offtopu tylko zgadywać!
- Jack Bauer
- Moderator
Jaka to gra?
ja wiem, ja wiem
Duke Nukem 4ever
Rozdział Miasto Duchów
Szkoda, że nigdy nie ukończono tej gry
Duke Nukem 4ever
Rozdział Miasto Duchów
Szkoda, że nigdy nie ukończono tej gry
Last edited by Jack Bauer on 27 July 2010, 19:53, edited 2 times in total.
Jaka to gra?
Żeby nie spamować, zawsze ktoś mógłby stworzyć jakiś nowy topic dla magicowców
Tak tylko mówię 

Jaka to gra?
Era Futbolu 2002, pamiętam ta okropną grę 
Ode mnie coś co ostatnio znalazłem w siec i jako abandoware, a gralem w demo mając 10latek, jako jeszcze mniejszy mor_olo

ps. Tez kiedyś gralem w MGT
We Wro sa nawet takie miejsca gdzie sa turnieje i mozna pograc, fajna sprawa, jak ma się kasę ;P
Ode mnie coś co ostatnio znalazłem w siec i jako abandoware, a gralem w demo mając 10latek, jako jeszcze mniejszy mor_olo

ps. Tez kiedyś gralem w MGT
*... i wszystko jasne.
Jaka to gra?
To ja biorę ale skrina dam za jakiś czas 
Jaka to gra?
Conan barbarzyńca 
Trance to nie tylko muzyka. To styl życia... Słuchając go możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Jest jak ocean uczuć - kiedy raz się w nich zanurzysz - utoniesz.