Mam prawie 40 000 punktów rankingu,12 lat i umiejętność tworzenia desingu aut.Mogę stworzyć auta klubowe teamowi i traske z Modem.Powinienem zaliczyć rekrutacje.Liczę na rekrutacje na traskach nadeo ale na inne nie będę też nażekał.
krystian10 -szukam klanu
-
surbaniak18
- Samochodowy prawiczek
krystian10 -szukam klanu
Szukam klanu.
Mam prawie 40 000 punktów rankingu,12 lat i umiejętność tworzenia desingu aut.Mogę stworzyć auta klubowe teamowi i traske z Modem.Powinienem zaliczyć rekrutacje.Liczę na rekrutacje na traskach nadeo ale na inne nie będę też nażekał.
krystian10 -szukam klanu
Najpierw przeczytaj ten temat. http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=3342
A jeśli ci się nie chce to podaj:
Typ tras na jakich chcesz grać(nadeo/tech)
Ile czasu grasz
Byłe teamy(o ile jakieś miałeś)
Jakieś dobre czasy którymi możesz się pochwalić.
To powinno wystarczyć
A jeśli ci się nie chce to podaj:
Typ tras na jakich chcesz grać(nadeo/tech)
Ile czasu grasz
Byłe teamy(o ile jakieś miałeś)
Jakieś dobre czasy którymi możesz się pochwalić.
To powinno wystarczyć
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
krystian10 -szukam klanu
Właśnie, napisz ulubione mapki plus PB na nich ;p zresztą przeczytaj sobie post skt7 i napisz tak jak powinno to być ^^ Jak coś to SSC jeździ nadeo www.ssclan.cba.pl ale ostrzegam nie jest łatwo się do nas dostać ;p
krystian10 -szukam klanu
szukasz klanu pisz na gg:
8181772
8181772