Brutalny sparing MT vs NSR (+ screeny)

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
anthey
Jeździ konno

Post by anthey »

Cześć robię reportaż o sparingach bo ten który doświadczyłem na własnej skórze jest dla mnie bradzo przykry ;(
http://www.wgraj.org/img.php?mode=show& ... width=1440NRC anthey to ja (2 konto poniewaz na 1 mam bana!)

Teraz patrzcie brutalne teksty i odzywki ( team MT) w strone mojego teamu!
http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20387

a o to 3 screnshot
http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20388

A do tego cheater w TEAMIE!!!!
http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20391
(przeczytajcie treść shoutbox'a!!!)
http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20389

i to niekoniec!! patrzcie na to (hot stuff ;/)
http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20390
TECHLUK Z CDA brał udział w sparze jako team MT normalne??
http://www.wgraj.org/img.php?mode=full&file=20392
Image
Image
Image
f1-arek
User no.6900

Post by f1-arek »

żalisz się czy jak?? bo nie rozumiem...
podpis...
Sayer pl
Jeździ konno

Post by Sayer pl »

Tak, ale wy to święci? my to mówiliśmy w obronie kiedy ty nazywałeś nas cziterami ( a obrazek tłumaczy niezformatowany pulpit). Kolega który miał CP trainer, taaa... jego brat używał tego trainera...
Być by Żyć xd
Cezar
Pedo

Post by Cezar »

I myślisz że tu znajdziesz sprawiedliwość?
To nie sąd nikt na to zareaguje...
Last edited by Cezar on 14 August 2010, 17:44, edited 2 times in total.
anthey
Jeździ konno

Post by anthey »

f1-arek wrote:żalisz się czy jak?? bo nie rozumiem...
a co mam powiedziec?? przezto (jutro team na 90% się rozleci dlatego ja już nic niemówie)
Image
Image
Image
Sayer pl
Jeździ konno

Post by Sayer pl »

Dodatkowo nikt nie wie czy to prawda czy fałsz ;)

(Dodano 14 sieprpnia 2010, 17:44)
anthey wrote:
a co mam powiedziec?? przezto (jutro team na 90% się rozleci dlatego ja już nic niemówie)
Nie rozleci się. Możemy zrobić zakład i dasz mi 50 zeta jak wygram (będę miał na nowy monitor i parę rzeczy, oczywiście po dołożeniu do reszty pieniędzy
Być by Żyć xd
JarOo
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by JarOo »

Viki sama ma 12 lat wystarczy sprawdzić na gg,a pzoa tym MT nie sitnieje rok, ponieważ Viki grała w temaie ŃT razem z Fubu przeciwko mojej byłeje drużynie Bot Boys około 3 miesiące temu i pamiętam dokłądnie, że oni też kręcili tak samo (oszukiwali).
Image
Image
Sayer pl
Jeździ konno

Post by Sayer pl »

Tak ale to było rok temu :PPPP
Być by Żyć xd
Viki
Samochodowy prawiczek

Ja na ten temat

Post by Viki »

Brutalny sparing? Brutalny sparing był tamtym razem przed rewanżem. Was 5 vs nas 2. No to raczej nie fer no nie? Ale nie marudzilismy. Poprosilam raz żeby 3 z was zeszlo na speca a wy nic. Olewka. No nic, my wtedy przegraliśmy. Co do bana to nikt ci go nie dał. Osobiscie sprawdziłam stronke. Screena nie dam bo padną oskarżenia że zrobiłam go zaraz bo zdjęciu ci go.

Co do tego 2 pkt. To nie są brutalne odzywki. Masz 12 lat, to co mam powiedziec?> Nie płacz chłopie? Bez przesady, dobrze? Powiedz mi, kto chciał rewa rewanżu? trochę to brzmi bez sensu ale co zrobie.
http://www.speedyshare.com/files/237989 ... e_boli.JPG

Co do pkt.3. Jak można nazwać osobe która straszy screenami? To jest tylko dowód noobstwa. Wisi nam to ze jesteś zły że przegrałes ale takie jest życie. Nic z tym nie zrobisz. A z resztą. Chcę poruszyc sprawe kluskisa. Czepiasz się techa a on sam nas wyzywał od śmieci. Nie dam screena bo żle zapisałam i znaleść go nie mogę lub się w ogóle nie zapisał.

Co do cziterstwa. Ten screen jest już niestety nieaktualny a kevin już nie jest cziterem. Skończył z tym niedawno.

A ten przed ostatni screen to jest czysta prawda. kto normalny chce rewanzu rewanzu spara? Wiem że przegrana boli ale tak już jest. Nie zmienisz tego.

Co do techa to należy do teamu. Nie nosi naszego tagu z prostej przyczyny. prosił mnie żby został w .CDA do następnego turnieju a on nie chce żeby wiedzieli że jest w 2 teamach jednocześnie.

Jak donosi nonsenspedia: Zawsze chcą być w wygrywającej drużynie. W przypadku porażki zawsze, ale to zawsze wyzywają przeciwników od cziterów, natomiast osoby ze swojej drużyny za n00by

Źródło: http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Noob

Morał: Życie jest okrutne i trzeb się z tym godzić. Nie wytłumacze zachowania Techa, ale uważam że jesteś takim dzieckiem które nie umie przegrywać i próbuje to udowodnic winą innych. W tym przypadku naszą.

(Dodano 14 sieprpnia 2010, 17:59)
jutro team na 90% się rozleci dlatego ja już nic niemówie

Po 1 porażce? Policzmy ile my miewliśmy porażek. Hmmmm.... 1, 2, 3... z około 10 i żyjemy. Jeżeli się rozleci to znaczy ze nie ma w nim umocnionego fundamentu. Na złej glebie każdy dom się wali.

Znalazłam fote Kluskisa. No to to już są wyzwiska, nikt z naszego teamu to nie śmiecie i nie damy się tak obrażać: http://www.speedyshare.com/files/237996 ... howana.bmp
Last edited by Viki on 14 August 2010, 18:23, edited 1 time in total.
Potman
Pirat drogowy

Post by Potman »

a możecie takie sprawy na pw rozwiązywac?
Image

Image
Ludwik
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by Ludwik »

anthey wrote:
Czlowieku nie bądź zalosny. Przejrzalem te screeny i nic obrazliwego tam nie znalazlem :? No chyba ze obraza cie pytanie "anthey boli cie glowka?" to już temat na psychologa a nie na forum.

Co do bota to tez nie wiem o co ci chodzi. Zadnego screena z czasem przejazdu tylko jakieś glupie dialogi.

Wez się ogranij i odpusc sobie bo się osmieszasz.
Image
Image
ksdfan
Doświadczony driver

Post by ksdfan »

musicie zaśmiecać tmpl jakimś gównem? zapewniam was, że absolutnie nikogo nie obchodzi to, co tutaj piszecie. A poza tym widziałem już gorsze wyzwiska na meczach.
Image
Diav3l
Emerytowany Admin

Post by Diav3l »

Nie bardzo rozumiem o co w tym wszystkim chodzi. Wypije parę piw i wrócę do tego tematu.
Image
ImageImage
mor_olo
RoKsTaR

Post by mor_olo »

Taki sparing to poważna sprawa.... prawie jak "krzyż".
*... i wszystko jasne.
bax
ESWC.pl 2k7 winner

Post by bax »

proponuje dac sobie po e-lisciu i po sprawie

ps. dzisiaj wieczorem nadeo ? :D
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
Cezar
Pedo

Post by Cezar »

mam lepszy pomysł niech dają na ring i zwycięzca ma racje...
Toby
Forever Troll!

Post by Toby »

"Brutalny sparing".. już myslalem, ze kogos pobili/zgwalcili, albo jakas ustawka byla, a tu jakiś nupki wyzywaja innych graczy.. :roll:

No jednym slowem "rzal".. Po miesiacu grania w TM team..TFUU.. <dla was> KLANU się zachcialo?! :evil:
Vego
Jeździ konno

Post by Vego »

Ja czekam jak Diavel napisze po tych piwach posta :wink:
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

uła Vego widze pierwszy kandydat na dzisiejszego bana :D Bax TS i się tlumacz!
skt7
Pirat drogowy

Re: Brutalny sparing MT vs NSR (+ screeny)

Post by skt7 »

8:15 Niedziela. Właśnie wstałem i się strasznie nudzę, a że musk jeszcze nie do końca poprawnie funkcjonuje to postanowiłem coś napisać.
anthey wrote:Cześć robię reportaż o sparingach bo ten który doświadczyłem na własnej skórze jest dla mnie bradzo przykry ;(
(JAKIEŚ GÓWNIANE SKRINY)]
Oo Jak takie słowa cię obrażają aż tak bardzo, że przyleciałeś z tym do wielkiej rady TMPL.INFO to jesteś pierdolnięty.
Sayer pl wrote:Tak, ale wy to święci? my to mówiliśmy w obronie kiedy ty nazywałeś nas cziterami ( a obrazek tłumaczy niezformatowany pulpit).
Jak zawsze :D
Kolega który miał CP trainer, taaa... jego brat używał tego trainera...
Jak zawsze :D
Sayer pl wrote: Możemy zrobić zakład i dasz mi 50 zeta jak wygram (będę miał na nowy monitor i parę rzeczy, oczywiście po dołożeniu do reszty pieniędzy
ch** mnie to obchodzi.
Viki wrote:Brutalny sparing? Brutalny sparing był tamtym razem przed rewanżem. Was 5 vs nas 2. No to raczej nie fer no nie? Ale nie marudzilismy. Poprosilam raz żeby 3 z was zeszlo na speca a wy nic. Olewka. No nic, my wtedy przegraliśmy. Co do bana to nikt ci go nie dał. Osobiscie sprawdziłam stronke.
Jacierpiedole...

Co do cziterstwa. Ten screen jest już niestety nieaktualny a kevin już nie jest cziterem. Skończył z tym niedawno.
Jacierpiedole again.

Co do techa to należy do teamu. Nie nosi naszego tagu z prostej przyczyny. prosił mnie żby został w .CDA do następnego turnieju a on nie chce żeby wiedzieli że jest w 2 teamach jednocześnie.
sry, właśnie się dowiedzieli :D

Morał: Życie jest okrutne i trzeb się z tym godzić. Nie wytłumacze zachowania Techa, ale uważam że jesteś takim dzieckiem które nie umie przegrywać i próbuje to udowodnic winą innych. W tym przypadku naszą.

nie przejmuj się, sami powiedzieliście, że macie czitera w teamie ;d "już nie czituje" hahaha :D
Po 1 porażce? Policzmy ile my miewliśmy porażek. Hmmmm.... 1, 2, 3... z około 10 i żyjemy. Jeżeli się rozleci to znaczy ze nie ma w nim umocnionego fundamentu. Na złej glebie każdy dom się wali.
O k**wa! Rok czasu istnienia i 10porażek? Zdązyliście rozegrać chociaż 12 meczów?
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Locked

Return to “Klany/Drużyny”