http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... uto%23auto
PS: Zaglądajcie od razu na ostatnie strony z nowymi mapkami bo kłótnie z innymi graczami poniżej są nieaktualne i rozwiązane
Njanowsze mapki i lepsze będą zawsze miały screeny
sory co do beczki to jeszcze nie opanowałem zmiany kamery ale pisałem JESTEM NOWY..... a "scianolaz" to po prostu tam trzeba użyć hamulca? wiesz? ... ale mniejsza mimo wszystko dzięki za ocenę czekam na następną... chodzisz nie myślałem ze tak nowe osoby mieszacie z błotem....Barthezz wrote:Scianolaz - jest dosc szybka? jedziesz prosty odcinek drogi na fs, a pozniej musisz no-driftem wchodzic w zakrety. To nie jest zadna pulapka, tylko brak płynności trasy. Moja ocena - 0/10
Beczka - WTF?! 50 petli bez zmiany kamery i bądź tu madry gdzie wycelowac w zjazd ;f Do jakiej klasy to zaliczyc? Mnie się już bardziej nadeo podoba.. jadę najszerszym zakretem jaki jest mozliwy, robię speed ponad 400km/h, a Ty ustawiasz przejscie ze skosnej trasy na prosta, z tego mniejszego elementu? wylatuje w powietrze, nawet nie trafiam w trase, gdyby to było jeszcze tak ustawione ze się trafi z powrotem ;/ 0/10
SpeedWay - chyba najlepsze z tego co Ci wyszlo, bo nie ma takich wielkich bledow, zwykly speed track, albo coś w stylu nadeo ;f jedynie znow kamera na petli.. 2/10 na zachęte
Extreme 1 - N/C
Nie zniechecaj się, rob kolejne mapy, tylko poprawiaj bledy.
Jeżeli tylko jesteś w stanie wysłać mi pada lub jakiś sprzęt elektroniczny dzięki któremu będę w stanie płynniej jeździć, jestem gotów nauczyć się driftów i takich tamJarosiek wrote:Trasy w ogóle nie płynne a przejazd z filmików, żeby nikogo nie obrażać nie najlepsze gracz widać, że tylko gra an strzałkach i puszcza gaz zamiast robić drift na zakrętach.

szczerze to chyba się zgodzimy[K&D]sonny wrote:Trasy mi się podobaja, da się ujechac
apropo szukacie dobreo drivera ?
czas na hockoliciousie:
58.97 pb
kolega robi dużo zderzen i to daje zludzenie "zjeb***" trasy
jeśli nie - to nie

Przetestowaliście?SenNocy wrote: http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 61591#auto
drogi kolego każdą mapkę trzeba znać na pamieć żeby przejechać ją z dobrym czasem nie tylko mojąBarthezz wrote:"i znać mapke na pamiec.. "[/url]
NikogoBarthezz wrote: powiedzcie mi: kogo to interesuje co wolicie?[/url]
jeśli każdy by dostosowywał się do grup osób otaczających dane środowisko to nie było by tak bardzo zróżnicowanych mapBarthezz wrote: wszędzie gdzie chce się coś robić dla grupy osob, trzeba się dostosowac do tego co ta grupa osob woli, a nie co Wam się podoba..[/url]
ok to się da zrobić ale 1 sprawa.... nie obrażaj innych bo to jest żałosne.... ty tez kiedyś jeździłeś tak albo gorzej.... wiec może pomyśl zanim coś powiesz to nie jest Fajfus tylko Fajf= FajfersToby wrote:Najpierw się nauczcie z tym twoim Fajfusem jeździć.. :F