Jogurt
Jogurt
Ludwik, nie kibicuje żadnemu z tej trójki, uehehehe. A nawet, to jeśli ktoś kibicuje Realowi, to na ch** zakłądasz od razu że z powodu ich transferów - może kibicuje od wielu lat i nie jest sezonowcem? : )
Kibicuje MU od 2003, hi hi ; )
Jogurt
Nie offtopowac, bo warny polecą!!!Fistashi wrote:Ludwik, nie kibicuje żadnemu z tej trójki, uehehehe. A nawet, to jeśli ktoś kibicuje Realowi, to na ch** zakłądasz od razu że z powodu ich transferów - może kibicuje od wielu lat i nie jest sezonowcem? : )

Jogurt
Szramiku, chyba powinniśmy otworzyć taki business właśnie. Ja do jogurtów piwnych dołożyłabym jeszcze jogurty kebabowe i o smaku kotletów mielonych i schabowych. Oczywiście potem będzie można dodać inne smaki: wódka czy różne drinki. Potem można coś pokombinować z feromonami i w ogóle, wmawiać facetom, że jak zjecie ten jogurt, to laski będą lecieć do Was jak muchy do brązowego. W sumie ten pomysł to bogactwo!
Morolololo, Ciebie też można zatrudnić, chociaż jogurt o smaku spaghetti brzmi tak jakoś nie wiem, nie chcę użyć tego słowa, ale dla gejów (bo Ty też wolisz truskawkowy, to musi Ci się dostać:P). Ale ogólnie takie jogurty to żyła złota i nisza na rynku i w ogóle!! 

Jogurt
Ej, miałem zrobić efektowny Koming Ałtkyzzn wrote:Morolololo, Ciebie też można zatrudnić, chociaż jogurt o smaku spaghetti brzmi tak jakoś nie wiem, nie chcę użyć tego słowa, ale dla gejów (bo Ty też wolisz truskawkowy, to musi Ci się dostać:P).
Temat jest gópi. Więc wstawię śmieszny filmik, który nurtuje mnie od 2 dni
tmpl://www.youtube.com/watch?v=6bMLrA_0O5I
*... i wszystko jasne.
Jogurt
powod nr 2 zeby w ogole się do Ciebie nie odzywac na WCG, najlepiej to wcale nie przyjezdzaj zebym nie musial na Ciebie patrzec.kyzzn wrote:W sumie ten pomysł to bogactwo!Morolololo, Ciebie też można zatrudnić, chociaż jogurt o smaku spaghetti brzmi tak jakoś nie wiem, nie chcę użyć tego słowa, ale dla gejów (bo Ty też wolisz truskawkowy, to musi Ci się dostać:P).
@srolo - suchar
Jogurt
Tooskaffkaa? :shock: Bleee..
Te jogurty sa takie sztuczne.. :/
Kupcie se wieksze opakowanie jogurtu truskawkowego, otworzcie, zjedzcie trochę, po czym schowajcie opakowanie z uchylonym wieczkiem do lodowki.. Sprobujcie trochę nastepnego dnia.. mozna się porzygac
Nie to co owoce lesne, jablko z cynamonem, danio smietankowe i danio intenso straciatella.. Mmmm.. <3
(Dodano 16 sieprpnia 2010, 23:53)
WTF?! - zielona herbata? :shock:
Jest wgl taki smak czy se jaja robicie?
Te jogurty sa takie sztuczne.. :/
Kupcie se wieksze opakowanie jogurtu truskawkowego, otworzcie, zjedzcie trochę, po czym schowajcie opakowanie z uchylonym wieczkiem do lodowki.. Sprobujcie trochę nastepnego dnia.. mozna się porzygac
Nie to co owoce lesne, jablko z cynamonem, danio smietankowe i danio intenso straciatella.. Mmmm.. <3
(Dodano 16 sieprpnia 2010, 23:53)
WTF?! - zielona herbata? :shock:
Jest wgl taki smak czy se jaja robicie?