F1 Race
- [K&D]Diżok
- Jeździ konno
F1 Race
Jeśli mogę to też mnie dopisz ja proponuje Stadium.
F1 Race
Skończyły się wolne miejsca. Startujący: Tiggeri, Misi, Lokash, Termez, Diżok i ja. Środowisko - stadium. Serwer nazywać się będzie "F1" a hasła nie będę ustalać, o godzinie 11.00 wyścig zaczynamy. Jeśli ktoś nie przyjdzie to zaczynamy bez niego, a jest to równoznaczne z tym, że nie będzie mógł uczestniczyć w wyścigu. Serwer początkowo ustawiony będzie na 6 osób, jeśli nie pojawią się osoby zapisane przestawiony będzie na tyle, ilu graczy będzie. Każdy kto nie został zapisany, a spróbuje wejść dostanie bana. Powtarzam, wyścig juro o godzine 11.00[/color=red]Powodzenia

F1 Race
A tak z ciekawości, to na ile okrążeń pojedziecie ?
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
F1 Race
Wyścig skończony. Podium wyglądało następująco:
1 - Misi - świetna jazda, zdublował wszystkich i w ramach premii do 500 miedziaków nagrody dodałem mu jeszcze 50
2 - Coof - żżeniłem
4 razy musiałem wcisnąć enter
3 - Maciek - dobra walka. na 6 okrążeń przed końcem go wyprzedziłem i na ostatnim nawrocie o mało mnie nie wyprzedił
Ogólnie wszyscy grali fair i było miło
wiadp - jechaliśmy na 56 okrążeń
To już chyba się w tym temacie pojawiło.
Na starcie nie pojawili się natomiast Lokash i Tiggeri. Był 2 wolne miejsca i dlatego pojechał Maciek.
1 - Misi - świetna jazda, zdublował wszystkich i w ramach premii do 500 miedziaków nagrody dodałem mu jeszcze 50
2 - Coof - żżeniłem
3 - Maciek - dobra walka. na 6 okrążeń przed końcem go wyprzedziłem i na ostatnim nawrocie o mało mnie nie wyprzedił
Ogólnie wszyscy grali fair i było miło
wiadp - jechaliśmy na 56 okrążeń
Na starcie nie pojawili się natomiast Lokash i Tiggeri. Był 2 wolne miejsca i dlatego pojechał Maciek.
Last edited by Coof on 15 April 2007, 11:21, edited 1 time in total.

F1 Race
4 byłem 
Nie powiem źle się nie jechało dopóki mi nie padły baterie w padzie i w czasie przechodzenia na klawiaturę bolid wystrzeliłw powietrze po za trasę. Potem oczywiście jak już mnie wszyscy powyprzedzali (tz 1 bo tak to byłem 3 ) to jakoś wola walki opadła i jechało się gorzej. byłem tylko 2 okrążenia za nimi
. Następnym razem proszę Bay 
Nie powiem źle się nie jechało dopóki mi nie padły baterie w padzie i w czasie przechodzenia na klawiaturę bolid wystrzeliłw powietrze po za trasę. Potem oczywiście jak już mnie wszyscy powyprzedzali (tz 1 bo tak to byłem 3 ) to jakoś wola walki opadła i jechało się gorzej. byłem tylko 2 okrążenia za nimi
- [f1] kubica
- Jeździ konno
F1 Race
na wypadek następnej edycji ja się piszę lubie długi dystans ale lepiej nie F1 tylko NASCAR
F1 Race
...i co panowie raz jeszcze jest organizowany wyścicg F1? Może w tą sobote?
jak coś to ja chętnie bym z wami pokonkurował... najlepiej na stadium 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
F1 Race
Ja mogę jechać tylko nie za bardzo z pulą bo nie mam tyle
. Tylko inna sceneria by się przydała np. Bay
- [f1] kubica
- Jeździ konno