Znikneło?
Znikneło?
Nie tylko TY przeżywasz ten sam problem. Sprawdziłem u siebie - mam to samo i z pewnością mają to inni też. Być może coś z ladderem nie tak na chwilę, później może nam przywróci LP.

Ty se chyba żartujesz, prawda? Nie bój się, szef ci głowy nie utniekondzio wrote:proszę od tego moja kaririea wisi na krawędzi
Znikneło?
Lider jest ostry(a zwłaszcza to jest dziewczyna z Call Of Duty 4 więc uwaga na TMHIG Marti!)
http://img263.imageshack.us/i/91127545.png/
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
konrad1998_98@o2.pl - to mój email
ŻEGNAJ NFS A PRECZ GNOMIE JEDEN!
Re: Znikneło?
Wbicie 30k pkt od 0 to kwestia może 2 tygodni więc absolutnie nie rozumiem czego tu się bać. A jeśli masz przez to stracić klan to LOL i ja bym już dawno z takiego zrezygnował.kondzio wrote:Mam problem i to duży. gdy weszedłęm na TM to zauważyłem że mam 0 LP (a miałem 31 500) i jeszcze zauważyłem że jestem Nieklasyfikowany a byłem na 333 152 miejscu ktoś pomoże proszę od tego moja kaririea wisi na krawędzi
Gorzej z miedziakami ;/
Znikneło?
To było trochę śmieszne - patrzę rano na serwery... ile nabzów siedzi na serwach z trasami lol, short itp. Oni se myślą, skoro LP się resetowało to zaczną od nowa. Zresztą nawet pod koniec wyścigu nikt nie dostaje pkt 
@kondzio: to stąd uciekaj
Pierwszy raz widzę coś takiego, że ten team ma ostre, wręcz i abstrakcyjne zasady. Ale niech pomyślą, że oni sami LP dotychczas nie mają 
@skt: to ja je mam... take that!
@1Down: ty na SP nie patrz, u mnie też pokazuje, ale nie LP
@2Down: Sprawdziłem przed chwilą, jeszcze ten problem jest.
@kondzio: to stąd uciekaj
@skt: to ja je mam... take that!
@1Down: ty na SP nie patrz, u mnie też pokazuje, ale nie LP
@2Down: Sprawdziłem przed chwilą, jeszcze ten problem jest.
Last edited by Mike on 29 August 2010, 15:31, edited 2 times in total.
Znikneło?
Witam. Właśnie się zarejestrowałem, by poszukać pomocy lub odpowiedzi i ją chyba znalazłem. Wczoraj wieczorem nabiłem sobie jeszcze parę punktów, miałem prawie 72k i dzisiaj wszystko mi zniknęło.
Teraz czytam, że nie tylko ja mam taki problem. Wiecie może co jest tego przyczyną i czy jest możliwość odzyskania punktów? To jest mój mały dorobek z blisko dwóch lat grania. Nie gram codziennie, czasem gram miesiąc, dwa i przez pół roku lub więcej nie gram. Teraz po przerwie od jesieni zacząłem grać od lipca i w parę minut doszedłem do 60k, a potem dalej i zniknęły mi punkty. Głupio by było zaczynać od początku i pchać się przez te tłumy na serwerach. Za to na takich od 60-70k gdzie jest ograniczenie do 16 osób jest fajnie, bo jest trudniej, poziom jest bardziej wyrównany, a na niektórych jak się będzie słabym do automat wyrzuca.
Ostatni serwerek na jakim grałem to Lets Rock 2 od godziny 22.30 do 23.00.
Ostatni serwerek na jakim grałem to Lets Rock 2 od godziny 22.30 do 23.00.
Znikneło?
Z tego co zauważyłem to LP zniknęły tylko tym osobom co posiadają wersję Nations, a pozostały tym co mają wersję United. 
Nie zauważyłem newsa, dla zainteresowanych to tutaj. http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=9278
Nie zauważyłem newsa, dla zainteresowanych to tutaj. http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=9278

Znikneło?
No to nie jest fajnie jak się popsuł. :/ Oby dało radę przywrócić wszystkie dane, no tak to każdy by musiał zbierać od nowa. Chociaż wszystkie konta chyba działają normalnie. Przed chwilą zagrałem i zobaczyłem, że praktycznie 95% kont nie ma flag, jest nieklasyfikowane i nikt nie zbiera LP. Ehh... Trzeba poczekać na jakieś info.