No chyba, że masz wpiiiizdylion% pewności, że to był zamach. Tyle, że opierając swoją wiedzę na poszlakach i domniemaniach to równie dobrze możesz twierdzić, że ufo zbudowało piramidy, amerykańscy naukowcy od dawna klonują ludzi, człowiek nie wylądował na księżycu, Elvis żyje, mapy timmy'ego sprawią, że nfs'owcy zaczną grać w tm (bo Diav tak powiedział
(chociaż nie, Elvis żyje i MJ też ;e )
Zresztą, i tak źle i tak nie dobrze, jakby się okazało, że to był zamach, to będzie wojna i nie będzie gazu (chyba, że po fasolce), a jak się okaże, że wypadek, to zaraz powstaną kolejne teorie spiskowe, bo przecież NIE MOŻLIWE by samolot się rozwalił bez pomocy Rosjan (^^) co będzie prowadzić do kolejnych kosztownych śledztw... a dzieci w Afryce głodują...
P.S.
Czesi serio wtedy podtopili wtedy Polskę, gdyż pokrótce mieli do wyboru siebie albo nas . Tj. musieli opróżnić zbiorniki retencyjne by przygotować się na tą wodę, a że Odra już wtedy była na skraju wylania to cóż, bywa ^^ Miałem 7 lat, ale to pamiętam akurat. (Ale to oficjalnie! więc pewnie kłamstwo xDDD nie, wcaaaale nie ma odniesienia do Smoleńska).
P.S.2
Kici, moja ty czarna maso :*, nie mogę się z Tobą nie zgodzić, jeśli chodzi o tą ostatnią wypowiedź twą ;d porównanie z wulkanem mnie rozwaliło, ale imo masz rację, że i tak to by była czyjaś wina, hehe. Mało tego, niektórzy by pewnie stwierdzili, że to była tajna bomba atomowa ukrywana pod ziemią, ale rząd ukrywa prawdę.
--->