x3nun Skillvideo
x3nun Skillvideo
Kiedyś nadejdzie taki dzień, kiedy przestaniemy grać w naszą ukochaną TrackManie i będziemy chcieli wrócić na moment do przeszłości wspominając lany czy grę. Pamiątki z lanów mam, teraz czas na pamiątkę z gry. Mój własny skillvideo, którym chcę się podzielić. Film wykonany przez NBlasta - dostępny przez*: http://www.youtube.com/user/NBlastMax#p/u/0/ML3nmZAhgUo oraz http://www.tm-tube.com/video/21941/x3nun+SkillVideo
*Niestety na wjazd został zablokowany dźwięk, dlatego też trzeba oglądać film z konta NBlasta.
*Niestety na wjazd został zablokowany dźwięk, dlatego też trzeba oglądać film z konta NBlasta.
Last edited by Ksenuns0n on 12 November 2010, 18:03, edited 1 time in total.

x3nun Skillvideo
Dobra, zobaczyłem cały film... hmmm... Mało efektów, dobra kamera, średnia muzyka.
Mało efektów - Nie jestem za nawalaniem efektów, lecz mogłeś zrobić jakieś ciekawe przejście, krótkie przedstawienie każdej mapy, krótki jej opis, (wr, autor itd). Ciekawe jest prezentowanie czasów gracza
naprawdę mi się podoba 
Dobra kamera - Kamera jest dobra, płynne ruchy... Tutaj niczego nie zwaliłeś
Średnia muzyka - Styl muzyczny pasuje, nie jestem przeciwko dnb, bo go uwielbiam, ale są lepsze utwory Pendulum z ich nowej płyty niż Watercolour. IMO Witchcraft pasowałby lepiej
Ogólnie film 6,5/10 - Jest dobry lecz brakuje "tego czegoś"
Mało efektów - Nie jestem za nawalaniem efektów, lecz mogłeś zrobić jakieś ciekawe przejście, krótkie przedstawienie każdej mapy, krótki jej opis, (wr, autor itd). Ciekawe jest prezentowanie czasów gracza
Dobra kamera - Kamera jest dobra, płynne ruchy... Tutaj niczego nie zwaliłeś
Średnia muzyka - Styl muzyczny pasuje, nie jestem przeciwko dnb, bo go uwielbiam, ale są lepsze utwory Pendulum z ich nowej płyty niż Watercolour. IMO Witchcraft pasowałby lepiej
Ogólnie film 6,5/10 - Jest dobry lecz brakuje "tego czegoś"
- OrdonekQ7
- Moderator
x3nun Skillvideo
bardzo fajny filmik.
ładnie zmontowany, a skilla pozazdrościć! ^^
DUŻY PLUS za muzykę.
DUŻY PLUS za muzykę.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
x3nun Skillvideo
mnie również bardzo się podobał, dobrze zrobiony film z klasą bez zbędnych bajerów i efektów 8,5/10
ps: powinno chyba być pl9 jareckiB a nie PL8 JareckiB
ps: powinno chyba być pl9 jareckiB a nie PL8 JareckiB
x3nun Skillvideo
się czepiłeś vojak tych efektów ;p w skillmovie najwazniejszy jest skill, a nie przesadne efekty, a ten filmik to typowe skillmovie i imo jest spoko. Można by się co prawda czepić kilku rzeczy, jak na przykład trochu za małe napisy na początku (ledwo widać nawet na fullscrenie przy jakości hd
), czy to, że podczas jednej mapy, czasem, w zależności od ujęcia, magicznie ci się zmienia skin auta
Ale to takie szczegóły, pamiątka na pewno będzie fajna xenun 
- Jack Bauer
- Moderator
x3nun Skillvideo
Kolego, widać, że jesteś nowym graczem. Polecam Ci obejrzeć ten filmik. Prawdopodobnie najlepszy jaki kiedykolwiek powstał na polskiej scenie TM:timmy wrote:bajeranckie efekty filmowe a ten skill pozazdrościć
tmpl://www.youtube.com/watch?v=CZxEfbG9ERk&fea ... r_embedded
A film x3numa? Dobry, ale myślę, że za długi. Ale co ja tam wiem
x3nun Skillvideo
Toż to efekt zamierzonyPyszo wrote: czy to, że podczas jednej mapy, czasem, w zależności od ujęcia, magicznie ci się zmienia skin auta
x3nun Skillvideo
o xenona filmie pisalem już na xx, a co do filmu szyma i xarda ^^ nie spodziewalem się tam rise against po dwoch "techniawkach" - mysle ze The approching curve by lepiej wpasowalo w klimacik.
Ogolnie mialem nadzieje ze ten drugi filmik będzie mial swietna muzyke, bo wstep był genialny
ale potem się zaczely utwory ktore zna chyba każdy ;p
Ogolnie mialem nadzieje ze ten drugi filmik będzie mial swietna muzyke, bo wstep był genialny

- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
x3nun Skillvideo
Czy ja byłem wczoraj nawalony czy był tu jeszcze wczoraj post Kiciaka?
Chyba same się posty kasuja
x3nun Skillvideo
nioh nioh... Tak, to Shad ;p a o ajemie zapomnieli ludzie, że jest modem ? 
x3nun Skillvideo
ja w tym temacie nic nie pisalem ;oLudwik' wrote:Czy ja byłem wczoraj nawalony czy był tu jeszcze wczoraj post Kiciaka?
- Ludwik
x3nun Skillvideo
Albo musze przestac pic albo to rzeczywiście post Dzona był...Kiciak wrote:ja w tym temacie nic nie pisalem ;oLudwik' wrote:Czy ja byłem wczoraj nawalony czy był tu jeszcze wczoraj post Kiciaka?
Kto dal tu ten Filmik?
tmpl://www.youtube.com/watch?v=FHXuTQMvXw4&fea ... r_embedded#!
x3nun Skillvideo
TomLudwik' wrote: Kto dal tu ten Filmik?
tmpl://www.youtube.com/watch?v=FHXuTQMvXw4&fea ... r_embedded#!
Co do filmiku to fajnie i przyjemnie się oglądało. Ale naprawdę nie ma lepszej muzy, tylko non stop ludzie używają najczesciej muzy Pendulum?
x3nun Skillvideo
nie Tom tylko ja go dałem tu :FAbszt wrote:TomLudwik' wrote: Kto dal tu ten Filmik?
html://www.youtube.com/watch?v=FHXuTQMvXw4&fea ... r_embedded#!

- Ludwik
x3nun Skillvideo
Czyli jednak nie jest ze mna az tak zle. A to ze kasują się posty ostatnio zauwazylm już 2 raz. Czyli problemy ze stronką ciag dalszy. może zrzuta na jakiś sensowny host? Tak wiem gowniany pomysł...John. wrote:nie Tom tylko ja go dałem tu :FAbszt wrote:TomLudwik' wrote: Kto dal tu ten Filmik?
html://www.youtube.com/watch?v=FHXuTQMvXw4&fea ... r_embedded#!
x3nun Skillvideo
Ludwik' wrote:A to ze kasują się posty ostatnio zauwazylm już 2 raz. Czyli problemy ze stronką ciag dalszy.
Za pewne moderator usuwa posty niezwiązane z tematem ?iam wrote:nioh nioh... Tak, to Shad ;p a o ajemie zapomnieli ludzie, że jest modem ?

--->