ESGA - nowy LAN... posylwetrowy :E
[teaser=http://www.tmpl.info]http://img580.imageshack.us/img580/7555/esga.jpg[/teaser]Chełm - wieś przy granicy z Ukrainą, której położenia nie znają nawet rodowici lublinianie. Już kilka dni po Nowym Roku usłyszy o niej cały e-sportowy świat! W Chełmie odbędzie się bowiem East Side Games Attack, czyli kolejna impreza LAN-owa. Tym razem z udziałem TrackManii! [more]
Na razie nie są znane wszystkie szczegóły eventu. Znamy dokładne miejsce rozgrywania turnieju - Camerata Cafe oraz datę - drugi weekend stycznia (8-9.01) przyszłego roku. Początkowo zmagania miały odbywać się na platformach CS 1.6 oraz PES, jednak zdecydowano się także zorganizować zmagania dla trackmaniaków. Wpisowe wyniesie najprawdopodobniej 10 złotych.
Na razie nie są znane wszystkie szczegóły eventu. Znamy dokładne miejsce rozgrywania turnieju - Camerata Cafe oraz datę - drugi weekend stycznia (8-9.01) przyszłego roku. Początkowo zmagania miały odbywać się na platformach CS 1.6 oraz PES, jednak zdecydowano się także zorganizować zmagania dla trackmaniaków. Wpisowe wyniesie najprawdopodobniej 10 złotych.
Last edited by ShaDDy on 15 November 2010, 19:17, edited 1 time in total.
Na feacebooku już wiecej się dzieje
ale oj będzie grubo
hehe kto będzie się pisał ?

ooo! wreszcie coś blisko w miare
jak mi matka pozwoli to na pewno będę
jak mi matka pozwoli to na pewno będę
Re: ESGA - nowy LAN... posylwetrowy :E
Nie mam pojęcia o kim mówisz. A co do tematu - MOŻE. :>damianhhh wrote:[teaser=http://www.tmpl.info]http://img580.imageshack.us/img580/7555/esga.jpg[/teaser]Chełm - wieś przy granicy z Ukrainą, której położenia nie znają nawet rodowici lublinianie
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Kompletne antypody dla mnie :/ Jak będą chęci (będę świeżo po Anglii więc nieciekawie), kasa i dogodny dojazd pociągiem, inaczej nichuja
.
Discord: vanitasss
Powiem tak. Z sylwestrem mnie wy%^^#3%. Nikt nawet nie raczył powiedzieć. że jednak nie będzie mimo, że wziąłem urlop. Na szczęście urlop można wycofać co już zresztą zrobiłem. Niestety nie działa strona z rozkładami Pkp. Czy stamtąd jeździ coś do gdańska? Jak tak to o której impreza się kończy w niedziele i o której byłby powrót?
Lefffy - jezdzi, 9h ode mnie, czyli z Gda 10h, no ale już nie takie wyprawy się przezylo nie?:D Magdalena chyba chetna i mowi ze z Lublina mozna dojechac autobusem. A i w niedziele mozna jednak szybciej skończyć:E Niestety, chcac nie jechac EC, trzeba wyruszac o 7:09 stamtad...
Pociagiem po lubelskim się lepiej nie poruszać. Zresztą połaczeń jest bardzo mało (jedynie lublin- w-wa jest dużo), nawet pekaesy likwidują i wkrótce do Lublina nic dojeżdżać i wyjeżdżać nie będzie
. Poza tym nie polecam lubelskiego dworca pkp...
Autobusem z Lublina spokojnie dojedziesz/dojedziecie. A jak ktos jest studentem to polecam w Lublinie pub/klub ARENA - tania wódka, setki rodzajów piw, fajne laski, nawet nie leja po mordzie tak często jak kiedyś
. Co do % to nie musicie brac sików a'la Lech, Harnaś. Jest Perła (najlepiej kupujcie Perłę Export w zielonej butelce). Ogólnie w lubelskim dużo fajnych lasek jest, ale co do zainteresowania impreza na miejscu - sadzę, że dużego nie będzie...
Ja może nawet się zapiszę.
Autobusem z Lublina spokojnie dojedziesz/dojedziecie. A jak ktos jest studentem to polecam w Lublinie pub/klub ARENA - tania wódka, setki rodzajów piw, fajne laski, nawet nie leja po mordzie tak często jak kiedyś
Ja może nawet się zapiszę.
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
rzeczywiście mogliscie poinformowac o tym ze sylwek nie wypali. Bo ja glupi myslalem ze jednak coś z tego będzie i nie umawialem się na nic :p Ale jeszcze sporo czasu...
W nagrode jest lan na 2 koncu Polski i znowu d*pa
Zobaczymy może się jakos wybiore.
W nagrode jest lan na 2 koncu Polski i znowu d*pa
jeśli dobrze pamiętam to Styś ma chate z basenem więc u Niego można bibe zrobić jbc ;pp
ohoho, nie kus 
Shad w niedziele o 7:09 wyjazd stamtąd?
To samo co u xeni... jak fundusze pozwolą to się zjawie
Ale krwa, kijowe połączenia są z Łodziiiiii!!!

@Lewy - yep
@Jero - jedz tak jak reszta, przez Wawe
będzie razniej 
@Jero - jedz tak jak reszta, przez Wawe
To trochę słabo. Wnioskuję z tego, że turniej jest tylko w sobotę a w niedziele już się nic nie będzie działo.
Sprawdziłem na szybko cenę biletu w jedną stronę przez Wawe, koszt ulgowego - 51 zł O.o 102 zł za całość... sweet!
+ jakieś 100 na żarcie i picie, hmm... może wpadnę ;p