Bez żadnej reklamy w turnieju cs'a po 3 dniach było zapisanych 13 ekip, na 8 miejsc. Zwiększyliśmy sloty do 12 rozbijając 1 grupę która będzie się składała z tylko lokalnych drużyn na piątek. Plakaty przyjdą w ten piątek, w szkołach mysle ze znajdą się ludzie chcący pograć.damianhhh wrote:coś mało tych miejscowych... praktycznie wcale :0
predzej sponsor da w ciemno trochę pieniedzy i w najgorszym wypadku na kolejna edycje nic nie wylozy, niz gracze przemierza cala Polske, by na miejscu nie zastac nic ciekawegoJest to 1 edycja turnieju, we wschodniej częsci Polski ostatni większy turniej esportowy odbywał się w roku 2008 w Lublinie. Zeby przyciągnąć sponsorów, trzeba przyciągnąć 1. media, 2. graczy.
Turnieju TMNF w założeniu miało nie być, Sunrise napisal do mnie, zaproponował aby to zorganizować. Damian jeszcze się zdziwisz:) jako osoba która brała udział w organizacji lanów trochę widziałem, wiem jak to wyglada od środka a system malych kroków jest w tym przypadku biorąc pod uwagę: a) lokalizację, b) okres przedświąteczny, c) expresowa organizacja po prostu jedyny. W przyszłych rozmowach ze sponsorami mamy na czym się opierać i o to przede wszystkim nam chodzi, bo bardzo dużą rolę ma to gdzie to się odbywa, ile dane miasto ma mieszkańców. Jak nie robisz tego w warszawie to musisz kombinować :-) dobrze kombinować, to jest strategia którą przyjąłem i jestem pewien ze przyniesie dobre rezultaty.
Do 23 grudnia tak naprawdę wyjdzie ilu będzie graczy po reklamach po szkołach, uczelniach. Bo lokalne gazety, serwisy, radio już zostało załatwione.