Shadow nowym adminem TMPL
Przecież to tylko rangi forumowe, nie zależy od nich całe życie. 
Eeee tam, spoko rangi. Co prawda ranga "rozpedza się" bez polskich znaków (zwłaszcza pierwsze słowo) może brzmieć trochę dziwnie, ale jakże pasuje do tak męskiego forum!
HEHEHE! 

Z tymi polskimi znakami troszke lipa rzeczywiście, ale chyba lepiej niz jest bez nich, anizeli jakieś krzaczki? I dalej czekam na propozycje zmian tych nazw ofc 
to jest najwiekszy mi do tej pory znany skandal w historii tmpl.mor_olo wrote:Jakub pindol się, ze swoją rangą!
morda rokstar?
ide chlac, nie daje rady.
Dawaj mi Shad mojego Claymana z powrotem ;p Nie po to osrał mnie gołąb na PGA !
wymysl coś lepszego, a przynajmniej rownie badziewnego, jak podpis morrolona
A to pi***olę dyrektywy większości.
Jeden post oraz nowa ranga mor_olo i Jakub czując się zagrożony musiał wstawić w podpis wszystkie nagrody jakie kiedykolwiek dostałJakub wrote:to jest najwiekszy mi do tej pory znany skandal w historii tmpl.mor_olo wrote:Jakub pindol się, ze swoją rangą!
morda rokstar?

w tej wypowiedzi sa 2 bledy.digger wrote:Jeden post oraz nowa ranga mor_olo i Jakub czując się zagrożony musiał wstawić w podpis wszystkie nagrody jakie kiedykolwiek dostałJakub wrote:to jest najwiekszy mi do tej pory znany skandal w historii tmpl.mor_olo wrote:Jakub pindol się, ze swoją rangą!
morda rokstar?
1. dalem je przed postem i zmiana rangi mor_ola, wiec powod jest poprostu szpan, nie ma to nic do roboty z mor_olem.
2. nie sa to wszystkie nagrody jakie kiedykolwiek dostalem, bo nie chciałem, zeby moj podpis mial 2 metry w dol.
zkoncentrowalem się tylko na zlote, iniwidualne awardy.
digger, jak się nazywal ten server, na ktorym wczoraj gralismy i gdzie on jest? w polsce nie mogę go znalesc.
Serwer "TP. Wesołych Świąt" ale gdzie on jest nie mam pojęcia, na pewno gdzies w Polsce
(Dodano 26 grudnia 2010, 17:15)
PS nie ma opcji edycji posta?
(Dodano 26 grudnia 2010, 17:15)
PS nie ma opcji edycji posta?