Trasy-klucze.

Post Reply
Key.
Admin

Trasy-klucze.

Post by Key. »

ave ja.

stwierdziłem, że będę się zajmował mapmakingiem w tym roku toteż zakładam ten temat.

na początek kiepsko dopracowany (jako, że pomysł zajęcia mm urodził się w mej głowie dziś rano więc zrobiłem toto w 30 minut.) minitech. pewnie i 26 zrobicie. :d

http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 92866#auto

Ave.
Image
Abszt
Pirat drogowy

Trasy-klucze.

Post by Abszt »

Trasa nie jest zła. Nawet fajnie się jedzie, ale co wg mnie nie pasuje to skoki. Przy pierwszym - kratka to podbicie, łatwo tez o no-drift i na pewno początkującym graczom sprawiłoby to trudności. Drugi skok to chyba brak pomysłu, bo wygląda jakby był wstawiony na siłę. Robisz dość fajne traski (chyba na Gieromianiak Skill Cup zrobiłeś też trasę), ale są też w pewnych momentach niedopracowane. Posiedź dłużej, pokombinuj z zakrętami, aby były ciekawsze(tutaj mam na myśli fragment po drugim skoku), no i jak robisz te trasy dla ludzi to fajnie je też przyozdobić, aby przyjemniej się je jeździło, bo nawet jeśli ktoś zobaczy obrazek na tmx to od razu go odpycha i sobie może pomyśleć: nie ma scenerii, nowy typ na tmx - pewnie leszczu i nie ściągnie. A tak możesz zacząć już z niezłego poziomu. No chyba, że nie chcesz i masz zamiar robić trasy, ot tak, aby były:P
Barthezz
Doświadczony driver

Trasy-klucze.

Post by Barthezz »

W wiele nie dodam do tego co powiedzial Abszt. Ten pierwszy skok jest trudny jak cholera, jak jechalem fs to nie szlo się zmiescic, strasznie wasko tam jest.. Nawet jak raz udalo mi się wjechac, to za tym skokiem od razu banda, bo za krotki zakret. Drugi skok chyba gorszy od pierwszego. Za zadne skarby nie moglem się tam zmiescic, zeby ładnie wyleciec. Gdyby nie liczyc tych dwoch skokow, to mapka bylaby b. dobra, ale niestety wlasnie te skoki i brak scenerii psuja mapke. Plusem jest tez to, ze mapka jest o niebo lepsza od tej co wyslales na GIEROmaniak Skill Cup ;)
Ofc czekam na kolejna :)
Key.
Admin

Trasy-klucze.

Post by Key. »

woah, jestem genialny. przed chwilą odkryłem na swoim dysku prawie pełnego techa, którego robię od Lutego :O

idiota ze mnie. debiut takim kiepskim czymś.

pewnie jutro dam.

dzięki za komentarze, btw, pomagacie mi :D
Image
Key.
Admin

Trasy-klucze.

Post by Key. »

Tech robiony ok. rok.

http://tmnforever.tm-exchange.com/main. ... 96823#auto

komenty mile widziane :P
Image
cobham
Gangsta Mapper

Trasy-klucze.

Post by cobham »

Pokonałem trasę zupełnie inną drogą. Widzialem wczesniej GPS, ale i tak się pogubilem. trochę przekombinowales z krzyżówkami. Nie wiem jak mozna by oznaczyc kierunek jazdy, raczej przydalaby się mała przeróbka.
Całkiem pomysłowa trasa.
Barthezz
Doświadczony driver

Trasy-klucze.

Post by Barthezz »

Raczej się nie dopatrzylem jakichś wiekszych bledow, dosc fajnie się jedzie, ale dużo czasu stracilem na to, zeby znalezc droge (GPSa z 5 razy ogladalem)
Key.
Admin

Trasy-klucze.

Post by Key. »

zastanawiałem się nad oznakowaniem lepszym w formie mt, ale u jednego wskaże dobrą drogę, u drugiego złą i będzie lipa.
Image
Post Reply

Return to “Trasy”