FULLSPEED Team Poszukiwany!
Poszukuję ludzi chętnych do zagrania w speed cupie, gramy mecz kwalifikacyjny z Norwegią.
W datach; Week 17-24 January musi zostać rozegrany mecz. Czy jest ktoś chętny do występu w barwach TM Poland Speed?
W datach; Week 17-24 January musi zostać rozegrany mecz. Czy jest ktoś chętny do występu w barwach TM Poland Speed?
Może byś coś więcej powiedział... np jakie są trasy bo z tego co wiem to tamte zostały wycofane. Jak coś to ja najprawdopodobniej będę mógł zagrać.

Oczywiście byłbym chętny, ja bym proponował niedziele o 20:00, btw akurat my musimy jeszcze mecz grać zeby do fazy grupowej wejść, a z Norwegami bd baardzo ciężko 

Tak wiec oczywiście, że się zgłaszam, popieram drEmina z tym abys podał mapy, zależałyby mi aby mecz odbył się jakos w tygodniu ponieważ w weekendy praca mi nie pozwoli 
Jeszcze jedno, zgłaszam z swojego accounta jeszcze zawodnika z WDD może ktoś go będzie znał Scirro` się nazywa.
Pisze za niego ponieważ jest dobry a nie ma konta na tutejszym portalu a poprosił mnie o to, w ogóle dzięki niemu wiem o zgłoszeniach na ten mecz
Ps. może warto przeprowadzić jakieś kwali, przeciez może być w cholere chętnych a nie wiem jak każdy jeździ.
Jeszcze jedno, zgłaszam z swojego accounta jeszcze zawodnika z WDD może ktoś go będzie znał Scirro` się nazywa.
Ps. może warto przeprowadzić jakieś kwali, przeciez może być w cholere chętnych a nie wiem jak każdy jeździ.
AR|Nubz0r®
no poznałem paru dobrych kolesi, jeszcze na speed funie, ale nie wiem czy dalej tak aktywnie jeżdżą, niemniej trzeba walczyć, tylko najpierw chciałbym mieć na czym , a tu mecz maxymalnie za 9 dni a map nie ma ;/radzio565 wrote:A kogo z Norwegii znasz lesiu?

Zanim się ogarnie to wieki miną
Trasy są właśnie wgrywane na serwer (te same trasy tylko bez cuta)
[url]tmtp://#addfavourite=wojtek_tren[/url]
Jak ktoś chce sam potrenić to linkacz tutaj: http://85.92.83.139/~armedwar/files/fle ... C-I_v2.zip
A co do kwalifikacji myślę, że nie będą potrzebne wystarczy zrobić jak najlepszy czas na serie pierwsze 5 lub 6 osób będzie grało
Trasy są właśnie wgrywane na serwer (te same trasy tylko bez cuta)
[url]tmtp://#addfavourite=wojtek_tren[/url]
Jak ktoś chce sam potrenić to linkacz tutaj: http://85.92.83.139/~armedwar/files/fle ... C-I_v2.zip
A co do kwalifikacji myślę, że nie będą potrzebne wystarczy zrobić jak najlepszy czas na serie pierwsze 5 lub 6 osób będzie grało

Mapy macie post wyżej, osoby chętne zgłaszać się na gg: 5507601, eliminacje 1.30 h przed meczem o 20 w Niedziele 23 stycz - najlepsza 4ka gra w meczu
tez się zglaszam ;p
A i co jak będzie wiecej niz 16 osob to jak zrobisz kwali ?
Serwer jest tylko na 16 wiec będzie d*pa ;d ja tam miejsce będę grzac już od godziny albo wiecej ;d
A i co jak będzie wiecej niz 16 osob to jak zrobisz kwali ?
Teź się zgłaszam !!
Termin ofc Niedziela 23 stycznia o godz. Kwali o 18.30 gdzieś tak a mecz o 20.00. Będzie się działo 

kiTTz
Bd trzy mapy a ty chcesz robi kwali 1.5h przed meczem? Myślę, że godzina to aż za dużo... Jak graliśmy spar na 6 map to kwali trwało 1h i jakieś 20 min...
Bd trzy mapy a ty chcesz robi kwali 1.5h przed meczem? Myślę, że godzina to aż za dużo... Jak graliśmy spar na 6 map to kwali trwało 1h i jakieś 20 min...

jzedzicje na servie najlepsze wyniki będą graly w meczu
Popieram, bo nie wiem czy wszyscy by mieli czas przed meczem aż półtorej godziny ..

Jeśli mapki mają ustawową długość, czyli w granicach minuty i gracie na normalnych zasadach, czyli np. do 69 pkt na mapie to dajcie sobie godzinke
a najlepsze wyniki na serwie sa g*wno warte... chyba ze ten turniej odbywa się na TA 
dokładnie ja Damian mowi... Bez sensu locale bo może raz się udalo a wiecej nie... Wazniejszy jest reg wiec kwali lepiej na rundach ;]
wszystko spoko, ale jak mnie nie będzie na kwali to nie jadę? bo nie wiem czy dam rade godzine przed, a chcialbym jechac dla Polski

nie wiem, nie wnikam, ale jeśli się jakos mocno wyrozniasz to mozna przeciez Ci dac slota na mecz bez jechania kwali.
no ale to już jest w gestii kapitana, który mial się angazowac...
ogolnie podoba mi się jego login TM - gdyby pod takim nickiem zalogowal się na tmpl to nawet nie aktywowalbym mu konta
no ale to już jest w gestii kapitana, który mial się angazowac...
To ja poproszę od kapitana info :
Kwali - o której ?
Mecz - o której ?
Więcej mi do szczęścia nie trzeba ;D
Kwali - o której ?
Mecz - o której ?
Więcej mi do szczęścia nie trzeba ;D

Mecz - niedziela 20
Kwali - niedziela 18.30
@shadow