Ja niestety tego nie mam. Wyczytałem, że tego przycisku nie ma, gdy ma się Edytor Skinów do Nationsa.Ja nie mam, bo mam oparty na Sunrise, ale folder z plikami do tego guzika mam!
Zdjecia moje na http://acegikmortvy.fotosik.pl/
Moj nick na TMX: Astartoscht
Moj nick na TMNX: Scarlet
Moj nick online w TMN: Remigiusz
Elo wam !! co zrobić aby miec ten przycisk ?? czy jak teraz go nie mam to po ptakach czy da się jednak coś zrobić aby był ?? proszę o odpowiedz ! z góry dziękuje
no mam orginalna tm sunrise na kompie
w sunrise nie ma takiego przycisku wiec kolega który zalozyl temat coś wymyslil, to raczej nie zalezy od to tego czy ma się orginalna wersje :shock:
Hmmm...dziwne. Albo zrób tak: włącz launcher TMN i tam masz "update". Tam kliknij. Jeżeli będzie pisało "no download needed" to nie wiem czemu tak u Ciebie jest.
EDIT: Jeszcze jedno: w edytorze skinów kliknij na tekiego spraya, bo w tedy pojawia się ten przycisk
snowball wrote:Ja mam ten przycisk ale jak kilkam np. na dody i naciskam jakiś kolor to nic się nie zmienia. co mam zrobić?
Ten przycisk powoduje, że malujesz określoną część samochodu a inne się nie malują. Musisz sam pomalować. No i jak masz inny samochód niż bolid Nadeo to ta funkcja nie działa.