Zajebisty konkurs
Zajebisty konkurs
O x3n
Dobry dzień. To widze, że ludzi do spamu wczoraj nie brakowało 

Gdy płonie Afgan, to tak jakbyś był na plaży - prawda?
Zajebisty konkurs
Najlepsza była moja mina gdy po niecałym dniu nieobecności patrzę a tu 4 cyfrowa ilość postów, już myślałem, że się forum zwiesiło 

Zajebisty konkurs
Ale wam się nudzi :F Chcieliscie sprawdzić jakość nowego hosta TMPL? :PP
Zajebisty konkurs
Oczywiście ;p ktoś w końcu musi 

Gdy płonie Afgan, to tak jakbyś był na plaży - prawda?
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Zajebisty konkurs
damianhhh wrote:no nie respekt, mowilem ze 69 opanowalo moje zycie... numery telefonow, rejestracje samochodow, daty, liczby, centymetry, kilogramy - wszystko

To na pewno nie przypadek, ale i tak warty odnotowania

C13
Zajebisty konkurs
Wczoraj 69 to była jakas Magia
wszedzie była ta liczba nikt nie mowił mam 500 tylko mam 469
postow

Zajebisty konkurs
gdy próbowałem odpisac na jakiegoś posta, to ktos inny zdążył na niego odpowiedziec 2 strony wcześniej :?SuNRisE wrote:kurde wczoraj było tak ze jak pisalem posta lądował strone wczesniejtak szybko spamowalismy
Cała strona poniżej 2 minut szła ;D w porywach minuta
...boty
Zajebisty konkurs
o, dziń dybry spammery, widze, że od wczorajszego mojego pójścia spać przybyło jakieś nowe 100 postów, uadnie 
Zajebisty konkurs
To co Dig, na dobry początek dnia lekki spamik? :>
Zajebisty konkurs
kurr.. wy tu spamowaliście a ja seans meczów z NBA mialem i nawet nie zaglądalem na stronie, a siedzialem gdzies od 19 do 5 w nocy :E

Zajebisty konkurs
sory ze odgrzewam coś z przed 3 stron ;p
diav3l napisales ze mozna ci posmawoc na gg a ja 2 minuty przed Twoim postem kompa wylaczylem bo mi się już nudzilo ;p
diav3l napisales ze mozna ci posmawoc na gg a ja 2 minuty przed Twoim postem kompa wylaczylem bo mi się już nudzilo ;p

mister kratka z browarkiem
Zajebisty konkurs
A ja muszę iść do pracy :/ Ale nie martwcie się, przed północą wrócę i nadrobię zaległości