...z tego co mi wiadomo to nie ma...ADIo wrote:Czy jest demo do TDU.
ale możesz ocenic np po filmikach na youtube.com
http://www.youtube.com/results?search_q ... +unlimited
albo po ocenie w CD-Action - TDU dostała 10pts na 10 możliwych
...z tego co mi wiadomo to nie ma...ADIo wrote:Czy jest demo do TDU.
Swięte słowa nawro, bo hutowi dali byłe g*wno do gównianej (jak se pewnie pomysleli) gireki, a allor dostał jakiegoś potwora co nawet nie zajęczał przy TDU...wg mnie max 9/10 za optymalizacje silnika.Zeo wrote:Ta CD-Action też w tym samym numerze oceniało TrackManię United. TrackMania United dostała 7 głównie również za to, że strasznie się tnie na niektórych lokalizacjach. No to niech się ludzie stamtąd zastanowią. TDU ścina się chyba jeszcze bardziej i to bez powodu a dali mu 10? :?
N/C...Hut Sędzimir wrote:United to samodzielny produkt, ale oceniam go jak porządny dodatek - to produkcja tylko dla fanów
...jaką masz karte graf?ADIo wrote:Będzie dobrze działać

Demo można ściągnać tutaj: http://wwp.team17.com/main.html?page=co ... _down_demo

Hmmm, akutar ^^Coof wrote:U mnie: GeForce 6600, Procek 1.5 ghz, RAM 512 i chodzi znośnie
W WA zeby grać na necie potrzebna zainstalowac najnowszy patch se stronki team17.ADIo wrote:Ja miałem WWP, ale płyta mi się złamała. Dużo grałem w Worms Armageddon. Super gierka, a wiele się nie różni. Z XP nie miałem problemu. Tylko chyba był wymagany patch. W Worms Armageddon nie mogłem grać po necie. Miałem jakieś dziwne problemy i nie mogłem ich rozwiązać. Jednak bez problemu udało mi się grać w WWP i gra się naprawdę super! Bardzo lubię ten tryb gry, gdzie plansze są niezniszczalne i ma się tylko nieskończoność liny i trzeba zbierać bronie w postaci paczek.
Ten tryb na Wormnecie nazywa się 'shoppa', poza tym nieskończonej liny używać się także w 'wXw' (wallXwall), 'Roperze' oraz wilu innych trybach gry ;DADIo wrote:Ja miałem WWP, ale płyta mi się złamała. Dużo grałem w Worms Armageddon. Super gierka, a wiele się nie różni. Z XP nie miałem problemu. Tylko chyba był wymagany patch. W Worms Armageddon nie mogłem grać po necie. Miałem jakieś dziwne problemy i nie mogłem ich rozwiązać. Jednak bez problemu udało mi się grać w WWP i gra się naprawdę super! Bardzo lubię ten tryb gry, gdzie plansze są niezniszczalne i ma się tylko nieskończoność liny i trzeba zbierać bronie w postaci paczek.

WA mam z CDA i tam były patche, ale to pewnie nie te, bo z nimi i tak nie mogłem. Dzięki, może ten ze strony pomoże.R1ppp wrote:W WA zeby grać na necie potrzebna zainstalowac najnowszy patch se stronki team17.