Spam thread :)
- Bot 'timmy
- Doświadczony driver
100 post nowa ranga?
http://www.haxball.com/?roomid=bb72a4fa ... 0cd&pass=1
pw dupa2
ustawiłem że każdy jest adminem bo mogę nie być caly czas, tylko nie szalejcie za bardzo (ech, komu ja to mówię)
pw dupa2
ustawiłem że każdy jest adminem bo mogę nie być caly czas, tylko nie szalejcie za bardzo (ech, komu ja to mówię)
Ludzie pomóżta, bo mam problem. Otóż od pewnego czasu mam kosmiczne pingi w CSie, (w sumie tm też nieraz skaczą do 1xx) mimo ,że na speed teście mi wypada net tak:

aczkolwiek średnio mam dl ~7,5
Na załączonym obrazku widać:

I kij żeby to były jakieś serwery, na których grałem raz, ale tam jest bf2 z którym się meczyłem ze statami już prawie 2 miechy i teraz wszystko pójdzie w pizdu, bo co nie wejde to: "Sorry, ale masz zbyt wysoki ping" -.-

aczkolwiek średnio mam dl ~7,5
Na załączonym obrazku widać:

I kij żeby to były jakieś serwery, na których grałem raz, ale tam jest bf2 z którym się meczyłem ze statami już prawie 2 miechy i teraz wszystko pójdzie w pizdu, bo co nie wejde to: "Sorry, ale masz zbyt wysoki ping" -.-

Jak masz neostrade to to jest standard
ja w Quake jak grałem miałem neo przez jakiś czas to było dosłownie widać kto na polskim serwie ma Neo
a jeżeli nei masz Neo to sprawdz czy jakieś firewalle coś nie zatrzymuja czasami 
PS: Przez Shadowa !!! MAM obsesje na punktcie 69 !!! debil jeden ! !!
PS: Przez Shadowa !!! MAM obsesje na punktcie 69 !!! debil jeden ! !!

dawaj sanrajs do 69 liczymy. 
1
1
nie.
3
3
To będzie ich 69. 
5
5