ja mam wlasnie tego pecha ze moje znajomki nie lubia kosza i nie mam z kim grać, ale czasem lubie wyjsc i sam na sam z koszem się zmierzyc^^ nie mam nic przeciwko co by na lanie zagrac tylko trzebaby jakieś boisko ogarnac ;p jak coś to pilke mogę zabrac(jeśli ofc w ogole pojade;p).Majkel wrote:Mam takie pytanko, czy ktos z tutejszych bardziej zagrywa się w koszykowce, wychodzi z kumplami porzucac, czy raczej jest fanem biernym? ;d bo ja bym chetnie widzial na jakims wakacyjnym lanie jakiś meczyk panowie :> (i pani ;D)
NBA Basketball
NBA Basketball
NBA Basketball
Ja swoją czynną karierę zakończyłam w liceum, gdzie grałam w pierwszym składzie reprezentacji szkoły;) W tej chwili nie wiem czy dorzucę do kosza za 3 punkty
Ale gdybyście kiedyś przy okazji pobytu w Wawie coś grali gdzieś jakoś (pod Pałacem Kultury kiedyś jakieś kosze były, nie wiem czy ciągle są) to mogę przyjechać
Może nie żeby pograć, ale mogę Wam za to przywieźć dużo wody mineralnej, żebyście nie pozdychali potem 

NBA Basketball
ten shirt dostalem jako gracz adidas streeballa 1993, w ktorym z drużyna dostalismy się az do 2. dnia!
ja bylem najgorszy gracz naszej druzyny, ale w jednej grze az 3!!!!!! kosze mi się udaly.

ja bylem najgorszy gracz naszej druzyny, ale w jednej grze az 3!!!!!! kosze mi się udaly.

NBA Basketball
co do koszykówki na lanie to bardzo dobry pomysł, trochę rywalizacji to dobra rzecz, grałem kiedyś w podstawówce w reprezentacji xd
jeśli chodzi o mnie to równie dobrze możemy zagrać w piłkę nożną, ręczną, siatkówkę czy też ping ponga
sry za offtop
jeśli chodzi o mnie to równie dobrze możemy zagrać w piłkę nożną, ręczną, siatkówkę czy też ping ponga
sry za offtop

NBA Basketball
zartujesz?Potman wrote: czy też ping ponga
każdy wie, ze kingiem ping ponga jestem JA!
udowodnilem to w berlinie już z adminem strony + z tym, który wynalazl polish league.
NBA Basketball
chciałbym jednak stanąć z Tobą w szranki i przekonać się kto jest ping pong kingiem!
ale do Berlina trochę daleko...
ale do Berlina trochę daleko...

NBA Basketball

czekam na was, nuby.
NBA Basketball
Last edited by Kinguś on 06 February 2011, 2:39, edited 1 time in total.
NBA Basketball
Jakub... Z czym do ludzi?
Szczerze rakietki beznadziejne ;p
Jedyna fajna rzecz to niebieskie gąbki w rączce
Ale nie do tych rączek , dla mnie strasznie nie wygodne. Do tego kleju nie widziały na "oczy" a to nie dobrze ;p
@Potman
Twojej za bardzo nie widać nawet ;d
Jeszcze nie tak dawno trenowałem pingla, był to dłuższy epizod bo prawie 2 lata w klubie spędziłem . Także śmiało moglibyśmy się zmierzyć
Odkopie swoją rakietke ( wierny andro ;p plasma/rocket
) i może znów wróce do trenu ;d
Szczerze rakietki beznadziejne ;p
Jedyna fajna rzecz to niebieskie gąbki w rączce
@Potman
Twojej za bardzo nie widać nawet ;d
Jeszcze nie tak dawno trenowałem pingla, był to dłuższy epizod bo prawie 2 lata w klubie spędziłem . Także śmiało moglibyśmy się zmierzyć
XST!
NBA Basketball
Maziarz, deska Butterfly Timo Boll allround, gumy Butterfly Sriver 2,1 mm, klej kauczukowo kamaszniczy za 10 zl xd
ale rakietka to nie wszystko, mój trener to mnie nawet kawałkiem kafelki z łazienki niszczył xd
ale rakietka to nie wszystko, mój trener to mnie nawet kawałkiem kafelki z łazienki niszczył xd

NBA Basketball
maziarz:
licza się umiejetnosci, a ja jestem guma-człowiek lub czlowike-sciana.
zagrasz mi topspnia, zwroce ci go na stol.
nie wazne z jaka rakietka!
licza się umiejetnosci, a ja jestem guma-człowiek lub czlowike-sciana.
zagrasz mi topspnia, zwroce ci go na stol.
nie wazne z jaka rakietka!
NBA Basketball
challenge accepted!
NBA Basketball
nie zebym się czepial ale to topic o koszykowce a nie ping pongu 
moje do niedawna ukochane Cleveland Cavaliers ustanowili nowy rekord... przegrali 24 mecz z rzedu:<
moje do niedawna ukochane Cleveland Cavaliers ustanowili nowy rekord... przegrali 24 mecz z rzedu:<
NBA Basketball
tak tak Dżejkopje w piczke byś ode mnie dostał w ping ponga i uj! W podstawowce bylem mistrzem przez 4 lata :F w gimnazjum rozpierolilem rejon :F a liceum to ch** i już gralem sporadycznie , bo właśnie zaczełem napierdalać już ostro w kosza i ch**.
Apropo kosza na lana jak narazie kasy nie mam, przepierdolilem :F ale gdyby była taka możliwość to by każdy ze mną chciał grać :F bo jestem jebanym napałem :F ale iv3rson
jeszcze apropo ping ponga: mam stół do sprzedania xd
(mały Jakub ^^ tmpl://www.youtube.com/watch?v=DXAM4-_S_Lg&feature=related )
Apropo kosza na lana jak narazie kasy nie mam, przepierdolilem :F ale gdyby była taka możliwość to by każdy ze mną chciał grać :F bo jestem jebanym napałem :F ale iv3rson
jeszcze apropo ping ponga: mam stół do sprzedania xd
(mały Jakub ^^ tmpl://www.youtube.com/watch?v=DXAM4-_S_Lg&feature=related )

NBA Basketball
Grałem w ferie w pingla z Mistrzem Polski na treningu. I musze wam powiedziec że przegrałem... W setach 3-0 ale kilka małych punktów mu urwałem , w 3 setach około 13
Szczegół że kolunio ma 10 lat
) Taki mały żaczek ale jego gra jest niesamowita, uwierzcie jeśli będzie trenować to za kilka lat naprawdę może być o nim głośno 
Szczegół że kolunio ma 10 lat
XST!
NBA Basketball
to jak już o ping pongu... jestem miszczem wakacyjnej gry nadmorksiej z miejscowosci "Lubiatowo" - jeżdżę tam na wakacje bardzo czesto i nie ma tam na mnie mocnych nigdy!