TMPL HaxBall 1v1 League
TMPL HaxBall 1v1 League
No to tak. Pod nieobecność Małego wbijam na jego miejsce i muszę rozegrać z każdym mecza do wtorku. Ciekawe czy się uda 

TMPL HaxBall 1v1 League
Uwaga ludziska, ostateczny termin rozegrania meczów grupowych upływa jutro o 20:30. Trochę jeszcze tego zostało w niektórych grupach, więc grać póki można, bo może wpłynąć to na kolejność i rozstawienie w dalszej grze. Przy końcowych wynikach nie będzie brana pod uwagę liczba rozegranych meczów - komu zależało, ten grał.
Również jutro, o 21:00 odbędzie się na żywo (na google docs) losowanie fazy pucharowej, z komentarzem i tak dalej
Również jutro, o 21:00 odbędzie się na żywo (na google docs) losowanie fazy pucharowej, z komentarzem i tak dalej
TMPL HaxBall 1v1 League
już widze te komentarze: o kur*a trafiłem na dertego/poziokata pograne . . . 
TMPL HaxBall 1v1 League
ja wychodzę dopiero z trzeciego miejsca, więc ci co są drudzy w swoich grupach niech drżą ^^
TMPL HaxBall 1v1 League
ktoś chętny na sparing 1 vs 1 albo 2 vs 2 ?
http://www.haxball.com/?roomid=7ca35d36 ... f0f&pass=1
pass tmpl1
nazwa pokoju dla tych co wola recznie: TRACKMANIA GO GO GO GO
http://www.haxball.com/?roomid=7ca35d36 ... f0f&pass=1
pass tmpl1
nazwa pokoju dla tych co wola recznie: TRACKMANIA GO GO GO GO
TMPL HaxBall 1v1 League
Słowik-Maziarz 9-13
Maziarz-Słowik 15-5
Maziarz-Słowik 15-5
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
TMPL HaxBall 1v1 League
No to w grupie G zostaje jeden pojedynek, Maziarz - Michał, który jest w zasadzie walką o trzecie miejsce w grupie.
TMPL HaxBall 1v1 League
Tylko tu powstaje problem. Za dnia gdy jest Michał mnie nie ma ;d a ja bardzo rzadko bywam w dzień ;d a w nocy kiedy ja jestem nie ma Michała ;d ale myślę że się wyrobimy ;pLox wrote:No to w grupie G zostaje jeden pojedynek, Maziarz - Michał, który jest w zasadzie walką o trzecie miejsce w grupie.
XST!
TMPL HaxBall 1v1 League
W grupie C ostatni pojedynek również zdecyduje o awansie z trzeciego miejsca, a powalczą o niego Toby z Diggerem.
TMPL HaxBall 1v1 League
oddaje w/o w moich meczach 
TMPL HaxBall 1v1 League
No kuwa, musicie mi to robić?Lox wrote:W grupie C ostatni pojedynek również zdecyduje o awansie z trzeciego miejsca, a powalczą o niego Toby z Diggerem.
(Dodano 07 lutego 2011, 18:37)
A jednak tak źle nie było
Toby 12:4 Digguś <3
DiggNup 3:10 Toby
TMPL HaxBall 1v1 League
Maziarz 9 : 6 Michał
Michał 10 : 10 Maziarz
I ten horror pod koniec 2 meczu ^^
Michał 10 : 10 Maziarz
I ten horror pod koniec 2 meczu ^^
XST!
- Jack Bauer
- Moderator
TMPL HaxBall 1v1 League
Wszystkie dzwony w kościołach biją, bo mamy w Haxballu remis.Potman wrote:Potman 17 :6 Joker
Joker 7:7 Potman
TMPL HaxBall 1v1 League
już były aż trzy ;p
TMPL HaxBall 1v1 League
No..
a ja miałem pierwszy.. z c3zem, który po meczu stwierdził, że pierdoli ligę.. ;e
a ja miałem pierwszy.. z c3zem, który po meczu stwierdził, że pierdoli ligę.. ;e