Witam
Zauważyłem, że ilość moich LP w rankingu różni się od tej pokazywanej w tym samym menu na górze obok nicku. Dlaczego tak się dzieje? Czy to te same punkty?
I jeszcze jedno pytanie.
Czy da się w jakiś sposób obracać naklejki?
LP oraz naklejki
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
LP oraz naklejki
Temat LP poruszany sto piędziesiąt osiem razy. Musisz poczekać aż Ci się zaktualizują. Potem będziesz tracił co też jest normalne.
W lakiernii naciśnij H, tam będziesz miał okno z pomocą. Na pewno będzie napisane.
W lakiernii naciśnij H, tam będziesz miał okno z pomocą. Na pewno będzie napisane.

C13
LP oraz naklejki
Ale to jest różnica ponad 1000LP. Chyba rzadko punkty są aktualizowane.
Wielkie dzięki.

Wielkie dzięki.
-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
LP oraz naklejki
przy niskim rankingu 1000 lp to kwestia jednego przejazdu, więc to normalne, że są takie różnice.
LP oraz naklejki
Mam jeszcze jedno pytanie, które też chyba łączy się z rankingiem.
Mam podaną ilość wygranych, przegranych i remisów. Co to właściwie jest? Wygrane co? Bo z tego co pamiętam wygrałem może 4 trasy (gram od 2 dni) a "wygrane" mam podane 144.
Mam podaną ilość wygranych, przegranych i remisów. Co to właściwie jest? Wygrane co? Bo z tego co pamiętam wygrałem może 4 trasy (gram od 2 dni) a "wygrane" mam podane 144.
LP oraz naklejki
Ilość wygranych z graczami. Jest 40 graczy, Ty jesteś 1, wygrałeś 39. Proste jak budowa cepa 
LP oraz naklejki
Wygrane: Ilość pokonanych zadowników
Remisy: Czas taki sam jak inny zawodnik bądź brak czasu. W drugim wypadku dolicza ci sumę zawodników którzy też nie zrobili czasu na danej mapie.
Przegrane: Ilość zawodników z lepszym czasem.
Przykład:
Na serwerze gra 9 zawodników ty zajmujesz 5 miejsce. Do Wygranych dolicza ci 4 do przegranych również.
Przykład 2:
Na serwerze gra 3 zawodników z czego żaden nie zrobił czasu. Do remisów dolicza ci 2.
Napisałem to trochę łopatologicznie, ale powinieneś zrozumieć.
Remisy: Czas taki sam jak inny zawodnik bądź brak czasu. W drugim wypadku dolicza ci sumę zawodników którzy też nie zrobili czasu na danej mapie.
Przegrane: Ilość zawodników z lepszym czasem.
Przykład:
Na serwerze gra 9 zawodników ty zajmujesz 5 miejsce. Do Wygranych dolicza ci 4 do przegranych również.
Przykład 2:
Na serwerze gra 3 zawodników z czego żaden nie zrobił czasu. Do remisów dolicza ci 2.
Napisałem to trochę łopatologicznie, ale powinieneś zrozumieć.