GPRO
GPRO
Ja w 24 sezonie nie będę liczył na podia. Będzie to swego rodzaju sezon rozwojowy dla młodego kierowcy którego nabyłem w drodze transakcji
Jego współczynnik OA plasuje się obecnie na poziomie 64 lecz wg mnie jest obiecującym kierowcą, chciałbym go sobie wychować jak najlepiej 
EDIT: Jaki mały ten świat. Kierowca o którym wspominałem już jeździł dla mnie w zeszłym sezonie. ;]
EDIT: Jaki mały ten świat. Kierowca o którym wspominałem już jeździł dla mnie w zeszłym sezonie. ;]
Last edited by Szrama on 12 February 2011, 13:30, edited 1 time in total.
GPRO
Przed 24 sezonem przyszedl mi mejl z GPRO i pomyslalem sobie, czemu nie, wygospodaruje ta godzinke tygodniowo na przygotowania do wyscigow, bo swego czasu dlugo gralem i mialem jakieś pojecie o grze, a raczej o statystykach, obliczaniu paliwa itd., teraz gram trochę na slepo, zobaczymy, jak pojdzie w Melbourne.
Rookie 65 - Paweł Jaworski
swoją drogą, jak ktoś dłuugo już gra i ma dane co do zuzycia paliwa i opon, fajnie by było, jakby wrzucil tutaj, na pewno pomoze tym, co dopiero zaczynaja albo wracaja po jakims czasie do gry. Jaki jest przelicznik paliwa na torach z niskim, srednim wysokim zuzyciem, to samo tyczy się opon
Rookie 65 - Paweł Jaworski
swoją drogą, jak ktoś dłuugo już gra i ma dane co do zuzycia paliwa i opon, fajnie by było, jakby wrzucil tutaj, na pewno pomoze tym, co dopiero zaczynaja albo wracaja po jakims czasie do gry. Jaki jest przelicznik paliwa na torach z niskim, srednim wysokim zuzyciem, to samo tyczy się opon

GPRO
Ja w zeszłym sezonie przekroczyłem swoje najśmielsze oczekiwania zajmując 10 miejsce w grupie (w Amateur, pierwszy sezon po awansie), ale końcówkę sezonu odpuściłem oszczędzając kasę i startuję do nowego sezonu z ponad 70 milionami
A zamierzam teraz przede wszystkim regularnie włączać się w walkę o podium, celem na koniec sezonu jest miejsce 5-8 (nie spieszy mi się do awansu do Pro) i bolid rozbudowany do pełnego 6 poziomu. Za 2-3 sezony może spróbuję powalczyć o awans ^^
A zamierzam teraz przede wszystkim regularnie włączać się w walkę o podium, celem na koniec sezonu jest miejsce 5-8 (nie spieszy mi się do awansu do Pro) i bolid rozbudowany do pełnego 6 poziomu. Za 2-3 sezony może spróbuję powalczyć o awans ^^
GPRO
Bez żadnego problemu daje się przenieść, ja się do grupy moora przeniosłem ;] PM do jakiegoś admina z gpro i sprawa załatwiona, jak się okaże, że jest online to spora szansa że w przeciągu minuty was przeniesie.Lox wrote:ten, tego.
jak nie zrobiliście jeszcze kwali ani nic, to można się przenieść przed pierwszym wyścigiem do innej grupy w rookie. podobno.
GPRO
W ogóle to muszę się pochwalić, że jedno z malowań dostępnych w sekcji dla supporterów jest mojego autorstwa:
http://gpro.net/images/467/car.gif
No i wkraczam na rynek twórców malowań zespołowych, jeden team już używa mojego dizajnu a możliwe że na tym się nie skończy. Moje ostatnie dzieło, stworzone dla własnego teamu (więc podwójnie się starałem, skoro sam miałbym z tym jeździć ;d):
http://img24.imageshack.us/img24/9931/prodrive2.png
http://gpro.net/images/467/car.gif
No i wkraczam na rynek twórców malowań zespołowych, jeden team już używa mojego dizajnu a możliwe że na tym się nie skończy. Moje ostatnie dzieło, stworzone dla własnego teamu (więc podwójnie się starałem, skoro sam miałbym z tym jeździć ;d):
http://img24.imageshack.us/img24/9931/prodrive2.png
GPRO
Mój plan na ten sezon jest prosty.
-Podczas deszczowych wyścigów zdobyć punkty, które pomogą w utrzymaniu się
-rozwinąć swojego chłopaka (tak do 105);]
-podnieść poziom bolidu do 5 i pół
-zdobyć sponsora (chociaż tego 1, bo póki co nie mam do nich szczęścia)
-w każdym wyścigu być przynajmniej na początku 2 dziesiątki
Osobiście próbę awansu do Pro, chcę przeprowadzić w sezonie nr 26
Btw myślicie, że lunie podczas inauguracyjnego wyścigu?:d Jak tak to kiedy?
Mój typ: Deszcz między 8-16 kółkiem
-Podczas deszczowych wyścigów zdobyć punkty, które pomogą w utrzymaniu się
-rozwinąć swojego chłopaka (tak do 105);]
-podnieść poziom bolidu do 5 i pół
-zdobyć sponsora (chociaż tego 1, bo póki co nie mam do nich szczęścia)
-w każdym wyścigu być przynajmniej na początku 2 dziesiątki
Osobiście próbę awansu do Pro, chcę przeprowadzić w sezonie nr 26
Btw myślicie, że lunie podczas inauguracyjnego wyścigu?:d Jak tak to kiedy?
Mój typ: Deszcz między 8-16 kółkiem