Bo dostał to nagrodę chyba za prowadzenie "Kocham Cię Polsko", nie komentuje żadnego sportu, tylko siedzi w studio i mówi wyniki. Żal.stys wrote: Dlaczego Kurzajewski zdobył TELEKAMERE ZA NAJLEPSZEGO KOMENTATORA SPORTOWEGO mimo że jest dziennikarzem sportowym? :E
Spam thread :)
- Jack Bauer
- Moderator
Może po każdym wyniku dodawał jakiś komentarzZbakany wrote:Bo dostał to nagrodę chyba za prowadzenie "Kocham Cię Polsko", nie komentuje żadnego sportu, tylko siedzi w studio i mówi wyniki. Żal.stys wrote: Dlaczego Kurzajewski zdobył TELEKAMERE ZA NAJLEPSZEGO KOMENTATORA SPORTOWEGO mimo że jest dziennikarzem sportowym? :E

1) Go to Google Maps
2) Type 40.957986,-75.969827
3) Change to "satelite"
4) Zoom on stadium
2) Type 40.957986,-75.969827
3) Change to "satelite"
4) Zoom on stadium
Hmmm 69 ponownie atakuje 

Jakub
14:46:51
dopisalem do swojego topicu "mam nadzieje, ze w taki sposob uda nam się zrobić ładny spam topic, który będzie trochę wiecej wymagal od waszej fantazji, niz liczenie do 69.
", patzre, a w tym momencie k**wa twoj post
14:47:05
zal!!
+1 dla mamy kiciakaKiciak wrote:hmm, wlasnie się ogarnalem ze moja mama urodzila się w 1969 roku
Moja również....ironia losuKiciak wrote:hmm, wlasnie się ogarnalem ze moja mama urodzila się w 1969 roku
Kur** Kiciak monitor mi się przez tą twarz wyłączył z przerażenia.....
nie zapodalbym tego filmku gdyby nie był wart obczajenia ;p postaraj się nie rozwalic monitora i obczaj ;p
Mój monitor ma 10 lat.To antyk.Kiciak wrote:nie zapodalbym tego filmku gdyby nie był wart obczajenia ;p postaraj się nie rozwalic monitora i obczaj ;p
Julek ja mam w chacie (nie używam) kilka działających monitorów z lat 80
Chcesz? będziesz szpanował 30 letnim antykiem. Jak coś mogę oddać za miedź 

Ile chcesz? (kupię tylko jeśli działają) 
Kurde nawet nie wiem ile chcę hehe. Czekaj będę musiał jeszcze je dokładnie sprawdzić i zrobię fotki to sam ocenisz 
PS gz 700 post
PS gz 700 post

Ech,dopiero 0,7 litra