NBA Basketball

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
iam
Admin Mniejszy

NBA Basketball

Post by iam »

Kiciak
Lubi ostrą jazdę

NBA Basketball

Post by Kiciak »

zawiodlem się, liczylem na 4 pilki i 3 tablice... :D
Image
Image
Image
iam
Admin Mniejszy

NBA Basketball

Post by iam »

No i kij, raczej jasne, że wygrał Griffin ;)
oddowicz
Team Poland

NBA Basketball

Post by oddowicz »

<taka_impreza> a najlepsze przed nami, chyba :D
Image Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

NBA Basketball

Post by Kiciak »

omfg to niewiwasryugodne jak bardzo ten skok nad samochodem był ch**owy, gosc skoczyl nad najnizszym punktem samochodzu -.- dla mnie to nie było podniecajace a zalosne szczerze mowiac :) McGee byul zdecydowanie lepszy w calym konkursie
Image
Image
Image
Joker.
Why so serious?

NBA Basketball

Post by Joker. »

Szkoda że wygrał koleś który nie powinien dostać się do finału..
Image
iam
Admin Mniejszy

NBA Basketball

Post by iam »

Pozdrawiam Was, znawcy reguł Slam Dunk Contest. Tyle w temacie ;)
Joker.
Why so serious?

NBA Basketball

Post by Joker. »

Nie znam reguł, oceniam efektowność (Koszykówkę oglądałem pierwszy raz w życiu). Ale prócz 360 ten Griffin nic fajnego nie zrobił, to już Itaka z miśkiem w gębie był ciekawszy :)
Image
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

NBA Basketball

Post by Kiciak »

ja nie mowie ze się znam wyrazam tylko swoja opinie ;p griffina skok może i był efektowny ae jak się przyjrzec powtorce to mozna zobaczyc jak leci bokiem byleby poleciec nad sama krawedzia samochodu ^^ jakby skoczyl nad maska przy przedniej szybie to ok, ale nad krawedzia samochodu to po kilku treningch nawet ja bym przeskoczyl :D McGee był dla mnie lepszy i tyle ;p
Image
Image
Image
Pawel
Team Poland

NBA Basketball

Post by Pawel »

Szkoda ze przepchnieto Griffina do finalu, DeRozan spokojnie powinien miec co najmniej 98 punktów, pierwszy dunk strasznie trudny i może za tak dużo prob bym dal 48 pkt, drugi mega efektowny, za***iscie technicznie wykonany, do tego baaardzo trudny, wsadzil w pierwszej probie. Final powinien być DeRozan-McGee, a ta szopka z chorem i samochodem strasznie tandetna. Jakby odbil pilke lewa reke od tablicy i prawa wsadzil - okej, bylbym zachowycony. Ale zwykly wsad nad maska samochodu? McGee dwie pilki-dwie tablice zniszczyl, z trzema pilkami nie wygladalo tak efektownie, ale na pewno było ciekawsze niz Blake nad maska Hyundaia Sonaty.
I bylem ciekawy, co DeRozan zaprezentuje w finale, drugi dunk faktycznie 'show stopper', najlepszy imho z calego konkursu. A glosowanie to raczej nie na najlepszego zawodnika, tylko na popularnosc. Jakby to było, gdyby Griffin, niesamowity rookie, który w ASG wystepuje we wszystkich trzech dniach, nie wygral slam dunkow?
Image
Wally
Team Poland

NBA Basketball

Post by Wally »

Konkurs wsadow trzeba ogladac pomijajac wyniki, to wtedy mozna szczerze ocenic każdy dunk.
Z Griffinem było wiadome, ze jak będzie w finalowej serii to na pewno wygra, wiec niespodzianki nie było. Zacznijmy od tego, ze trzeba rozpatrywac jego dunki bez adnotacji ze to jest BG. Bo same w sobie te wsady może dupy nie urywaly, ale na pewno były niezle, dynamiczne no i dodajmy, ze nie były wielokrotnie powtarzane.
McGee super pierwsze 3 wsady, choć poziom trudnosci niesamowity. Pokrzywdzony Ibaka, no ale jakos tej finezji tak dużo w pierwszym wsadzie nie było (choć zza linii osobistych się wybic to jest coś) no i drugi z cyklu tych ktore najbardziej doceniam - trochę show, ale naprawdę zaskakujacego (jak wieszana byla maskotka, to bym nie wpadl na to, ze zdejmie ja zebami).
DeRozan mial super wsady ale niestety za dużo prob (choć trzeba przyznac, ze McGee tez sporo prob, ale jego wsady chyba były bardziej skomplikowane).
Ogolnie jak co roku ogladalem sceptycznie nastawiony, ale mobilizowalem się, zeby wytrzymac i jak co roku jestem zawiedziony :P Widocznie nie dla mnie sa ASW.
Image

Siłą sportu jest siła zespołu, lecz pięknem sportu są indywidualności...
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

NBA Basketball

Post by Kiciak »

a mi się smiac chcialo z DeRozana w pierwszej serii, nameczyl się nameczyl - 44 pkt, Ibaka jedna proba jeden prosty (no może nie taki prosty) wsad - 45 xD
Image
Image
Image
stys
Pirat drogowy

NBA Basketball

Post by stys »

griffin pizdą jednak jest ;/ takie wsady to robili na meczu gwiazd polskiej ligi xdd. McGee powinien to wygrać bez problemu. pedały już wiedzieli 2 miesiące temu że griffin ty wygra...
Tak wgl, szkoda Allena :D chłopak umie rzucać, tylko mu się nie chciało (jak powiedział) :D
Image
Image
oddowicz
Team Poland

NBA Basketball

Post by oddowicz »

no z tym autem to też się spodziewałem czegoś lepszgo. McGee ostatniego wsada tak jakoś chyba od niechcenia. Natomiast podobał mi się wsad Gryffina z obrotem 360, skok jakiegoś mudzina z lini rzutów wolnych i wsady goscia z numerem 10. Nie wiem jak się zwą :P Fajna impreza. Bardzo wkurwiały mnie reklamy, ale było warto : )
Image Image
iam
Admin Mniejszy

NBA Basketball

Post by iam »

Whatever. Był Contest i muszę się zgodzić z komentatorami, że pierwsza runda była świetna, potem faktycznie nic specjalnego... no cóż. Teraz czekamy do 02:00 i oglądamy East @ West !
Joker.
Why so serious?

NBA Basketball

Post by Joker. »

Transmisja będzie na tej stronce co wczoraj? :)
Image
iam
Admin Mniejszy

NBA Basketball

Post by iam »

Jako, że wczoraj zapomniałem podać, dzisiaj mi się upomnijcie wcześniej, żebym podrzucił parę linków
Kiciak
Lubi ostrą jazdę

NBA Basketball

Post by Kiciak »

zapomnialem wam coś powiedziec, cieszcie się ze nie macie C+, jak sluchalem tych debili w studio to mialem ochote wy***ać tv przez okno.
Image
Image
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

NBA Basketball

Post by Maciuś »

Studia nie miałem okazji oglądać, ale komentarz z LA był już bardzo dobry, dużo ciekawych rzeczy się dowiedziałem :P
Majkel
Lubi ostrą jazdę

NBA Basketball

Post by Majkel »

studio to ch**, przy transmisji live przy kontestach ten koleś co ciagle komentuje tylko peirdolil "lubie bo mogloby się zdarzyc w grze" albo "nie lubie bo nie mogloby się zdarzyc w grze" a jakiś drugi dziadek w ogole nie wiedzial co to koszykowka i nei wiem co tam robil :O ale kij przynajmniej jest HD :P east east east gogo
Image
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”