Mini liga TMU !
Mini liga TMU !
Myślisz, że jak się będziesz mądrzyć to ci mama kupi nowy komputer?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Mini liga TMU !
fred, stolica jamaica to kingston, nie kingstone 
Mini liga TMU !
dziękuje ci jakubie za tą godną pochwały informacje!
coś mi się jebło... a jeśli tu już spamujemy no to chce powiedziec ze jestem niewymownie uradowany z powodu takiego, iż tmpl chodzi nienagannie. Chodzi mi o to ze jakaś gówniana informacja mi nie wyskakuje ze serv jest przeciążony..ahh jak dobrze... mam nadzieję ze czegoś nie zapesze 
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
Mini liga TMU !
nie mama mi nie kupi komputera, bo po co ale wkurwiaja mnie takie dzieci.MISI wrote:Myślisz, że jak go zbluzgasz to mama kupi ci nowy komputer?
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Mini liga TMU !
siekiera, a co ty a takim zachowaniu sadzisz?
(dodaje, ze ten nick z trzema buzkami, to był wlasnie siekiera, sprawdzalem to w profilu)

(dodaje, ze ten nick z trzema buzkami, to był wlasnie siekiera, sprawdzalem to w profilu)

Mini liga TMU !
^^
Dobra po 1
JAmajka fajny kraj niby maja fajna flage
dalej to tak Gacek jest już studentem wiec siekierka mozesz mu naskoczyc i ciesz się ze cie jeszcze nie spotkal ^^
A co do ludzi takich jak te 3 usmieszki to dużo jest osob chcacych wszystko psuc wiec najlepiej lac na nich
Dobra po 1
JAmajka fajny kraj niby maja fajna flage
dalej to tak Gacek jest już studentem wiec siekierka mozesz mu naskoczyc i ciesz się ze cie jeszcze nie spotkal ^^
A co do ludzi takich jak te 3 usmieszki to dużo jest osob chcacych wszystko psuc wiec najlepiej lac na nich
Mini liga TMU !
no k**wa mac zajebie brata, sory za wulgaryzmy ale wk.. denerwóje mnie on tym zamiast grać wbija na moim acc i pisze głupoty
Siekiera=Siekierka
Mini liga TMU !
lepszej wymówki nie ma...? :?siekiera wrote:no kur** mac zajebie brata, sory za wulgaryzmy ale wk.. denerwóje mnie on tym zamiast grać wbija na moim acc i pisze głupoty
pamiętam jak to z Fistashi prowadziliśmy rozmowe z pewnym gościem... w ten sam sposob się tłumaczył...
Mini liga TMU !
Fred wiem nawet z kim

Mini liga TMU !
Ty to powinienieś wiedzieć najlepiej!Kroink+ wrote:Fred wiem nawet z kim![]()
ale bez urazy ziom....
Mini liga TMU !
spoko to byłem ja przyznaje się bez bicia.
-
rad
- Doświadczony driver
Mini liga TMU !
Pfffff dziwne czyli ja w tmu tez czasami siekiere a czasami siekacza spotykam 
PS:150punktow straciem w nocy :? przesada
PS:150punktow straciem w nocy :? przesada
Mini liga TMU !
mojego brata w tmu złapiesz tylko jak ja wyjde do WC a on siądzie
Siekiera=Siekierka