Jakub, jakieś porady co do odchudzania? Bo od paru miesięcy się zabieram i jakoś nie mogęJakub wrote:72,5 kg na 172cm.
ale odchudzam się.
co by offtopu nie było, 171cm i jakieś 85 kg
Jakub, jakieś porady co do odchudzania? Bo od paru miesięcy się zabieram i jakoś nie mogęJakub wrote:72,5 kg na 172cm.
ale odchudzam się.
Mam 173 cm i 72,5 - wymiary zbliżone do JakubaMały wrote: Jakub, jakieś porady co do odchudzania? Bo od paru miesięcy się zabieram i jakoś nie mogę![]()
co by offtopu nie było, 171cm i jakieś 85 kg
Nie jesc po 18? Kto by taka 'diete' wytrzymal...Zbakany wrote:Mam 173 cm i 72,5 - wymiary zbliżone do JakubaMały wrote: Jakub, jakieś porady co do odchudzania? Bo od paru miesięcy się zabieram i jakoś nie mogę![]()
co by offtopu nie było, 171cm i jakieś 85 kg.
Jeżeli coś mogę napisać o odchudzaniu, to w lipcu 2010 ważyłem 80kg. Od 3 tygodni biegam (4x w tygodniu) i widać rezultaty, wcześniej tylko dieta. Dodam, że mam 21 lat i sam z siebie wziąłem się za siebie. Nie jedź po 18, jak już musisz, to jedz owoce, warzywa albo jogurt. Ogranicz spożywanie cukrów (możesz zamiast coli pić colę light albo zero - jedno dziadostwo). Możesz brać też jakieś środki na spalanie tłuszczu, jeżeli nie masz kłopotów z sercem albo nadciśnienia. Jak chcesz wypróbowane sposoby, to pisz na gg. Pozdro

pawel, w hot wingsach z kfc go nie ma, nie?odrzucenie cukru
looong, looong time agoJakub wrote:pawel, w hot wingsach z kfc go nie ma, nie?odrzucenie cukru

Kubek wrote:
Ja w 2 miesiące schudlem 10kg. Biegalem 3x w tyg, 3x siłownia (w piwnicyławka, worek, drązek) i na 2x trening w kosza. Nie jadlem wieczorami, 0 slodyczy i syfu jak cziperdolsy czy fast food. Ograniczylem piwo i pomoglo :]
I jak ktos bd myslal ze naje się jakieś AQUA Slim i schudnie siedzac przed kompem to nie ma szans ;p
stanelem kolo sciany, liniika nad glowa i olowkem kreska na sciane.damianhhh wrote:ze 169/69 mi się schudlo do 66-67:P
a jajkóp jest nizszy
o maj gad to ty taki niski jesteś O.oJakub wrote:stanelem kolo sciany, liniika nad glowa i olowkem kreska na sciane.damianhhh wrote:ze 169/69 mi się schudlo do 66-67:P
a jajkóp jest nizszy
zmierzylem od dolu do linii, wychodzi 172cm.
także tyle pisze mi w paszporcie, gdzie bylem miezony.
apropos: 18 hot wingsow z kfc (to mialem na mysli, pawel) kupione na oscar night