ile wazysz?

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

ile wazysz?

Post by Jakub »

Kiciak wrote:
Jakub wrote:
damianhhh wrote:ze 169/69 mi się schudlo do 66-67:P

a jajkóp jest nizszy
stanelem kolo sciany, liniika nad glowa i olowkem kreska na sciane.
zmierzylem od dolu do linii, wychodzi 172cm.
także tyle pisze mi w paszporcie, gdzie bylem miezony.

apropos: 18 hot wingsow z kfc (to mialem na mysli, pawel) kupione na oscar night :)
o maj gad to ty taki niski jesteś O.o
nic na to nie poradze :(
Robot
Pirat drogowy

ile wazysz?

Post by Robot »

189/66 Ale nie ma opierdalania się więc może przytyje xd
Image
chybeck
Pirat drogowy

ile wazysz?

Post by chybeck »

176cm, 66kg

jakub pomyślałeś o tym, że jak wziąłeś aparat, to dodało może 0,3kg?
Majkel
Lubi ostrą jazdę

ile wazysz?

Post by Majkel »

k**wa, co ja w ogole czytam :O
Image
Image
Potman
Pirat drogowy

ile wazysz?

Post by Potman »

chybeck wrote:176cm, 66kg

No i jeszcze ubrania ;p Ja się zawsze nago ważę xd
Image

Image
Pawel
Team Poland

ile wazysz?

Post by Pawel »

Jakub wrote:: 18 hot wingsow z kfc (to mialem na mysli, pawel) kupione na oscar night :)
A, okej. To musze Cie zmartwic, ze panierka ma dużo weglowodanow
prostych (cukier), do tego w ch** tluszczu, wiec nie wiem, czy na noc to dobry pomysl ;P
Ale nie, nie obudzisz się jutro jako z dodatkowym kilogramem, tycie zajmuje wiecej czasu ; -)
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

ile wazysz?

Post by Jakub »

chybeck wrote:176cm, 66kg

BLINK!!!!

i już tajemnica się wytlumaczyla :)
Cezar
Pedo

ile wazysz?

Post by Cezar »

Prze świętami miałem 178/81, teraz patrze i: szok
179/91!
Czyli koniecznie muszę schudnąć.
Kubek
Zaczyna szaleć na ulicach

ile wazysz?

Post by Kubek »

Cezar wrote:Prze świętami miałem 178/81, teraz patrze i: szok
179/91!
Czyli koniecznie muszę schudnąć.
To ładnie Ci się święta przedłużyły :D moje się skonczyly hmm 26 grudnia ;D
Abszt
Pirat drogowy

ile wazysz?

Post by Abszt »

Żeby schudnąć wystarczy się ruszać i nie żreć od rano do rana ;).
Śmieszne jest to, że parę osób wcześniej pisze, że można pić colę zero, light etc... Otóż g*wno prawda. Każda cola to duży zastrzyk cukru. Jak już to unikać jedzenia, które ma dużo węglowodanów. Jak być na diecie to takiej, która związana jest z samym tłuszczem lub białkiem, tyle że zawsze gdy się takową potem dietę porzuci to nie dość, że się przytyje szybko parę kg to jeszcze łatwiej o schorzenia. Można też pić wyłącznie wodę, zamiast jakichś przekąsek. Efekt gwarantowany, ale trzeba mieć silną wole, a tak to przede wszystkim ruch. Jeden miesiąc zapieprzałem kiedyś po nocach jako magazynier. 25 dni i 6 kg mniej. Sam w to nie wierzyłem, ale jednak...
Jakoś nigdy przesadną chudziną (czyli wysoki i lekki) jak tu niektórzy wyżej są , nie byłem, szczególnie teraz. Przy takim samym wzroście jak Jakub mam 79 kg. Ale w sumie to zima, w lecie pewnie jak zwykle wróci do ok 70-74.
A co do wzrostu to wolę mieć te metr siedemdziesiąt niż ponad 10 cm więcej i po trzydziestce narzekać na kręgosłup jak co drugi taki typ...
Seraphim
V.I.P.

ile wazysz?

Post by Seraphim »

173/69
kyzzn
Ostra jak żyleta

ile wazysz?

Post by kyzzn »

Przezabawny topic! :D :D :D Zgadzam się z Magdą :D

Stysiu - widzę, że koszykówka to nie tylko biernie, ale i czynnie też musi istnieć u Ciebie :D Kubka też o koszykówkę podejrzewam ;) Pikusia, Robota i Kinga trzeba nakarmić :D Tutaj dodam też od siebie Majkela :P Potman, Ty jesteś wyższy niż 183 na bank :)

Poza tym i tak najfajniejszy jest brzuch Diav3la! :D
ImageImageImage
Joker.
Why so serious?

ile wazysz?

Post by Joker. »

204/76 (patyczak)
Image
Pawel
Team Poland

ile wazysz?

Post by Pawel »

Abszt wrote:Żeby schudnąć wystarczy się ruszać i nie żreć od rano do rana ;).
Śmieszne jest to, że parę osób wcześniej pisze, że można pić colę zero, light etc... Otóż g*wno prawda. Każda cola to duży zastrzyk cukru. Jak już to unikać jedzenia, które ma dużo węglowodanów. Jak być na diecie to takiej, która związana jest z samym tłuszczem lub białkiem, tyle że zawsze gdy się takową potem dietę porzuci to nie dość, że się przytyje szybko parę kg to jeszcze łatwiej o schorzenia. Można też pić wyłącznie wodę, zamiast jakichś przekąsek. Efekt gwarantowany, ale trzeba mieć silną wole, a tak to przede wszystkim ruch. Jeden miesiąc zapieprzałem kiedyś po nocach jako magazynier. 25 dni i 6 kg mniej. Sam w to nie wierzyłem, ale jednak...
Jakoś nigdy przesadną chudziną (czyli wysoki i lekki) jak tu niektórzy wyżej są , nie byłem, szczególnie teraz. Przy takim samym wzroście jak Jakub mam 79 kg. Ale w sumie to zima, w lecie pewnie jak zwykle wróci do ok 70-74.
A co do wzrostu to wolę mieć te metr siedemdziesiąt niż ponad 10 cm więcej i po trzydziestce narzekać na kręgosłup jak co drugi taki typ...
Z samym tluszczem lub z samym bialkiem? Czy polaczenie jednego i drugiego? Bo raczej to pierwsze byloby samobojstwem. Dobra dieta to dieta zbilansowana, bogata w bialko, kwasy tluszczowe nienasycone (ryby sa idealne jeśli chodzi o jedno i drugie), do tego trochę weglowodanow zlozonych (ryz brazowy i tego typu duperele ;P) i mnostwo witamin (warzywa w każdym posilku) i mineralow. A najwazniejsze - odzywianie powinno być regularne, srednio 5 posilkow dziennie, weglowodany do poludnia, do tego regularnie jakiś sport, nie zaszkodzilyby wizyty na silowni.
Poza tym cola light czy zero NIE MA w sobie cukru. były prowadzone badania, ze owszem, slodziki, których się uzywa zamiast cukru w tego typu napojach podnosza poziom insuliny (w zasadzie to jest winowajca wszystkich z nadwaga, odpowiada za gromadzenie energii zapasowej), ale ze te napoje nie zawieraja ani grama cukru (chyba ze liczymy w hektolitrach, to parę by się znalazlo), wiec tak naprawdę oszukuja one mozg (w zasadzie one nie jako napoje, ale jako slodziki).
Zdrowia i nie nabawcie się niewydolnosci nerek przy okazji jedzenia zbyt duzej ilosci bialka bez dodawania warzyw ; -)
Image
Potman
Pirat drogowy

ile wazysz?

Post by Potman »

poczytaj o diecie Atkinsa, tam jest mowa o bazowaniu na białku i tłuszczu a spożycie węglowodanów ogranicza się do minimum
Image

Image
Diav3l
Emerytowany Admin

ile wazysz?

Post by Diav3l »

195cm/92kg. Najwięcej ważyłem ok rok temu 114kg, ale poza brzuchem wyglądałem tak samo. Chcecie poznać moją tajemnicę?

Psze bardzo:
Piwo samo w sobie nie tuczy, lecz pobudza apetyt. Piwo poprawia przyswajalność pokarmów stałych, co jest korzystne, lecz tym samym dopinguje do większego spożycia tych pokarmów, co może być przyczyną nadwagi.
W 100 gramach piwa są 44 kalorie. Taka sama ilość chipsów to 552 kalorie. Piwo natomiast pobudza apetyt. Spada on jednak po... szóstym piwie. Dlatego specjaliści radzą, że jeżeli po piwie chce ci się jeść, powinieneś... wypić jeszcze jedno piwo.
My stomach rox!
Image
ImageImage
Sairop
Jeździ konno

ile wazysz?

Post by Sairop »

196cm/116kg jeszcze dwa lata temu było 85kg.
Image
Mały
Zaczyna szaleć na ulicach

ile wazysz?

Post by Mały »

dieta Diavela wygrala :D już wiem, co będę robil xD
Image
Image
Image
mixaki
Doświadczony driver

ile wazysz?