Polskie klany/drużyny
- Acegikmortvy
- Doświadczony driver
Polskie klany/drużyny
Czy można założyć team 1-osobowy? Czy też potrzebuję kilku osób?
Pytam bo mam kilku dobrych kolegów, którzy po prostu wymiatają. A jak 5 osób może grać na jednym komputerze ?
Pytam bo mam kilku dobrych kolegów, którzy po prostu wymiatają. A jak 5 osób może grać na jednym komputerze ?
Zdjecia moje na http://acegikmortvy.fotosik.pl/
Moj nick na TMX: Astartoscht
Moj nick na TMNX: Scarlet
Moj nick online w TMN: Remigiusz
Polskie klany/drużyny
Pierwszy wciska klawisz w prawo, drugi w lewo, trzeci gaz, czwarty hamulec, piaty dmucha na grafike zeby się nie przegrzała bądź wciska klakson
pozdro...
----------------------------------------------

- Acegikmortvy
- Doświadczony driver
Polskie klany/drużyny
Masz ciekawe pomysły!
A jeżeli gramy przy pomocy klawiatury ekranowej?
Ja jej używam, bo mi przyciski się kawą zalały!
A jeżeli gramy przy pomocy klawiatury ekranowej?
Ja jej używam, bo mi przyciski się kawą zalały!
POL team
czesc,
chciałem tylko poinformowac, ze powoli powstaie strona polteam. na stronie http://www.polteam.de/members.html
mozecie zobaczyc, jak ja sobie to tak mw wyobrazam, ale wiem ze jeszcze jest dużo pracy.
strona jest narazie po angielsku, bo szukamy tez polakow zyjacych w innych krajach, ale do tej pory każdy czlonek urodzil się w polsce.
na poczatku niektorzy się w tym forum znas smieli, a aktualnie u nas graja z polskiego laddera posycie 1., 4., 6., 9., 12. i inne. nie zle co?
dalej szukamy czlonkow, najlepiej dobrych graczy na wszelkich trasach.
w niedziele okolo 21:00 mamy mecz 5 on 5 z nowym francuskim teamem "&" który powstal z teamów #WMR# i DKT.
tu chodzi o prywatny turniej z teamami jak @, CT itd.
jak jesteś doskonaly na trackach D-9, E-0, E-3, E-7, F-1, F-9, G-0, G-3, G-4 i masz w niedziele czas, do dolacz siebie do nas jak najszypciej!
@yard: wiadomo, ze na naszej stronie będzie link do tmpl.info
aha, no i pszepraszam za te byki, ale już długi czas nie pisalem po polsku.
chciałem tylko poinformowac, ze powoli powstaie strona polteam. na stronie http://www.polteam.de/members.html
mozecie zobaczyc, jak ja sobie to tak mw wyobrazam, ale wiem ze jeszcze jest dużo pracy.
strona jest narazie po angielsku, bo szukamy tez polakow zyjacych w innych krajach, ale do tej pory każdy czlonek urodzil się w polsce.
na poczatku niektorzy się w tym forum znas smieli, a aktualnie u nas graja z polskiego laddera posycie 1., 4., 6., 9., 12. i inne. nie zle co?
dalej szukamy czlonkow, najlepiej dobrych graczy na wszelkich trasach.
w niedziele okolo 21:00 mamy mecz 5 on 5 z nowym francuskim teamem "&" który powstal z teamów #WMR# i DKT.
tu chodzi o prywatny turniej z teamami jak @, CT itd.
jak jesteś doskonaly na trackach D-9, E-0, E-3, E-7, F-1, F-9, G-0, G-3, G-4 i masz w niedziele czas, do dolacz siebie do nas jak najszypciej!
@yard: wiadomo, ze na naszej stronie będzie link do tmpl.info
aha, no i pszepraszam za te byki, ale już długi czas nie pisalem po polsku.
Polskie klany/drużyny
Witam
Jako kapitan polskiej reprezentacji chciałem się krótko wypowidzieć na temat pomysłu utworzenia klanu POL. Osobiście uważam, ze wsyzstko będzie OK, jeśli wasz team będzie miał jakiś niepowtarzalny tag. Teeam Poland w większości używa tagu POL nick, no i TOxic [POL]Toxic
Zróbcie sobie jakiś oryginalny tag typu: >POL< , <POL> , {POL}, *POL* , =POL= , =[POL]= , /POL\ , |POL| etc.
Chodzi po prostu o to, żeby można było wyraźnie odróżnć gracza Team Poland od waszego teamu. Opcji macie bardzo dużo i myślę, że nie będzie to dla was jakimś dużym problemem. Moglibyście też ustalić jakąć stałą kolorystykę nicka.
Good Luck
Jako kapitan polskiej reprezentacji chciałem się krótko wypowidzieć na temat pomysłu utworzenia klanu POL. Osobiście uważam, ze wsyzstko będzie OK, jeśli wasz team będzie miał jakiś niepowtarzalny tag. Teeam Poland w większości używa tagu POL nick, no i TOxic [POL]Toxic
Zróbcie sobie jakiś oryginalny tag typu: >POL< , <POL> , {POL}, *POL* , =POL= , =[POL]= , /POL\ , |POL| etc.
Chodzi po prostu o to, żeby można było wyraźnie odróżnć gracza Team Poland od waszego teamu. Opcji macie bardzo dużo i myślę, że nie będzie to dla was jakimś dużym problemem. Moglibyście też ustalić jakąć stałą kolorystykę nicka.
Good Luck
Polskie klany/drużyny
hej wiadp1,
jak powstal nasz team, nic nie wiedzialem o reprezentacji polski.
wybralem nazwe POL i ona jeszsze byla wolna, bez problemow zalogowalem się na stronie nadeo, nie było do tej pory zadnego teamu o nazwie POL.
kolory sa wedlug polskiej flagi: POL (literki biale duze) i nick gracza (literki czerwone male).
my wcale nie chcemy być zadna reprezentacja polski, i nigdy i nikomu tak nie mowimy.
nikt do tej pory nie myslal, ze jesteśmy jakas reprezentacja, tylko znaja nas jako POL team.
nazwa naszej strony to jeszcze raz podkresla (www.polteam.de).
nie widze problemow w koegzystencji reprezentacji polski i naszego teamu. przeciesz u nas to jest nazwa teamu, a u was skrot dla kraju.
z nami mozna o wszystkim pogadac, jesteśmy spoko ludzie, ale ja Ciebie przeciesz tez nie proszę zmienic twojego nicka na np
[wiadp1], =[wiadp1]=, -wiadp1- czy co kolwiek.
może nawet kiedyś nam się uda zorganizowac jakiś match reprezentacji polski i POL teamu.
pozdrowienia
jak powstal nasz team, nic nie wiedzialem o reprezentacji polski.
wybralem nazwe POL i ona jeszsze byla wolna, bez problemow zalogowalem się na stronie nadeo, nie było do tej pory zadnego teamu o nazwie POL.
kolory sa wedlug polskiej flagi: POL (literki biale duze) i nick gracza (literki czerwone male).
my wcale nie chcemy być zadna reprezentacja polski, i nigdy i nikomu tak nie mowimy.
nikt do tej pory nie myslal, ze jesteśmy jakas reprezentacja, tylko znaja nas jako POL team.
nazwa naszej strony to jeszcze raz podkresla (www.polteam.de).
nie widze problemow w koegzystencji reprezentacji polski i naszego teamu. przeciesz u nas to jest nazwa teamu, a u was skrot dla kraju.
z nami mozna o wszystkim pogadac, jesteśmy spoko ludzie, ale ja Ciebie przeciesz tez nie proszę zmienic twojego nicka na np
[wiadp1], =[wiadp1]=, -wiadp1- czy co kolwiek.
może nawet kiedyś nam się uda zorganizowac jakiś match reprezentacji polski i POL teamu.
pozdrowienia
- Acegikmortvy
- Doświadczony driver
Polskie klany/drużyny
Nazwa: eXtreme Freestylers
Data powstania: 25.05.2006
Tag: EXF
Lider: acegikmo( ja )
Liczba członków: 1 (ja)
stona www: na rzie brak
Rekrutacja: Tak
Obcokrajowcy: Tak
PS: Klawiatura już działa
Data powstania: 25.05.2006
Tag: EXF
Lider: acegikmo( ja )
Liczba członków: 1 (ja)
stona www: na rzie brak
Rekrutacja: Tak
Obcokrajowcy: Tak
PS: Klawiatura już działa
Last edited by Acegikmortvy on 26 May 2006, 7:26, edited 1 time in total.
Polskie klany/drużyny
a widzisz acegikmo, gdybys miał klawiature "foldejbyl" to nie musialbys się o kawe martwic 

Polskie klany/drużyny
No właśnie i tutaj mamy największy konflikt interesów, ponieważ my używamy takiej samej kolorystykiPOL jakub wrote:kolory sa wedlug polskiej flagi: POL (literki biale duze) i nick gracza (literki czerwone male).
Ale mi tam i tak wszystko jedno, w końcu tu chodzi tylko o zabawę
Jako kapitan reprezentacji musiałem poprostu jakoś zaragować, i tyle
Polskie klany/drużyny
napisalem krotka historie powstania naszego teamu.
proszę zobaczyc tu: http://www.polteam.de/index.html
jeszcze raz: my jesteśmy oficialnie zalogowani na stronie trackmanianations.com
jako POL team ("You belong to the POL team.").
dlatego nazywamy się wlasnie POL team, i uzywamy POL na poczatku nicka!
a ze to jest tylko zabawa, masz racje wiadp1
pozdro
proszę zobaczyc tu: http://www.polteam.de/index.html
jeszcze raz: my jesteśmy oficialnie zalogowani na stronie trackmanianations.com
jako POL team ("You belong to the POL team.").
dlatego nazywamy się wlasnie POL team, i uzywamy POL na poczatku nicka!
a ze to jest tylko zabawa, masz racje wiadp1
pozdro
Last edited by POL jakub on 27 May 2006, 20:16, edited 1 time in total.
Polskie klany/drużyny
pomimo tego, ze jeżeli na pytanie "co to jest polteam?" w jakiejkolwiek innej niz trackmania grze padnie odpowiedz "drużyna narodowa", jakos się już do was przyzwyczailem i nawet was jako klan lubie bo widze ze w miare profesjonalnie podchodzicie do sprawy, macie ladna stronke, domene i wasza srednia wieku jest w miare wysoka. POL team (ten nasz) tez ostatnio lezy brzuchem do gory wiec w niczym nie przeszkadzacie.
Polskie klany/drużyny
Niewiem czy to odpowiedznie miejsce na ten post ale pisze go tu.
Jestem średnim graczem nam dość niski rankig bo 80 +++ ponieważ niegram dużo, bo mam trochę zwalonego kompa i wolnego neta.
Chciałbym się dostać do jakiegoś clanu!!!
Pieszcie do mnie na gg:6809389
Jestem średnim graczem nam dość niski rankig bo 80 +++ ponieważ niegram dużo, bo mam trochę zwalonego kompa i wolnego neta.
Chciałbym się dostać do jakiegoś clanu!!!
Pieszcie do mnie na gg:6809389
- Acegikmortvy
- Doświadczony driver
Polskie klany/drużyny
Oskar, dopiero co team chciałeś założyć a już się dołączasz do innego!
Polskie klany/drużyny
chciałem ale nikt nichciał przyjść to co ja poradze:(
Polskie klany/drużyny
Ja to bym najpierw radził nauczyć się grać w tą gre... bo tak to co da Ci ten klan ??

Polskie klany/drużyny
Toxic masz racje, ale może wstapienie do klanu zmobilizuje go do nauki
Poza tym zawsze będzie mmogl kolegom powiedziec, ze jest w klanie ^^
Poza tym zawsze będzie mmogl kolegom powiedziec, ze jest w klanie ^^
Polskie klany/drużyny
nie to nie_jest tak ja grać umiem nawet dobrze tylko rzadko gram w tę grę, bo mam słaby sprzęcik:( i nie_mam za_bardzo jak:(
a chyba każdemu nie_chciało by się czekać 2minuty czekać aż ci do serwera wejdzie a na_dodadek to jak liit to 4 minuty to co se pogram?? nawet nie_mam szans dłuższej planszy poznać ja jadę 1 raz:(
a chyba każdemu nie_chciało by się czekać 2minuty czekać aż ci do serwera wejdzie a na_dodadek to jak liit to 4 minuty to co se pogram?? nawet nie_mam szans dłuższej planszy poznać ja jadę 1 raz:(
Polskie klany/drużyny
1. Pisze się "chyba" a nie hyba...i jeszcze parę wyrazów - Słownik ortograficzny (polecam)
2. Jak nie grasz w tę gre to jak możesz być dobry? -.-
2. Jak nie grasz w tę gre to jak możesz być dobry? -.-
Polskie klany/drużyny
kto powiedział że nie_gram?? gram ale mało
a nie_widziałeś jak gram to proszę nie_mów!!

//edit by Yard: coś dla Ciebie: http://slowniki.pwn.pl/zasady/629518_1.html
a nie_widziałeś jak gram to proszę nie_mów!!
//edit by Yard: coś dla Ciebie: http://slowniki.pwn.pl/zasady/629518_1.html