EDIT: Chodzi mi o top5 ładnie grających, bo skuteczność troszku zawodzi...
Wielka Piłka według nas !
Szkoda, że Arsenalowi się nie udało, choć z drugiej strony nachodzi mnie myśl, że Kanonierzy to naprawdę silny zespół (MOIM zdaniem top 5) i wszystko mi mówi, że w tym roku Barca będzie na szczycie wszystkiego właściwie. 
dostal wtedy zolta, a było to odgryzienie się za (chyba) Abidala który go zlapal za szyje i nie dostal ZADNEJ karylub za zachowanie van Persiego przed końcem drugiej połowy

ja pi***olę, ch** w dupe temu jebanemu popierdolonemu zeszmaconemu bussace. przez tego jebanego chuja teraz będę slyszal "gdyby nie sedziowal pod barce to barca by nie przeszla". g*wno prawda w 1 polowie barca cisnela arsenal tak ze tamci z wlasnej polowy nie mogli wyjsc az w koncu strzelili brame. w 2 ten jeb*** samoboj :E nawet bez tej czerwonej dla pampersa barceona przycisnelaby tak jak w 1 polowie i w końcu padla by ta druga a potem może i 3 bramka. czerwona się nie nalezala :U jeb*** ch** SEDZIA POPIERDOLILO GO CHYBA :E
Dawno się nie udzielalem ale musze.
Wczoraj bylem na meczu w kinie, oczywiście kibicowalem Arsenalowi.
Zaczne od tego, ze Barca wygrala w pelni zasluzenie ten mecz i pokazali, ze z nozem na gardle sa nie do ogrania. Z drugiej strony Arsenal zagral fatalnie jeśli chodzi o wyprowadzanie kontr, starali się grać pressingiem na tyle na ile to mozliwe, ale zabraklo Walcotta lub Arszawina w pierwszym skladzie.
Nie będę psioczyl na sedziego, bo mylil się kilka razy na korzysc obu drużyn.
Tylko pozostaje niesmak, ze NAS kibicow Arsenalu było w tej sali kinowej maksymalnie 25%. A "kibicow" Barcelony było w ch**, w dodatku 1/3 to jakieś kompletne pizdowate pedzie, i kolejna 1/3 to jakieś dziewczyny co się zakochaly w Villi i ogladaja jedynie mecze Barcelony. Takich kibicow sukcesu jest po prostu w pyte, a to oznacza dla mnie charakter cioty - idziesz tam, gdzie cie wiatr powieje, kibicujesz najlepszym bo lubisz wygrywac. Dlatego sam nie wiem czy bym chciał, zeby Arsenal był uwazany kiedyś za najlepszy klub swiata, bo przez natlok tych pizd i kurew kompletnie strace zapal do kibicowania. To taka mysl mi się nasunela apropo wczorajszego meczu...
Wczoraj bylem na meczu w kinie, oczywiście kibicowalem Arsenalowi.
Zaczne od tego, ze Barca wygrala w pelni zasluzenie ten mecz i pokazali, ze z nozem na gardle sa nie do ogrania. Z drugiej strony Arsenal zagral fatalnie jeśli chodzi o wyprowadzanie kontr, starali się grać pressingiem na tyle na ile to mozliwe, ale zabraklo Walcotta lub Arszawina w pierwszym skladzie.
Nie będę psioczyl na sedziego, bo mylil się kilka razy na korzysc obu drużyn.
Tylko pozostaje niesmak, ze NAS kibicow Arsenalu było w tej sali kinowej maksymalnie 25%. A "kibicow" Barcelony było w ch**, w dodatku 1/3 to jakieś kompletne pizdowate pedzie, i kolejna 1/3 to jakieś dziewczyny co się zakochaly w Villi i ogladaja jedynie mecze Barcelony. Takich kibicow sukcesu jest po prostu w pyte, a to oznacza dla mnie charakter cioty - idziesz tam, gdzie cie wiatr powieje, kibicujesz najlepszym bo lubisz wygrywac. Dlatego sam nie wiem czy bym chciał, zeby Arsenal był uwazany kiedyś za najlepszy klub swiata, bo przez natlok tych pizd i kurew kompletnie strace zapal do kibicowania. To taka mysl mi się nasunela apropo wczorajszego meczu...
-kibice Barcy ;]Kiciak wrote:ja p***dole, ch** w dupe temu jebanemu popierdolonemu zeszmaconemu bussace. przez tego jebanego chuja teraz będę slyszal "gdyby nie sedziowal pod barce to barca by nie przeszla". g*wno prawda w 1 polowie barca cisnela arsenal tak ze tamci z wlasnej polowy nie mogli wyjsc az w koncu strzelili brame. w 2 ten jeb*** samoboj :E nawet bez tej czerwonej dla pampersa barceona przycisnelaby tak jak w 1 polowie i w końcu padla by ta druga a potem może i 3 bramka. czerwona się nie nalezala :U jeb*** ch** SEDZIA POPIERDOLILO GO CHYBA :E
To po ch** się żalisz jak wygrała zasłużenie ? Nic nie wnoszę do tematu? Daj mi dziecko ostrzeżenie, to może na Twoje chlipanie jakoś zadziała.Arsenal całe g*wno pokazał, sam o tym wiesz.iam wrote: Barcelona wygrała zasłużenie, więc Bogdan powstrzymaj swoje chełpienie się wyższością Barcelony nad Arsenalem, bo ch*ja do tematu wnosisz, że się tak wyrażę.
A już miałem nadzieję, że zobaczę zraszacze...
A no i brawo Szachtar! W końcu CL przenosi się na wschód, jeszcze niech dołączy Rubin, Zenit czy CSKA i będzie fajnie.
A no i brawo Szachtar! W końcu CL przenosi się na wschód, jeszcze niech dołączy Rubin, Zenit czy CSKA i będzie fajnie.

- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
dokładnie! Ostatnio moj brat powiedzial, ze Barcelona jest najlepsza i ze jest jej fanem. Na co zapytalem kto gra w Barcelonie. Odpowiedz to "yyy Messi" i tyle. Tak to jest, ze najwygodniej jest kibicowac druzynie, która aktualnie jest najlepsza.Wally wrote:Tylko pozostaje niesmak, ze NAS kibicow Arsenalu było w tej sali kinowej maksymalnie 25%. A "kibicow" Barcelony było w ch**, w dodatku 1/3 to jakieś kompletne pizdowate pedzie, i kolejna 1/3 to jakieś dziewczyny co się zakochaly w Villi i ogladaja jedynie mecze Barcelony. Takich kibicow sukcesu jest po prostu w pyte, a to oznacza dla mnie charakter cioty - idziesz tam, gdzie cie wiatr powieje, kibicujesz najlepszym bo lubisz wygrywac. Dlatego sam nie wiem czy bym chciał, zeby Arsenal był uwazany kiedyś za najlepszy klub swiata, bo przez natlok tych pizd i kurew kompletnie strace zapal do kibicowania. To taka mysl mi się nasunela apropo wczorajszego meczu...
- Jack Bauer
- Moderator
Za to upadek Romy jest potężny. Ta drużyna ma naprawdę niezły skład, ale prezentuje się jak zbieranina przypadkowych zawodników. Jeszcze w lidze przegrali z Genuą 3:4 prowadząc 3:0. Jest duża szansa, że za rok jej nie zobaczymy w LM.Outsid3r wrote:A już miałem nadzieję, że zobaczę zraszacze...![]()
Ale nie wszyscy kibice Barcelony są sezonowcami ;P i znają jeszcze innych graczy BarcyLudwik' wrote:dokładnie! Ostatnio moj brat powiedzial, ze Barcelona jest najlepsza i ze jest jej fanem. Na co zapytalem kto gra w Barcelonie. Odpowiedz to "yyy Messi" i tyle. Tak to jest, ze najwygodniej jest kibicowac druzynie, która aktualnie jest najlepsza.Wally wrote:Tylko pozostaje niesmak, ze NAS kibicow Arsenalu było w tej sali kinowej maksymalnie 25%. A "kibicow" Barcelony było w ch**, w dodatku 1/3 to jakieś kompletne pizdowate pedzie, i kolejna 1/3 to jakieś dziewczyny co się zakochaly w Villi i ogladaja jedynie mecze Barcelony. Takich kibicow sukcesu jest po prostu w pyte, a to oznacza dla mnie charakter cioty - idziesz tam, gdzie cie wiatr powieje, kibicujesz najlepszym bo lubisz wygrywac. Dlatego sam nie wiem czy bym chciał, zeby Arsenal był uwazany kiedyś za najlepszy klub swiata, bo przez natlok tych pizd i kurew kompletnie strace zapal do kibicowania. To taka mysl mi się nasunela apropo wczorajszego meczu...

ta, bo w pierwszym meczu po pierwszej polowie tez się wydawało ze pozamiataneKiciak wrote:ja p***dole, ch** w dupe temu jebanemu popierdolonemu zeszmaconemu bussace. przez tego jebanego chuja teraz będę slyszal "gdyby nie sedziowal pod barce to barca by nie przeszla". g*wno prawda w 1 polowie barca cisnela arsenal tak ze tamci z wlasnej polowy nie mogli wyjsc az w koncu strzelili brame. w 2 ten jeb*** samoboj :E nawet bez tej czerwonej dla pampersa barceona przycisnelaby tak jak w 1 polowie i w końcu padla by ta druga a potem może i 3 bramka. czerwona się nie nalezala :U jeb*** ch** SEDZIA POPIERDOLILO GO CHYBA :E

Przypomnij sobie zeszly rok, było nardzo podobnie. W 1 meczu arsenal odrobil z 2:0, a w 2 wygrywal jedna bramka zeby przegrac 4;1. Daze do tefo ze barcelona u siebie jest niemal niedopokonania. Zaloze się ze gran derbi na bernabeu będzie dużo bardziej wyrownane i jako realista mysle ze barcelona ma duze szanse zeby przegrac ten mecz niewielka roznica. Na tej podstawie mysle ze barca wygralaby i bez tej nieslusznej kartki. A co do romy to szkoda ze taki wielki klub pada na ryj:/Majkel wrote:ta, bo w pierwszym meczu po pierwszej polowie też się wydawało ze pozamiataneKiciak wrote:ja p***dole, ch** w dupe temu jebanemu popierdolonemu zeszmaconemu bussace. przez tego jebanego chuja teraz będę slyszal "gdyby nie sedziowal pod barce to barca by nie przeszla". g*wno prawda w 1 polowie barca cisnela arsenal tak ze tamci z wlasnej polowy nie mogli wyjsc az w koncu strzelili brame. w 2 ten jeb*** samoboj :E nawet bez tej czerwonej dla pampersa barceona przycisnelaby tak jak w 1 polowie i w końcu padla by ta druga a potem może i 3 bramka. czerwona się nie nalezala :U jeb*** ch** SEDZIA POPIERDOLILO GO CHYBA :EA w drugiej Arsenal jakims cudem strzelil te dwa gole
Kocham ludzi ktorzy wyciagaja w nioski bez zadnych podstaw
Ja tam nigdy nie lubiłem Barcelony..
Nawet jak byłem w tym całkiem fajnym mieście to nie ruszyłem dupska na Camp Nou.. Jakoś w ogóle jej nie trawię..
No dlatego oczywiście byłem za Arsenalem. W pierwszym meczu też się męczyli, ale jakoś wygrali.. ;O A tu proszę, też widać było wyższość Barcelony, ale przynajmniej ich nie bocili jak Szachtar Romę w 1szym meczu..
Myślę, że wywalenie Persiego miało taki sam wpływ na osłabienie Arsenalu jak nieuznanie tego gola Anglii od poprzeczki na MŚ.. :>
Oczywiście gdyby Szczęsny (albo Ćećny, jak w niemieckiej tv
) grał, to by wygrali.. 
Ale cóż, ja mam tam tylko jeden ukochany klub.. Manchester!
Tak więc GLORY GLORY MAN UTD AS THE REDS GO MARCHING ON ON ON!
i do 1/8!
Nawet jak byłem w tym całkiem fajnym mieście to nie ruszyłem dupska na Camp Nou.. Jakoś w ogóle jej nie trawię..
No dlatego oczywiście byłem za Arsenalem. W pierwszym meczu też się męczyli, ale jakoś wygrali.. ;O A tu proszę, też widać było wyższość Barcelony, ale przynajmniej ich nie bocili jak Szachtar Romę w 1szym meczu..
Oczywiście gdyby Szczęsny (albo Ćećny, jak w niemieckiej tv
Ale cóż, ja mam tam tylko jeden ukochany klub.. Manchester!
Tak więc GLORY GLORY MAN UTD AS THE REDS GO MARCHING ON ON ON!
i do 1/8!
Czy jest możliwe, żeby Real trafił na Barcelonę w ćwierćfinale LM?
Jest to możliwe, będzie nowe losowanie. Chyba nawet teraz w piątek
Edit:Losowanie jest 18 marca o 12 ;P
Edit:Losowanie jest 18 marca o 12 ;P
Last edited by Charnan on 09 March 2011, 16:05, edited 1 time in total.

ofc że jest możliwe 
Ale ja do dziennikarza z n sportu
mówił ten długowłosy że barca nie może sobie stworzyć konkretnej akcji ma problemy z rozegraniem xddddd, i to nie ta barcelona z meczu z realem xdd.
No błagam xd ! Mieli problemy z rozegraniem? xd nie mieli żadnej akcji? Ten typo to jakiś dziwny dla mnie, nie wiem, może chciał lizać dupe dla ojca szczęsnego, wielcy fani Arsenalu, a bez kartki to 10 nie wyczytają
Ale ja do dziennikarza z n sportu
No błagam xd ! Mieli problemy z rozegraniem? xd nie mieli żadnej akcji? Ten typo to jakiś dziwny dla mnie, nie wiem, może chciał lizać dupe dla ojca szczęsnego, wielcy fani Arsenalu, a bez kartki to 10 nie wyczytają

Kartka czerwona powinna być dla Kosielnego ale sedzia go oszedzil bo dal już RvP(moim zdaniem nie zasluzenie) a po drugie jakby rvp nie dostal red a dostalby kosielny to ktos z trojki Fabregas, Nasri, Rvp byli by zmienieni za jakiegoś obronce lub ŚPD. Barca byla wczoraj lepsza i każdy kto ogladal mecz o tym wie. arsenal 0 strzałów na bramke i z taka statyska liczyli na awanas do 1/4...
Kolejne makarony odpadły! Do tego jeszcze odpadła pierwsza z hiszpańskich drużyn. Ta środa nie mogła się lepiej skończyć.
Teraz trzymam kciuki za Lyon i Bayern (którego swoją drogą nienawidzę ;e), no i ofc za United <3, no i troszeczkę za Cwelsów. 3 drużyny z Anglii w 1/4 to będzie piękne. ;]

Niestety,cała włoska piłka przeżywa potężny kryzys,a szkoda bo bardzo lubie włoskie drużyny a to co się dzieje z Romą,najbardziej mnie boli.Zbakany wrote:Za to upadek Romy jest potężny. Ta drużyna ma naprawdę niezły skład, ale prezentuje się jak zbieranina przypadkowych zawodników. Jeszcze w lidze przegrali z Genuą 3:4 prowadząc 3:0. Jest duża szansa, że za rok jej nie zobaczymy w LM.
- Jack Bauer
- Moderator
Mam nadzieję, że 3 raz w tym wieku Real odpadnie z OLOutsid3r wrote:Kolejne makarony odpadły! Do tego jeszcze odpadła pierwsza z hiszpańskich drużyn. Ta środa nie mogła się lepiej skończyć.Teraz trzymam kciuki za Lyon i Bayern (którego swoją drogą nienawidzę ;e), no i ofc za United <3, no i troszeczkę za Cwelsów. 3 drużyny z Anglii w 1/4 to będzie piękne. ;]