Ajem ma problem...
Ajem ma problem...
... a mianowicie nie ma pomysłu, co sobie zobaczyć ;/ Przeleciałem pierwsze 1000 stron na Filmwebie i nic, co by mnie zainteresowało/czego bym nie widział. Chciałbym coś odmóżdżającego, coś zabawnego, ale z sensem, jak chociażby Sherlock Holmes czy Get Him to The Greek.
Pomożecie ?
Pomożecie ?
Ajem ma problem...
Może Desperado 2? 
ooo albo jakieś odc. American Dad, albo Family Guy'a, np smth smth smth daark side.. :>
Albo Top Gear'a! D:
ooo albo jakieś odc. American Dad, albo Family Guy'a, np smth smth smth daark side.. :>
Albo Top Gear'a! D:
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ajem ma problem...
Zagraj se w dowolnego RPGa - Dragon Age, Mass Effect etc.. Film i to do tego interaktywny. Klawo, co?
Discord: vanitasss
Ajem ma problem...
Desperado 2: widział, syf
Family Guy i inne pierdoły: syf, widział 5 minut
Top Gear: widział wszystko, specjale mają świetne
Dragon Age: jedynka skończona, 2 grał w demo
Mass Effect: 1 i 2 skończone, czeka na 3
Family Guy i inne pierdoły: syf, widział 5 minut
Top Gear: widział wszystko, specjale mają świetne
Dragon Age: jedynka skończona, 2 grał w demo
Mass Effect: 1 i 2 skończone, czeka na 3
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ajem ma problem...
Bulletstorm. Nie dla fabuły, a dla zajebistych widoków. I skillshotów (Fire in the hole rox ;d)
Ajem ma problem...
the secret
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Ajem ma problem...
Mam tak samo.Mass Effect: 1 i 2 skończone, czeka na 3
Z gier polecam Dead Space. Kosmiczny (że w kosmosie, a nie, że super itp

C13
Ajem ma problem...
Heh.. Desperado jest ch**owy, ale jako 1szy mi do czachy wpadł.. 
FG i AD są fajowe, ale jak znasz angielski, kapkę wiesz o USA i nie jesteś sztywny jak ...... PedoCezara jak wchodzi na tmpl.. :>
A TopGear wgl, fav evar evar! <3
A i jest nowy nr. TopGeara w kioskach, 5.9 zł za 244! strony..
czyli prawie 2x tyle co zwykle! 
A 17 seria TG dopiero w czerwcu.. :<
Btw. Jak ci się nadal nudzi, to idz oglądać Raya Willa Johnsona na jutubie.
FG i AD są fajowe, ale jak znasz angielski, kapkę wiesz o USA i nie jesteś sztywny jak ...... PedoCezara jak wchodzi na tmpl.. :>
A TopGear wgl, fav evar evar! <3
A i jest nowy nr. TopGeara w kioskach, 5.9 zł za 244! strony..
A 17 seria TG dopiero w czerwcu.. :<
Btw. Jak ci się nadal nudzi, to idz oglądać Raya Willa Johnsona na jutubie.
Ajem ma problem...
zaproś mnie do domu to ja Tb zrobię takie kino ze nie będziesz musiał tv i kompa włączać ;p

mister kratka z browarkiem
Ajem ma problem...
@TobyToby wrote:i nie jesteś sztywny jak ...... PedoCezara jak wchodzi na tmpl..
Jeśli masz jakieś zarzuty poprzyj je dowodami....
Co do Ciebie ajem: Filmów ci nie polecę bo rzadko oglądam,ale co do gier polecę jeden tytuł : Heroes of Might & Magic
Ajem ma problem...
Ostatnio słyszałem, że w kinach był taki film Chore i chyba nie będzie to przyjemne. 
Ja też polecam Bulletstorma, głównie za Miłosierdzie, Breakdance, Topless i Polecony.
No i jak byś może coś innego chciał to jakąś fajne kryminały (dla mnie to Harlan Coben). Ale zeszliśmy z filmu, przez gry na książki.
Ja też polecam Bulletstorma, głównie za Miłosierdzie, Breakdance, Topless i Polecony.
No i jak byś może coś innego chciał to jakąś fajne kryminały (dla mnie to Harlan Coben). Ale zeszliśmy z filmu, przez gry na książki.
Ajem ma problem...
ja to sobie kiedyś obejrzalem, bo w pracy gadali o tym chorym pomysle z filmu zwiazac (zaszyc) 3 ludzi razem d*pa do buzi jak stunoga i zobaczyc, czy przezyja.Seraphim wrote:Ostatnio słyszałem, że w kinach był taki film Chore i chyba nie będzie to przyjemne.![]()
były jakieś akcje, ze zzygala się druga w rzedzie , jak dostala g*wno pierwszej w buzie, potem ksztusila się tym wszystki, a ten na koncu chyba umarl jako pierwszy.
trochę dziwny ten pomysl i bardzo BLEH to wszystko, ale podobala mi się gra glownego bohatera, doktora niemieckiego.
Ajem ma problem...
Człowiek który gapił się na kozy (niestety widzialem z lektorem) - nie chce za dużo zdradzac ale film jest tak popierdolony, ze po jakims czasie już nawet nie zaskakuja cie kompletne jego bezsensy
- to jako ze mowiles ze chcesz coś odmozdzajacego 

- Jack Bauer
- Moderator
Ajem ma problem...
Tylko najlepsze w tym filmie jest to, że amerykanie naprawdę prowadzili takie badania.Majkel wrote:Człowiek który gapił się na kozy (niestety widzialem z lektorem) - nie chce za dużo zdradzac ale film jest tak popierdolony, ze po jakims czasie już nawet nie zaskakuja cie kompletne jego bezsensy- to jako ze mowiles ze chcesz coś odmozdzajacego
Jak już filmy przeleciałeś to może seriale: Event, 24?
Polecam rosyjskie kino: Odliczanie, Paragraf 78, Polowanie na Piranię, Cały tabun filmów wojennych, które Rosjanie robią fenomenalnie.
Ajem ma problem...
Zrobił się temat o grach - dochodzę do wniosku, że Wy straszne nolify jesteście ;p
"Men who stare at goats" - świetna gra czwórki Clooney - Spacey - McGregor - Bridges, o ile dobrze pamiętam obsadę, bo oczywiście, że widziałem, obrażasz mnie Majkel ;p
"Men who stare at goats" - świetna gra czwórki Clooney - Spacey - McGregor - Bridges, o ile dobrze pamiętam obsadę, bo oczywiście, że widziałem, obrażasz mnie Majkel ;p
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Ajem ma problem...
A jeszcze Dymisja, Pstrzelarz, Mielonka, Kafar i Laleczka Voodoo:DSeraphim wrote:Ostatnio słyszałem, że w kinach był taki film Chore i chyba nie będzie to przyjemne.
Ja też polecam Bulletstorma, głównie za Miłosierdzie, Breakdance, Topless i Polecony.![]()
Ajem ma problem...
Odmóżdżającego itp? Czysta Rozrywka? Oglądnij Spartakus. Bogowie Areny - 6 odcinków i 5,5h z głowy.
Z filmów nic mi do głowy nie przychodzi takiego lekkiego, bo jakoś ostatnio takich produkcji nie oglądam. Ogólnie z azjatyckich polecam :
A-jeo-ssi - taki dramat sensacyjny
Wściekłość (Autoreiji)
Niepowstrzymany
Z filmów nic mi do głowy nie przychodzi takiego lekkiego, bo jakoś ostatnio takich produkcji nie oglądam. Ogólnie z azjatyckich polecam :
A-jeo-ssi - taki dramat sensacyjny
Wściekłość (Autoreiji)
Niepowstrzymany