Kupię TrackManię United Forever
hm, chyba się przejade do mojego carrefoura i zaczne dystrybucje TM na stronie, systematycznie zwiekszajac cene 
Hehe, no tak, wielkie dzięki Kiciak:) Ale już miałam nie wchodzić do tego Carrefour'a, na szczescie weszlam 
Japier....normalnie jak w komunie... piniondze som a na pułkach 2 cm kurzu i zdechłe pająki-korsarze. W Gdańskich Empikach też nie ma. We Wrzeszczu niet, Przy Krewetce też niet, na Manhatanie też nagle nóg dostały. Na Ceneo też ni widu....
W okresie buntu plułeś na wszelką apodyktykę rodzicieli, kiedy jednak wchodzisz w dorosły wiek, zaczynasz postrzegać te wszystkie bariery codzienności i kierujesz się rozsądkiem a w końcu stajesz się tym z czym tak namiętnie walczyłeś....
- Jack Bauer
- Moderator
Ja pierdziu, kupiłem taką wersję w Empiku 2 lata temu, jak było po 7 dych ;/
kurde, wlasnie mi się przypomnialo ze ja kupowalem to na warszawskiej gieldzie komputerowej za 5 dyszek, moglem to odrazu napisac tam znalazloby się to na 100% i koezanka nie musialaby jeździć po tylu sklepach 
ja tam wygrałem 3 egzemplarze TM, to mi tam wsio rybka było : dZbakany wrote:Ja pierdziu, kupiłem taką wersję w Empiku 2 lata temu, jak było po 7 dych ;/
tak dla info, kogo interesuje:
w berlinie prawie w każdym sklepie elektronicznym jest kupe tej nowej wersji tmuf ze 100 ekstra trasami jakimis made by scena, czy coś takiegio. oczywiście inkl. klucz.
cena: 9,99 euro.

Uploaded with ImageShack.us
w berlinie prawie w każdym sklepie elektronicznym jest kupe tej nowej wersji tmuf ze 100 ekstra trasami jakimis made by scena, czy coś takiegio. oczywiście inkl. klucz.
cena: 9,99 euro.

Uploaded with ImageShack.us
jakbyscie już w ogole nie znalezli w polsce, to mogę za przelew na paypal kupic gre i podac wam klucz.
jakbyscie chcieli mogę wam tez wyslac pudelko z gra, ale na wasze koszty się rozumie.
jakbyscie chcieli mogę wam tez wyslac pudelko z gra, ale na wasze koszty się rozumie.
wykup caly sklep i zrób z tego biznes - sprzedawaj na tmpl po 15 ojro. wyjdzie prawie jak jedne glosniki od studentow raz na rok.