Filmik prezentujący moje pierwsze skiny(stworzone w grze)
nie ma to jak dobra napinka, dawno nie było
Gaffa wrote:o i to jest właśnie podejście moderatorów: usunęli treść czyjegoś posta i dopisali jakiś nieczytelny(dla ułomnych) tekst z jakby nie ując tego przekleństwem...dziękuję Raven...
polecam - 17,50 zł a jak wiele korzyści - http://www.edukacyjna.pl/ksiazka.php?id=16405Ostatnio zmieniony przez Winiacz dnia Dzisiaj o 17:46, w całości zmieniany 2 razy
@Lox true, ale zbyt sztywny jest, żeby mogło z tego wyniknąć coś konkretnego, prędzej się obrazi i przestanie tu zaglądać
Skiny Średniaweczka
Zacznij robić je albo w Gimpie albo w Photoshopie a ich jakość na pewno się poprawi.
Powodzenia
Powodzenia
- Jack Bauer
- Moderator
Ja napiszę 2 rzeczy odnośnie tej dyskusji w tym wątku.
1. Może zmieniłbym zdanie odnośnie tego filmiku i skinów, jakby ich jakość była lepsza. Na screenach nie widać praktycznie niczego, wszystko się zlewa.
2. Cała ta sytuacja wygląda klasycznie: Chłopak zobaczył, że komentarze nie są przychylne, ale konstruktywne w 100% ( i 50% w przypadku Jokera) i jak to bywało w dzieciństwie, chciał wymusić płaczem zmianę waszego nastawienia do jego skinów (Pamiętacie takie sytuacje na podwórku - to nic innego jak taka sytuacja). Niektórych udało się przekabacić. Ja jednak nie dostrzegam w nich nic więcej niż przeciętność.
Gaffa chcesz robić skiny i być zauważalny - rób coś lepszego, w specjalistycznych programach, poświęcaj temu więcej czasu. Dziękuje, dobranoc.
1. Może zmieniłbym zdanie odnośnie tego filmiku i skinów, jakby ich jakość była lepsza. Na screenach nie widać praktycznie niczego, wszystko się zlewa.
2. Cała ta sytuacja wygląda klasycznie: Chłopak zobaczył, że komentarze nie są przychylne, ale konstruktywne w 100% ( i 50% w przypadku Jokera) i jak to bywało w dzieciństwie, chciał wymusić płaczem zmianę waszego nastawienia do jego skinów (Pamiętacie takie sytuacje na podwórku - to nic innego jak taka sytuacja). Niektórych udało się przekabacić. Ja jednak nie dostrzegam w nich nic więcej niż przeciętność.
Gaffa chcesz robić skiny i być zauważalny - rób coś lepszego, w specjalistycznych programach, poświęcaj temu więcej czasu. Dziękuje, dobranoc.
Mam bardziej specjalistyczne pytanie, skończył mi się Trial Photoshopa CS3, a nie mogę przeznaczać finansów na nową wersję, dlatego me pytanie jest takie, czy tworzenie skina w GIMP-ie bardzo różni się od tego poradnika by Peper?
@ontop
Krytyka konstruktywna jest podstawą sukcesu, a jak to Ci nie pasuję, to zawsze pozostają zajęcia z instruktorem, który cały czas mówi: "Jesteś najpiękniejszy i najlepszy, możesz wszystko!"
@ontop
Krytyka konstruktywna jest podstawą sukcesu, a jak to Ci nie pasuję, to zawsze pozostają zajęcia z instruktorem, który cały czas mówi: "Jesteś najpiękniejszy i najlepszy, możesz wszystko!"
Skiny średnie,a nawet słabe. Nie będę mówił, ze jakos filmu słaba bo to już wiesz
Jak mówili tez inni - ściągnij GIMP'a, albo kup (:D)photoshopa. Poproś o pomoc innych graczy którzy robią skiny, czasami trafi się na kogoś kto chętnie podzieli się wiedzą i znajdzie czas na pomoc nowym osobom. Ja osobiście nie pomoge, bo nie pojmuje w ogóle jak otworzyć w gimpie to autko z TM
Powodzenia 
to ja to zrobiłem.Gaffa wrote:o i to jest właśnie podejście moderatorów: usunęli treść czyjegoś posta i dopisali jakiś nieczytelny(dla ułomnych) tekst z jakby nie ując tego przekleństwem...dziękuję Raven...
żebyś nie płakał.
nikt nie będzie uznawał twoich skinów tylko i wyłącznie dlatego że Tobie się podobają.
zrób coś lepszego.
przy okazji raven nie ma nic do gadania

Cezar wrote:
Na tmpl.info regulamin jest dość luźno traktowany i przyzwyczaj się do tego,jeżeli chcesz tu przebywać.Co do warnów i "braku umiejętności prowadzenia forum":Każda osoba która jest Moderatorem lub Administratorem na tym forum,dokłada wszelkich starań,aby zwykli użytkownicy (tacy jak ja),czerpali przyjemność czy wchodzenia na tmpl.info.
A jeśli nie podoba ci się tu to nie wchodź i a tym zakończmy sprawę.

a co do graffy, sadze ze rób to CO CHCESZ i co ci się PODOBA, a dojdziesz daleko, a krytyka niektórych osob tez może pomoc, ale tylko konstruktywna, i tlye.
Winiacz, a niby dlaczemu nie mam nic do gadania? Swojej opinii nie mogę wyrazić?
W zacytowanej sprawie nie masz nic do gadania.
FLAMEWAR ENDED.
TERRORISTS WIN!
FLAMEWAR ENDED.
TERRORISTS WIN!

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Widziałem zbyt dużo skinów mistrzów by zauważyć coś dobrego w Twoich, waćpan.
@OP Tutaj praktycznie każdy jest traktowany równo (no, może paroma wyjątkami i to nie w taki sposób jak ty sobie to wystawiasz
), poza regulaminem. Jak się nie podoba - idź na maniazones. Albo tm-forum. Malkontentów tutaj nie potrzebujemy, ale jeśli chcesz coś dać od siebie, albo po prostu pogadać na luzackim poziomie wolnym od inwigilacji i tyranii wszędobylskiego pana Regulamina, to zapraszam
Nie próbuj jednak łamać systemu czy coś, bo po prostu zostaniesz olany. Taka specyfikacja tego forum, po prostu. I wszystkim z tym dobrze 
//Ninja edit
Nie przez wzgląd na regulamin a na zwykłą kulturę proszę już nie spamować ani offtopować. Na życzenie OPa.
@OP Tutaj praktycznie każdy jest traktowany równo (no, może paroma wyjątkami i to nie w taki sposób jak ty sobie to wystawiasz
//Ninja edit
Nie przez wzgląd na regulamin a na zwykłą kulturę proszę już nie spamować ani offtopować. Na życzenie OPa.
Discord: vanitasss