Filmik prezentujący moje pierwsze skiny(stworzone w grze)

Jak podobają się moje pierwsze autka?

1. Super!
0
No votes
2. Fajne!
4
19%
3. Mog? by?.
2
10%
4. Takie sobie.
15
71%

Total votes: 21

Lox
Moderator

Post by Lox »

nie ma to jak dobra napinka, dawno nie było
ShaDDy
Emerytowany Admin

Post by ShaDDy »

Gaffa wrote:o i to jest właśnie podejście moderatorów: usunęli treść czyjegoś posta i dopisali jakiś nieczytelny(dla ułomnych) tekst z jakby nie ując tego przekleństwem...dziękuję Raven...
Ostatnio zmieniony przez Winiacz dnia Dzisiaj o 17:46, w całości zmieniany 2 razy
polecam - 17,50 zł a jak wiele korzyści - http://www.edukacyjna.pl/ksiazka.php?id=16405

@Lox true, ale zbyt sztywny jest, żeby mogło z tego wyniknąć coś konkretnego, prędzej się obrazi i przestanie tu zaglądać
TRZ3CI
Pirat drogowy

Post by TRZ3CI »

Skiny Średniaweczka :| Zacznij robić je albo w Gimpie albo w Photoshopie a ich jakość na pewno się poprawi. :idea:
Powodzenia :winner:
Jack Bauer
Moderator

Post by Jack Bauer »

Ja napiszę 2 rzeczy odnośnie tej dyskusji w tym wątku.

1. Może zmieniłbym zdanie odnośnie tego filmiku i skinów, jakby ich jakość była lepsza. Na screenach nie widać praktycznie niczego, wszystko się zlewa.

2. Cała ta sytuacja wygląda klasycznie: Chłopak zobaczył, że komentarze nie są przychylne, ale konstruktywne w 100% ( i 50% w przypadku Jokera) i jak to bywało w dzieciństwie, chciał wymusić płaczem zmianę waszego nastawienia do jego skinów (Pamiętacie takie sytuacje na podwórku - to nic innego jak taka sytuacja). Niektórych udało się przekabacić. Ja jednak nie dostrzegam w nich nic więcej niż przeciętność.

Gaffa chcesz robić skiny i być zauważalny - rób coś lepszego, w specjalistycznych programach, poświęcaj temu więcej czasu. Dziękuje, dobranoc.
Image
Seraphim
V.I.P.

Post by Seraphim »

Mam bardziej specjalistyczne pytanie, skończył mi się Trial Photoshopa CS3, a nie mogę przeznaczać finansów na nową wersję, dlatego me pytanie jest takie, czy tworzenie skina w GIMP-ie bardzo różni się od tego poradnika by Peper?

@ontop
Krytyka konstruktywna jest podstawą sukcesu, a jak to Ci nie pasuję, to zawsze pozostają zajęcia z instruktorem, który cały czas mówi: "Jesteś najpiękniejszy i najlepszy, możesz wszystko!" :roll:
misza0
Pirat drogowy

Post by misza0 »

Skiny średnie,a nawet słabe. Nie będę mówił, ze jakos filmu słaba bo to już wiesz :P Jak mówili tez inni - ściągnij GIMP'a, albo kup (:D)photoshopa. Poproś o pomoc innych graczy którzy robią skiny, czasami trafi się na kogoś kto chętnie podzieli się wiedzą i znajdzie czas na pomoc nowym osobom. Ja osobiście nie pomoge, bo nie pojmuje w ogóle jak otworzyć w gimpie to autko z TM :P Powodzenia :)
Winiacz
Pirat drogowy

Post by Winiacz »

Gaffa wrote:o i to jest właśnie podejście moderatorów: usunęli treść czyjegoś posta i dopisali jakiś nieczytelny(dla ułomnych) tekst z jakby nie ując tego przekleństwem...dziękuję Raven...
to ja to zrobiłem.
żebyś nie płakał.

nikt nie będzie uznawał twoich skinów tylko i wyłącznie dlatego że Tobie się podobają.
zrób coś lepszego.

przy okazji raven nie ma nic do gadania :O
Image
pikaczu
Doświadczony driver

Post by pikaczu »

Cezar wrote:
Na tmpl.info regulamin jest dość luźno traktowany i przyzwyczaj się do tego,jeżeli chcesz tu przebywać.Co do warnów i "braku umiejętności prowadzenia forum":Każda osoba która jest Moderatorem lub Administratorem na tym forum,dokłada wszelkich starań,aby zwykli użytkownicy (tacy jak ja),czerpali przyjemność czy wchodzenia na tmpl.info.
A jeśli nie podoba ci się tu to nie wchodź i a tym zakończmy sprawę.
Image

a co do graffy, sadze ze rób to CO CHCESZ i co ci się PODOBA, a dojdziesz daleko, a krytyka niektórych osob tez może pomoc, ale tylko konstruktywna, i tlye.
Image

Image

screen usunięty na żądanie Macieja N pseudonim 'Wiechu'
raven
Jeździ konno

Post by raven »

Winiacz, a niby dlaczemu nie mam nic do gadania? Swojej opinii nie mogę wyrazić?
Winiacz
Pirat drogowy

Post by Winiacz »

W zacytowanej sprawie nie masz nic do gadania.

FLAMEWAR ENDED.

TERRORISTS WIN!
Image
Vanitas / Lexiu
V.I.P.

Post by Vanitas / Lexiu »

Widziałem zbyt dużo skinów mistrzów by zauważyć coś dobrego w Twoich, waćpan.

@OP Tutaj praktycznie każdy jest traktowany równo (no, może paroma wyjątkami i to nie w taki sposób jak ty sobie to wystawiasz :P), poza regulaminem. Jak się nie podoba - idź na maniazones. Albo tm-forum. Malkontentów tutaj nie potrzebujemy, ale jeśli chcesz coś dać od siebie, albo po prostu pogadać na luzackim poziomie wolnym od inwigilacji i tyranii wszędobylskiego pana Regulamina, to zapraszam :) Nie próbuj jednak łamać systemu czy coś, bo po prostu zostaniesz olany. Taka specyfikacja tego forum, po prostu. I wszystkim z tym dobrze :D

//Ninja edit

Nie przez wzgląd na regulamin a na zwykłą kulturę proszę już nie spamować ani offtopować. Na życzenie OPa.
Discord: vanitasss
Post Reply

Return to “Skiny”