A może by tak pobić rekord Guinessa ?? w TM
Może by tak pobić rekord Guinessa w ilości graczy na serwie
np podczas XX WOŚP-u sami polscy ujeżdżacze
swych dzikich nieokiełznanych bolidów .... Z jednej strony coś się zrobi dobrego dla dzieciaków
a z drugiej strony niezła reklama TM i polskich graczy TM;) i myślę niezła zabawa
Potem można by było zrobić rekorda w długości trasy ;)z przejechaniem jej
lub też inne pomysły związane z TM ;P.. Co o tym myślicie i nie myślicie 
Myślę, że pomysł jest ciekawy
. Tylko jak chcesz nagłośnić tę sprawę poza krąg TM? I nie za bardzo wiem jak to pomoże dzieciakom, ale jestem jak najbardziej za. Jeśli to wypali to wezmę udział. 
mielismy takie dyskusje już 3 lata temu http://www.tmpl.info/forum/viewtopic.ph ... ht=guiness
ja dalej twierdze, ze jak chodziloby tylko o to, zebrac pewna liczbe ludzi, to ten rekord bylby już dawno i kilkakrotnie pobity.
poznaj się z regulaminem dokladnym, jak się robi taki rekord, zkontaktuj się z odpowiednimi ludźmi, bądź pewny, ze jesteś wstanie zalatwic serwer, który udzwignie pewna liczbe graczy itp itd itp itd i jeszcze raz itp itd, bo jestem pewny, ze jest to kupa roboty.
jakby to było takie latwe, ze ktos ma pomysl, spotykaja się gracze online i już jest się w ksiaszce guinessa, ksiazka guinessa nie bylaby nic warta.
poza tym z tego co pamietam, chodzilo o ksiazke guinessa esportowa.
ja dalej twierdze, ze jak chodziloby tylko o to, zebrac pewna liczbe ludzi, to ten rekord bylby już dawno i kilkakrotnie pobity.
poznaj się z regulaminem dokladnym, jak się robi taki rekord, zkontaktuj się z odpowiednimi ludźmi, bądź pewny, ze jesteś wstanie zalatwic serwer, który udzwignie pewna liczbe graczy itp itd itp itd i jeszcze raz itp itd, bo jestem pewny, ze jest to kupa roboty.
jakby to było takie latwe, ze ktos ma pomysl, spotykaja się gracze online i już jest się w ksiaszce guinessa, ksiazka guinessa nie bylaby nic warta.
poza tym z tego co pamietam, chodzilo o ksiazke guinessa esportowa.
Po pierwsze to najpierw by trzeba było sprawdzić, czy istnieje możliwość bicia takiego rekordu. A po drugie przy biciu rekordu musi być chyba przedstawiciel od nich.

- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Przedstawiciel wbije na serwer, specnie każdego żeby sprawdzić, że jedzie i na koniec wciśnie F10 na dowód 
A całkiem poważnie to Orkiestra gra jakoś na początku roku z tego co mi się zdaje więc jest masa czasu. Do tego jak już Jakub pisał, trzeba wszystko sprawdzić czy da się takie coś zrobić. Ale jakby co to ja chętny
A całkiem poważnie to Orkiestra gra jakoś na początku roku z tego co mi się zdaje więc jest masa czasu. Do tego jak już Jakub pisał, trzeba wszystko sprawdzić czy da się takie coś zrobić. Ale jakby co to ja chętny

C13
Hmm.. z tego co pamiętam to rekord wynosi jakieś 100-300 osób.. ;f
Jeśli załatwisz serwer, który się pod takim naporem nie wysypie - to proszę bardzo..
Jeśli załatwisz serwer, który się pod takim naporem nie wysypie - to proszę bardzo..
ekhem, jak dojdzie do skutku to będzie problem
http://www.cdaction.pl/news-17965/niesa ... wideo.html
chyba, że chodzi o liczbę osób w wyścigówkach
http://www.cdaction.pl/news-17965/niesa ... wideo.html
chyba, że chodzi o liczbę osób w wyścigówkach
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
91 311 graczy
Rekordowa ilość osób, grających jednocześnie na jednym serwerze gry online. Osiągnięty w styczniu 2011 przez World of Tanks.
Ciekawe kto postawi taki serwer zeby to pobic
Rekordowa ilość osób, grających jednocześnie na jednym serwerze gry online. Osiągnięty w styczniu 2011 przez World of Tanks.

czy to nie jest ta gra, o której mowili, ze stworzyli ja wlasnie dlatego, aby pobic ten rekord?Blade wrote:91 311 graczy
gral w to już ktos z was?
Tak przejrzałem ten link i:crowmaster_13 wrote:Wracając do bicia rekordów Guinessa -> KILK
To chyba będzie łatwiej pobić24 godziny
Pełną dobę trwał najdłuższy maraton wirtualnych wyścigów samochodowych. Drużyna e-sportowa Ready Up ścigała się przez taki czas w grze Burnout Paradise.
A ten to już kilka razy pobiliśmy40 godzin
Przez taki czas 274 graczy bawiło się w najdłuższym LAN Party, jakie kiedykolwiek przeprowadzono. Miało ono miejsce w Malezji, podczas Cyber Fusion 2009, a grano tam m.in. w Team Fortress 2, Quake Live i Unreal Tournament 3.
może stworza "alternatywne esportowe rekordy guinessa", to tmn bedzia miala nie zle szansy.Pyszo wrote:A ten to już kilka razy pobiliśmy
ja już teraz mam parę pomyslow, gdzie moglibysmy wygrac:
- najbardziej smierdzaca alkoholem scena na lanie (tmn na każdym lanie)
- człowiek najbardziej przypominajacy czolg (gregorian)
- najciekawszy pojemnik z którego mozna jesc chinska supe (diav4l z kufla do piwa)
- najbardziej zaskaczajaca metoda wyjsc z pokoju (star, inkl. drzwi)
jak ktos ma wiecej, strzelac!
Key, przeciez mamy parę nołlajfow na scenie.. :d
poza tym chyba każdy trackmaniak bylby w stanie to zrobić.. :>
poza tym chyba każdy trackmaniak bylby w stanie to zrobić.. :>
Toby, odpowiadałem na "A ten to już kilka razy pobiliśmy" : )
napisali: "bawiło się"Key. wrote:Pyszo - ten LAN to 40h grania CIĄGŁEGO
A nawet jeśli trzeba grać, to nie wiem co za problem
doba ma 24 godziny, tyle ile browarów w kracie.
przypadek?!
przypadek?!

--->