Do MA serverów

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Post Reply
mixaki
Doświadczony driver

Do MA serverów

Post by mixaki »

Chciałbym prosić MA all serverów jakie są w Polsce żeby w ogłoszeniach dodali : Zapraszam do polskiego serwisu o grze trackmania $Ltmpl.info

Dzięki tej reklamie tmpl.info będzie znane dla tych co zaczynają zabawę w TM a przy okazji będzie na nie wchodzić więcej ludzi, będzie więcej postów , więcej tematów , więcej ludzi na TS'a (jak zgodzą się ci co wchodzą na TS'a) , więcej teamów , będzie się więcej ludzi zapisywać na turnieje i na to co jeżdżą więcej ludzi na LANIE :wink: ....To tyle

PS. Literówka poprawiona
Last edited by mixaki on 04 April 2011, 8:54, edited 1 time in total.
permarc
Doświadczony driver

Do MA serverów

Post by permarc »

Ok na paru serverach do których mam dostep mogę zamiescic taka informacje.
Widze ze promowanie tmpl.info ruszyło pełna para :)

P/s

Dopiero po tym jak zmieniłem wszystkie opisy zauwarzyłem ze walnołes się i jest literowka w kodzie do opisu a już mie się nie chce zmieniac ;p Musi być jak jest :D trudno
Image
Image
Image]
crowmaster_13
Pirat drogowy

Do MA serverów

Post by crowmaster_13 »

W opisie serwera WDD też już jest.

Swoją drogą, Kondzio ma 43 posty, czyli można powiedzieć, że dopiero zaczyna. A pomaga w promowaniu jak mało kto.
ImageImage
Image
C13
Cmok;*
Samochodowy prawiczek

Do MA serverów

Post by Cmok;* »

Ja rzuciłem pomysł z serwerem ;p a jest tak jakby mnie nie było ;D
Na PlayBoy też się to pojawi ;p btw. na serwer wchodzą jak na razie tylko osoby które są znane.. nie wchodzą żadni nowi ;/..
Tvn
Doświadczony driver

Do MA serverów

Post by Tvn »

Cmok;* wrote:Ja rzuciłem pomysł z serwerem ;p a jest tak jakby mnie nie było ;D
Na PlayBoy też się to pojawi ;p btw. na serwer wchodzą jak na razie tylko osoby które są znane.. nie wchodzą żadni nowi ;/..
Nie od razu Rzym zbudowano, spokojnie.
Zaczną widzieć na wszystkich serwerach takie opisy, to się zainteresują stroną.
Image
Joker.
Why so serious?

Do MA serverów

Post by Joker. »

Na opisy chyba mało kto zwraca uwagę, na pewno bardziej efektywnym rozwiązaniem byłoby wrzucenie jakiegoś loadscreena między mapami, to chociaż każdy zobaczy :)
Image
Fisi
Jeździ konno

Do MA serverów

Post by Fisi »

Patrząc na mój przykład ostatnią rzeczą na którą zwracam uwagę jest przeczytanie opisu serwera i myślę, że nie jestem w tych poczynaniach odosobniony.
Jeśli chodzi o pomysł Jokera to jest to naprawdę dobra myśl , zdecydowanie lepsza niż opisy. ( ale co szkodzi zrobić to i to? :) ) Tylko trzeba zagadać do MA serwerów na których gra najwięcej ludzi typu : Mini Lol czy też Flatout. Może się zgodzą :)
digger
V.I.P.

Do MA serverów

Post by digger »

Można też zaoferować w zamian za reklamę sporządzenie na tmpl listy serwerów promujących tą stronę (z np. guzikiem włączającym grę i przenoszącym od razu na dany serwer dla każdego z nich). To nawet byłoby korzystniejsze dla obu stron moim zdaniem.
Image
Post Reply

Return to “Off-Topic”