Witam!
Znalazłem w necie taki program Hedshot Player TV w ktorym mozna ogladac ransmisje z gier fps typu CS 1.6 enemy territory bF2.
Ciekaw jestem czy jest taki program w ktorym emituja wazne rozgrywki w TMN. jeśli jest barszo bym ptosil o coś takiego
Z gory thx
Hedshot Player TV
Hedshot Player TV
sprobowalismy (wiec [POL]team) kiedyś coś takiego zrobić, i nawet byla transmisja z 1. MP na trasach nadeo.
niestety wiekszosc graczy polskiej sceny to olalo, i już czegoś takiego nie było.
może kiedyś znow będzie, mam parę fajnych pomyslow, wiec zobaczymy.
a tak w ogole, jak takie rzeczy piszesz, powinienes napisac to prawidlowo, wiec headshot a nie hedshot, i podac link do tego, wiec www.headshot.pl lub www.hstv.pl .
tylko ze i tak, prawie każdy to zna, wie nic takiego rewelacyjnego nie wynalazles.
starczy tylko wiesc na polskie serwery, i już widac, ze jest tam serwer [POL]teama i headshota.
niestety wiekszosc graczy polskiej sceny to olalo, i już czegoś takiego nie było.
może kiedyś znow będzie, mam parę fajnych pomyslow, wiec zobaczymy.
a tak w ogole, jak takie rzeczy piszesz, powinienes napisac to prawidlowo, wiec headshot a nie hedshot, i podac link do tego, wiec www.headshot.pl lub www.hstv.pl .
tylko ze i tak, prawie każdy to zna, wie nic takiego rewelacyjnego nie wynalazles.
starczy tylko wiesc na polskie serwery, i już widac, ze jest tam serwer [POL]teama i headshota.
Hedshot Player TV
Nie wiem czemu ale logije się na TMN i pisze noconnect internet a internet dziala .Wiesz może c ot trzeba zrobić?
[ Dodano 29 Maj 2007, 9:35 ]
dokładnie pisze not conected to internet wiem co to znaczy ale dziwne bo interet dziala
[ Dodano 29 Maj 2007, 9:35 ]
dokładnie pisze not conected to internet wiem co to znaczy ale dziwne bo interet dziala
Hedshot Player TV
niestety nie wiem.
ps. takie sprawy na poprawny odzial.
ps. takie sprawy na poprawny odzial.