Snooker?
Snooker?
tak sobie przełączyłem na Eurosport 2 i akurat trwał drugi frejm, powiem szczerze, żę dawno nie widziałem kogoś kto by takie zagrania wykonywał, owszem niby już partie miał wygraną, ale i tak
tutaj wideo:
http://www.eurosport.pl/snooker/mistrzo ... tory.shtml
narazie 5-3 dla Trumpa
http://www.eurosport.pl/snooker/mistrzo ... tory.shtml
narazie 5-3 dla Trumpa

Snooker?
A ja się zastanawiam czy Higgins da radę pokonać Williamsa
A Dinga nie lubię. Jestem za Trumpem jak najbardziej. Tak jak Trump wbija bile to są po prostu cudeńka! Co prawda nie wszystko mu wychodzi ale jednak ma lepsze statystyki niż ktokolwiek inny.
Swoją drogą ktoś oprócz mnie bierze udział w konkursie gdzie do wygrania są bile podpisane przez O'Sullivana, Higginsa lub Michaele Tabb? :> Tzn. jedną z nich, będzie sobie można wybrać jak ktoś wygra
A Dinga nie lubię. Jestem za Trumpem jak najbardziej. Tak jak Trump wbija bile to są po prostu cudeńka! Co prawda nie wszystko mu wychodzi ale jednak ma lepsze statystyki niż ktokolwiek inny.
Swoją drogą ktoś oprócz mnie bierze udział w konkursie gdzie do wygrania są bile podpisane przez O'Sullivana, Higginsa lub Michaele Tabb? :> Tzn. jedną z nich, będzie sobie można wybrać jak ktoś wygra

-
Mały
- Zaczyna szaleć na ulicach
Snooker?
no ja tez wyslalem ;] a wczorajsza pierwsza sesja higginsa i williamsa to ciekawa byla
szczegolnie pierwsza partia gdzie panowie sami z siebie wyli po swoich "profesjonalnych" wbiciach 
co do konkursu, to mozemy napisac swoje typy tutaj, tzn już po zamknieciu mozliwosci zgloszen.
co do konkursu, to mozemy napisac swoje typy tutaj, tzn już po zamknieciu mozliwosci zgloszen.
- crowmaster_13
- Pirat drogowy
Snooker?
Ja nie wysyłam bo nawet nie mam pomysłu ile to może być a strzelać jakieś liczby to nie będę.
I pewnie źle, ale z wypowiedzi komentatorów zrozumiałem tak jakby, że sugerowali iż już wiedzą ile tych punktów wpadnie. Pewnie się przesłyszałem, ale to już taka oznaka starości.
Trump wygrywa? I git! Niech wejdzie do finału bo ograł Robertsona więc będę potem mógł powiedzieć, że mojego faworyta ograł (vice)mistrz
I pewnie źle, ale z wypowiedzi komentatorów zrozumiałem tak jakby, że sugerowali iż już wiedzą ile tych punktów wpadnie. Pewnie się przesłyszałem, ale to już taka oznaka starości.
Trump wygrywa? I git! Niech wejdzie do finału bo ograł Robertsona więc będę potem mógł powiedzieć, że mojego faworyta ograł (vice)mistrz

C13
Snooker?
Grają do 18 zwycięstw więc może być aż 35 partii i maksymalnie (bez fauli) może być 5145 punktów (35 partii x 147
) ale to się raczej bankowo nie stanie
Myślę, że około tych 30 partii będzie, licząc po 100 pkt zdobytych średnio to 3100 - 3300 punktów bym obstawiał. Generalnie wysłałem 3 zgłoszenia, jedno poniżej 3000 drugie około 3000 a trzecie sporo powyżej 3000 

- Jack Bauer
- Moderator
- Jack Bauer
- Moderator
Snooker?
Jak kryminalista Higgins wejdzie do finału i go wygra, to będzie koniec sprawiedliwości na tym świecie.
Snooker?
Ja tam wole Williamsa, jakos za Higginsem nie przepadam. Ale w sumie kij już teraz kto przejdzie i tak za Trumpem jestem ;D
Edit:
A jednak Higgins ;d Czyli tak jak na samym początku pisałem. No cóż, jutro od 15 będzie co oglądać ;D
Edit:
A jednak Higgins ;d Czyli tak jak na samym początku pisałem. No cóż, jutro od 15 będzie co oglądać ;D