ofc licze na MU jako ze niemieckiej pilki nie trawie. choć miloby było gdyby Schalke strzelilo bramke albo dwie.
Wielka Piłka według nas !
a wlasnie, dziś drugi polfinal, zapomnialem
ofc licze na MU jako ze niemieckiej pilki nie trawie. choć miloby było gdyby Schalke strzelilo bramke albo dwie.
No właśnie do cholery! 70% by to zrobił to więc zrobił to też Mascherano. i kto tu jest hipokrytą, a co do tego czy ten gol by coś zmienił. Nic by nie zmienił. Realek by zaatakował żeby zdobyć 2 i by dostał jedną czy dwie kontry. A zresztą kto tam ma strzelać bramki? Adebayor? Proszeeeeeee, jedyne co on w Realu robi to fauluje, jest po prostu za słaby na zespoły lepsze niż LechJakubek! wrote:Kiciak wrote:obejrzyj to jeszcze raz. pique ledwo dotknal rekami ronaldo, jak ty wywalasz się przy czyms takim no to fajnie się z toba gra w sporty kontaktowe. pewnie caly czas lezysz nie?:)Jakubek! wrote:
wez WYPIERDALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
kur** mac, pique sfaulował ronaldo, ten nie miał kontroli nad soba, wiec polecial jak każdy kur** normalny piłkarz, bo został sfaulowany, a co ma kur** do tego to ze tam akurat stal pi***olony liliput maszerano? Ronaldo był faulowany, sedzia powinnien zastosować pi***olony przywilej korzyśći.
FC UEFA Barcelona, a tego busketska pierdolonego powinni wykastrować.
nara.
i w ogole dobrze ze piszesz. swietnie zaprezentowales nieumiejetnosc przegrywania.
nie placz już, wytrzyj lezki poskarz się mamusi, na pewno pomoze
ale poczuł kontakt człowieku kur**, 70% ZROBIŁO BY TO SAMO W TEJ SYTUACJI, a to że stał tam Ronaldo, który dotknał maszerano, tak samo jak pique ronaldo? no to kur**, poszła akcja, jest 1-0 i według mnie byłby to koniec farcelony w tej LM.
Aha, nie bylem za zadnym z zespolow, ale wkurwia mnie FC UEFA barcelona.
Pozdrawiam Cie Kiciak, bo cie szanuje, ale blagam, nie popadajmy w hipokryzje

- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Grajac dla Liverpoolu to był zupelne inny zawodnik. Waleczny jak cholera, i wszytkie pilki były jego. Nigdy nie odwalal takich szopek. Teraz zacza plakac i zamiast pokazywac dalej dobra pilke, zaczyna coraz bardziej się osmieszac.Maciuś wrote:Zobacz sobie kvrwa, jak Mascherano grał w Liverpoolu. W Anglii uczą gry w piłkę, nie symulowania. Nie gadaj, że jak ktoś na Ciebie upada od tyłu to jest to powód do płaczu. Poczuł dotknięcie z tyłu i poleciał, tyle. Żenada, mam nadzieję, że MU w finale pokaże tym kurduplom jak się gra w piłkę po męsku.Kiciak wrote:albo ogladamy inna powtorke albo jesteś slepycrowmaster_13 wrote:http://www.youtube.com/watch?v=JVpK6X1X2eA
Nowy odcinek komedii z cyklu "O matko! Urwało mi nogę! O jak boli, o jak boli!"jeśli uwazasz ze ronado nie dotknal maszczerano to jais gupi jesteś. spadl mu na noge a maszczerano to wykorzystal. proste prawo pilki.
MU-Schalke dużo żywszy mecz,ciekawy chociaż MU powiększyło swą przewagę ale szwaby się nie poddają :/

No pięknie..
6-1 w dwumeczu <3
I to 4-1 "Machesterem B".. mhhhm..
Prawdziwa piłka, bez żadnych płaczków, wywalania się co minutę i wymuszania kartek..
Czekam niecierpliwie na finał, Mańki muszą pokazać Barcelonie, jak się gra w piłkę..
6-1 w dwumeczu <3
I to 4-1 "Machesterem B".. mhhhm..
Prawdziwa piłka, bez żadnych płaczków, wywalania się co minutę i wymuszania kartek..
Czekam niecierpliwie na finał, Mańki muszą pokazać Barcelonie, jak się gra w piłkę..
tak sobie czytam, i ubaw po pachy z waszym subiektywizmem
Adebayor wyglada jakby faulowal, bo gral zawsze w lidze angielskiej, a tam się tak poprostu gra, i nikt nie kladzie się na murawe od razu
Gol dla Realu powinien być uznany, i podobalo mi się to ze na Ronaldo odkula się klatwa symulowania. Sedzia podszedl do niego jak do osoby która ZAWSZE symuluje i choć wczoraj mial kilka sytuacji gdzie faktycznie go faulowali to gwizdka nie było - FRAAAJEEER :DDD

tmpl://www.youtube.com/watch?v=rcONI50XApU&fea ... ne_science
tmpl://www.youtube.com/watch?v=VhmGvJSOw-Q&feature=related
Cholerna metamorfoza.... Jak dla mnie ostro się zeszmacił.
tmpl://www.youtube.com/watch?v=VhmGvJSOw-Q&feature=related
Cholerna metamorfoza.... Jak dla mnie ostro się zeszmacił.
XST!
- Jack Bauer
- Moderator
Skończcie płakać. Dosyć mam waszych inwektyw w tym temacie. Jak chcecie dyskutować to róbcie to na jakimś przyzwoitym poziomie.
Teraz mam nadzieję, że dadzą radę pokonać Chelsea i już spokojnie będą się przygotowywać na Barcelonę...

- Jack Bauer
- Moderator
Aż bym coś napisał ale mi się nie chce bo wychodzę z założenia, że gadanie fanów Realu przeciwko fanom Barcelony (i odwrotnie) jest bezcelowe bo jedni drugim mogą dowody przedstawiać ale Ci drudzy zawsze będą mieli swoje, zupełnie inne zdanie i nigdy, przenigdy się nie zgodzą z oponentami. Nawet nie chciało mi się czytać Waszych wypocin ale sądzę, że właśnie na temat ostatniego meczu półfinałowego Realu z Barcą były te długie cytaty, dlatego to wtrącenie.

- Jack Bauer
- Moderator
+1Jero wrote:Aż bym coś napisał ale mi się nie chce bo wychodzę z założenia, że gadanie fanów Realu przeciwko fanom Barcelony (i odwrotnie) jest bezcelowe bo jedni drugim mogą dowody przedstawiać ale Ci drudzy zawsze będą mieli swoje, zupełnie inne zdanie i nigdy, przenigdy się nie zgodzą z oponentami. Nawet nie chciało mi się czytać Waszych wypocin ale sądzę, że właśnie na temat ostatniego meczu półfinałowego Realu z Barcą były te długie cytaty, dlatego to wtrącenie.
Jak nasz sejm, takie same uparciuchy.
Uniteeeeeeeeed! Przy dzisiejszym meczu Gran Derbi powinny szybciutko się schować w krzaczki i za głośno nie popiskiwać. To są emocje i prawdziwa piłka, a nie jakieś cyrki.
Co do meczu - ufffffff... chyba nikt nie sądził, że Czerwone Diabły przegrają u siebie ze Smerfami?
A Arsenal ciołki ze Stoke 3:1 w plecy... ;D
Ah.. jakże wspaniały dzień. Jeszcze tylko trzeba pocisnąć z kibiców Liverpoolu... a więc: w mistrzostwach 19:18 dla United!
Wiem, wiem, jeszcze mistrzostwo nie jest pewne na 100% ale już na 99,9% na pewno. Bo chyba nie sądzicie, że grając bodajże z Blackburn i Blackpool nie zdobędą chociaż punkcika ^^
Teraz z niecierpliwością czekam na finał CL. Mam nadzieję na udany rewanż za 2009 rok.
Co do meczu - ufffffff... chyba nikt nie sądził, że Czerwone Diabły przegrają u siebie ze Smerfami?
Ah.. jakże wspaniały dzień. Jeszcze tylko trzeba pocisnąć z kibiców Liverpoolu... a więc: w mistrzostwach 19:18 dla United!
Teraz z niecierpliwością czekam na finał CL. Mam nadzieję na udany rewanż za 2009 rok.

W pełni się zgadzam, tylko jestem zbyt leniwy żeby tez się tak rozpisywać..Outsid3r wrote:Uniteeeeeeeeed! Przy dzisiejszym meczu Gran Derbi powinny szybciutko się schować w krzaczki i za głośno nie popiskiwać. To są emocje i prawdziwa piłka, a nie jakieś cyrki.
Co do meczu - ufffffff... chyba nikt nie sądził, że Czerwone Diabły przegrają u siebie ze Smerfami?![]()
Ah.. jakże wspaniały dzień. Jeszcze tylko trzeba pocisnąć z kibiców Liverpoolu... a więc: w mistrzostwach 19:18 dla United!Wiem, wiem, jeszcze mistrzostwo nie jest pewne na 100% ale już na 99,9% na pewno. Bo chyba nie sądzicie, że grając bodajże z Blackburn i Blackpool nie zdobędą chociaż punkcika ^^
Właśnie miałem zamiar o tym napisać.PITMaN 2.0 wrote:Coś pięknego...dziękuję za Stambuł Jurek....
http://babol.pl/wiadomość.html?wid=1343 ... caid=5c59d
tmpl://www.youtube.com/watch?v=rZ166K2KJlY&feature=related
Jakby ktoś nie widział
Mimo, że za Realem nie przepadam to odrazu mają u mnie +100 do szacunku.

Ten środowy wieczór ;]
http://www.youtube.com/watch?v=YHtjmofq ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YHtjmofq ... re=related
Sezony piłkarskie dobiegają coraz szybciej do końca,dla zawodników jest do szczęście,ponieważ większość z nich w końcu odpocznie po ciężkich ligach itp.Czas na małe podsumowanie 
Wielkim zakończeniem zmagań będzie świetnie zapowiadający się finał LM(liczę na rewanż z Romy,Glory ManU),który odbędzie się już w najbliższą sobotę
Najważniejsze,najciekawsze,najbardziej zacięte ligi dobiegły już końca,z tych bardziej znanych jeszcze nie zakończyły się jedynie liga francuska oraz nasza kochana ekstraklasa
,lecz także tam już w sprawie mistrzostwa wszystko jest przesądzone...Czas na małe podsumowanie Co sądzicie o tegorocznych zmaganiach piłkarzy na naszym globie? Czy jesteście zadowoleni z rozdanych trofeum? Kogo obstawiacie na zwycięzce LM? Są to pytania,które nasuwają się same do zadania
Ja osobiście mogę podsumować ligę,którą uważam za najlepsza na świecie - Liga Angielska (Premier League)Oto tabela końcowa:
Premier League - tabela
lp drużyna m pkt br
1 Man United 38 80 78:37
2 Chelsea 38 71 69:33
3 Man City 38 71 60:33
4 Arsenal 38 68 72:43
5 Tottenham 38 62 55:46
6 Liverpool 38 58 59:44
7 Everton 38 54 51:45
8 Fulham 38 49 49:43
9 Aston Villa 38 48 48:59
10 Sunderland 38 47 45:56
11 West Bromwich 38 47 56:71
12 Newcastle 38 46 56:57
13 Stoke 38 46 46:48
14 Bolton 38 46 52:56
15 Blackburn 38 43 46:59
16 Wigan 38 42 40:61
17 Wolverhampton 38 40 46:66
18 Birmingham 38 39 37:58
19 Blackpool 38 39 55:78
20 West Ham 38 33 43:70
Jak widzicie ManU zostało po raz 19 raz mistrzem czym pobiła rekord Liverpoolu
przy okazji zapewniło sobie wejście do przyszłorocznej ligi mistrzów,a wraz z nim Chelsea i Man City co wielu zasmuca,także i mnie bo tegoroczny sezon zdecydowanie zdominowały 3 drużyny:ManU,Chelsea oraz Arsenal,ten ostatni będzie musiał walczyć o awans do LM w eliminacjach.Początek sezonu zdominowały niebieskie staruchy z zachodniego Londynu czyli Chelsea,jednak czerwone diabły nie dawały dużo radości podopiecznym Anczellotiego i trzymały się tuz za nimi w tabeli,podobnie jak Arsenal...Środek sezonu należał do 2 odwiecznych rywali kanonierów i ManU,Chelsea zdecydowanie zaczęła odstawać i wielu sądziło nawet,że zakończy ligę poza pierwszą trójką,jednak niestety tak się nie działo,zdeterminowani skupili się na LM,jednak po przegranej,wszystko rzucili na szalę zwycięstwa i próbowali co w ich mocy aby pierw-wyprzedzić Arsenal,a później wyprzedzić Diabłów.Na szczęście podopieczni Fergusona,dzięki swojemu doświadczeniu i ambicji utrzymali mistrzostwo z przewagą 9 pkt,co dla 'świeżaka' w tej dziedzinie może oznaczać,że nie mieli większych problemów,lecz sami dobrze o tym wiedzą,że nie było im łatwo
United zdobyli tytuł dzięki świetnej grze na swoim stadionie oraz ustabilizowanej formie,której brakowało Chelsea oraz Kanonierom...Spadkowicze to:West Ham,Blackpool oraz Birmingham,szkoda tylko tych ostatnich bo jako jedyni tegoroczni prezgrani w poprzednim sezonie potrafili walczyć z najlepszymi
Tytułem króla strzelców podzielili się Carlos Tevez z ManC i Dymitar Berbatov z ManU chociaż ten 2 rzadko kiedy grał w podstawowym składzie
ze skromną zaliczką 21 goli
Najlepszym trenerem został podopieczny mistrzów Anglii- Sir Alex Ferguson,a najlepszym zawodnikiem jego zawodnik-jeden z najlepszych obrońców na świecie Nemanja Vidic
P.S.
Byłoby miło jakby ktoś podsumował w skrócie inne ligi (hiszpańska,włoska,francuska)
Wielkim zakończeniem zmagań będzie świetnie zapowiadający się finał LM(liczę na rewanż z Romy,Glory ManU),który odbędzie się już w najbliższą sobotę
Ja osobiście mogę podsumować ligę,którą uważam za najlepsza na świecie - Liga Angielska (Premier League)Oto tabela końcowa:
Premier League - tabela
lp drużyna m pkt br
1 Man United 38 80 78:37
2 Chelsea 38 71 69:33
3 Man City 38 71 60:33
4 Arsenal 38 68 72:43
5 Tottenham 38 62 55:46
6 Liverpool 38 58 59:44
7 Everton 38 54 51:45
8 Fulham 38 49 49:43
9 Aston Villa 38 48 48:59
10 Sunderland 38 47 45:56
11 West Bromwich 38 47 56:71
12 Newcastle 38 46 56:57
13 Stoke 38 46 46:48
14 Bolton 38 46 52:56
15 Blackburn 38 43 46:59
16 Wigan 38 42 40:61
17 Wolverhampton 38 40 46:66
18 Birmingham 38 39 37:58
19 Blackpool 38 39 55:78
20 West Ham 38 33 43:70
Jak widzicie ManU zostało po raz 19 raz mistrzem czym pobiła rekord Liverpoolu
Tytułem króla strzelców podzielili się Carlos Tevez z ManC i Dymitar Berbatov z ManU chociaż ten 2 rzadko kiedy grał w podstawowym składzie
Najlepszym trenerem został podopieczny mistrzów Anglii- Sir Alex Ferguson,a najlepszym zawodnikiem jego zawodnik-jeden z najlepszych obrońców na świecie Nemanja Vidic
P.S.
Byłoby miło jakby ktoś podsumował w skrócie inne ligi (hiszpańska,włoska,francuska)

ahh Anglia. liga najleppsza na swiecie. tiaaaa. po za tym ze w hiszpani strzela się wiecej goli. Berbatov i Tevez razem strzelili tyle co sam Ronaldo. ba! Messi+Ronaldo strzelili wiecej bramek niz cale Chelsea razem wziete (! do MU zabraklo tylko 7 goli). no tak, to teraz mi wysuniecie argument ze w Angli zdecydowanie lepiej się broni. i tu znow zonk. top 4 w Angli stracilo 146 goli, w Hiszpani 142. i dlatego wole lige hiszpnska, wiecej goli, wiecej widowiska i wspolczesna MYSLACA obrona, a nie banda jaskiniowcow kopiacych kazdego kto tylko się zblizy. i serio nie rozumiem faktu ze Anglia ma wiecej miejsc w Lidze mistrzow niz Hiszpania, takie zespoly jak Valencia, Sevillia, Atletico teraz bylyby dużo lepszymi zespołami z być może lepszymi zawodnikami gdyby od wielu lat mialyby tak latwy dostep do europejskich pucharow jak zespoly Angielskie.
Moj typ na LM jest chyba oczywisty i ogolnie znany wiec nie będę się rozpisywal na ten temat.
Moj typ na LM jest chyba oczywisty i ogolnie znany wiec nie będę się rozpisywal na ten temat.
Kurna, chce żeby w końcu Arsenal ładnie grając, wygrywał, a nie przegrywał widowiskowo. Chelsea nie mają mistrza to plus, ManCity ze swoimi szejkami to musiał w końcu zacząć coś grać. Coś mi mówi, że zanotujemy w przyszłym roku wzrost kibiców ManUtd szczególnie w wieku 12-15 lat. 
A no i ważne, że Stoke nie spadło, bo to bardzo fajny klub.
A no i ważne, że Stoke nie spadło, bo to bardzo fajny klub.