GPRO
GPRO
No i kolejny sezon się kończy. Teoretycznie prowadzę w swojej grupie dwoma punktami, ale koleś za mną w końcówce sezonu jest nie do pobicia i na 90% po dzisiejszym wyścigu stracę wygraną. No ale drugie miejsce też dobre, a z taką kasą to już w ogóle ^^
Pro, nadchodzę.
Pro, nadchodzę.
GPRO
]Maciuś wrote:A ja znów mam nerwy w strzępach, bo jestem na granicy. Cały sezon jeździłem równo około drugiej dziesiątki, jak spadnę przez jakiegoś jednorazowego fiuta, to się wkvrwię :E
obyś spadł!
GPRO
Szkoda Lox;/ Gdyby B.Jankovic wyprzedził twojego rywala miałbyś majstra w swojej grupie, ale i tak graty za 2 miejsce i awans do Pro, który jest historyczny wśród graczy TM.
Mac się utrzymał;] Szrama, Key i Cezar coś zaniechali swoje poczynania. Za to Mtik w przyszłym sezonie powalczy o awans do Pro (jeżeli tylko zatrzyma kiero), a Sairopek do Amateur.
Co do mnie... Bd się starał o pierwszą czwórkę, ale czarno to widzę;/
Może ktoś się zainteresuje i od tych wakacji zacznie zabawę z wirtualnymi wyścigami
Mac się utrzymał;] Szrama, Key i Cezar coś zaniechali swoje poczynania. Za to Mtik w przyszłym sezonie powalczy o awans do Pro (jeżeli tylko zatrzyma kiero), a Sairopek do Amateur.
Co do mnie... Bd się starał o pierwszą czwórkę, ale czarno to widzę;/
Może ktoś się zainteresuje i od tych wakacji zacznie zabawę z wirtualnymi wyścigami
GPRO
No wiem wiem, było cholernie blisko. Zarówno w R16 jak i R17 miałem nieco pecha no i wyszło jak wyszło. Ale i tak był to mój najlepszy sezon jak na razie więc nie ma co narzekać.
W ogóle to rzondze, po 8 sezonach grania dopiero teraz się nauczyłem dokładnie ustawiać setup bolidu
Mac jak zwykle na krawędzi, może byś się ogarnął w końcu nasz weteranie? ;p
W ogóle to rzondze, po 8 sezonach grania dopiero teraz się nauczyłem dokładnie ustawiać setup bolidu
Mac jak zwykle na krawędzi, może byś się ogarnął w końcu nasz weteranie? ;p
GPRO
w piątek zaczyna się kolejny sezon gpro, pora na małe podsumowanie.
ha. przetrwałem pierwszy sezon w pro, w tym będzie już konkretniej.
fhrancuza czeka debiut w pro, pamiętaj - dopiero tutaj zaczyna się prawdziwe ściganie
mtik zamierza powalczyć o awans do pro, miejmy nadzieję, że w końcu się uda.
a tymczasem mac przestał grać. nup.
dziękuję za uwagę i dobranoc.
ha. przetrwałem pierwszy sezon w pro, w tym będzie już konkretniej.
fhrancuza czeka debiut w pro, pamiętaj - dopiero tutaj zaczyna się prawdziwe ściganie
mtik zamierza powalczyć o awans do pro, miejmy nadzieję, że w końcu się uda.
a tymczasem mac przestał grać. nup.
dziękuję za uwagę i dobranoc.
GPRO
Wiem Lox;] Kumple z teamu zrobili mi takie pranie mózgu, że nie wiem jaką strategię obrać. Poza tym teraz Sairop bd się przygotowywał do awansu.
Chłopaki! Zapraszam, do powrotu tych starszych i tych kompletnie nowych do pasjonującej gry.
Chłopaki! Zapraszam, do powrotu tych starszych i tych kompletnie nowych do pasjonującej gry.
Początki bywają trudne, ale w razie czego służymy pomocą. PozdrawiamLox wrote:Adres gry to http://gpro.se , na początek polecam przeczytać zasady gry, a jeśli zdecydujecie się na rejestrację, obowiązkowo przeczytajcie "poradnik nowicjusza".
GPRO
Wziąłem sobie jakiegoś nuba 19 letniego za drajwera
Chyba, że ktoś ma jakiegoś wymiatacza pasującego do rookie gdzieś w zakładkach to w takim razie poprosiłbym namiary.
Aż mi się przypomina mój 1wszy sezon, gdy z losowego kierowcy wyrósł taki bot że japierdole.
Aż mi się przypomina mój 1wszy sezon, gdy z losowego kierowcy wyrósł taki bot że japierdole.
GPRO
gotowe.Fhrancuz wrote:Lox zrób update pierwszego posta.
co do pierwszego wyścigu, miałem w ch** pecha - najpierw błąd na starcie kosztujący 8 miejsc, dzięki czemu zostałem przyblokowany przez wolniejszych kierowców, bo kiedy tylko można było, miałem tempo pierwszej szóstki. jakby tego było mało, 1/3 wyścigu przejechałem z awarią po tym jak NOWE hamulce się zjebały.
w drugim wyścigu z kolei jestem dziwnie wolny bez wyraźnego powodu, tak więc na dobry wynik nie ma co liczyć.