Oby była gotowa na mega lana...
Koszulki TMPL? :> konkurs
Na koszulkę Suna zbieram hajs od samego rana!
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ś by się przydało to bym sobie wzioł Kinguś bo ofc jestem zainteresowany jak by były xS ^^ 
- Piotruś
- Pirat drogowy
xs? w sensie by całą sylwetkę podkreśliło 
Krótki i prosty projekcik przed śniadaniem 

edit:
Podgląd na jasną wersję Trackmaniakom na WF ;-)

edit:

Last edited by Santacruz on 17 May 2011, 10:29, edited 2 times in total.
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Santa zdecydowanie zamiata swoim projektem. Przynajmniej dla mnie. Proste, eleganckie.
Discord: vanitasss
zgadzam się w 100%Lexiu wrote:Santa zdecydowanie zamiata swoim projektem. Przynajmniej dla mnie. Proste, eleganckie.
Dziękuję w 100% ;-)
Santa zdecydowanie zamiata swoim projektem. Przynajmniej dla mnie. Proste, eleganckie
też zgadzam się w 100%zgadzam się w 100%

Dla mnie też wymiata Santy model, jakby by był biały to by w ogóle było świetnie. Bym miał na w-f plus w lato by nie parzyło. Chciałbym też to co było wspomniane wcześniej jakiś motyw alkoholiczny na koszulce, ale to już jak większość będzie chciała.

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Negative. Nie każdy chce się obnosić z procentami przed wszystkimi.JarOo wrote:Chciałbym też to co było wspomniane wcześniej jakiś motyw alkoholiczny na koszulce, ale to już jak większość będzie chciała.
Discord: vanitasss
Santacruz wrote:Krótki i prosty projekcik przed śniadaniem
edit:
Podoba mi się czarna.
Koszulka Santacruza w wersji białej... fajna 
Projekty Suna tyż ciekawe, ale raczej wolałbym nie paradować w koszulce w stylu I <3 cośtamcośtam.
Projekty Suna tyż ciekawe, ale raczej wolałbym nie paradować w koszulce w stylu I <3 cośtamcośtam.

Santa, zajebiste 
Żadnych bajerów, prosty i ładny projekt.
Ja jestem za Santacruzem :]
Żadnych bajerów, prosty i ładny projekt.
Ja jestem za Santacruzem :]

biała od santy prezentuje się wybornie, suna też dobre zwłaszcza projekcik #1, bo po geju nieco jest paradować z I <3 chujemuje dzikie węże.
To jest to, jak dla mnie biała koszulka Santy miażdzy, bardzo ładna i przejrzysta, nie ma wiele do nadruku to i cena nie będzie wygórowana tak myślę, a nie wiem czemu niektórzy tak chcą na siłę ten motyw alkoholiczny..wiadome przecież, że każdy Polak za kołnierz nie wylewa, więc po co się tym obnosić?

Myślałem, że tylko ja nie przepadam za "mniejsze niż 3"
<3 i tym podobnymi wynalazkami. Nie znam się kompletnie jeśli chodzi o możliwy obszar wydruku, ale osoby zajmujące się tym wstępnie wystawiły ocenę pozytywną. Miło mi, że się póki co podoba
.
Ja również skusiłbym się na wersje Santacruza
Mimo to, można by było jeszcze np. u dołu koszulki czy na rekawie dodać nazwe druzyny do której się należy, też by może to była jakaś fajna opcja? 

Gdy płonie Afgan, to tak jakbyś był na plaży - prawda?
nooo no może być, ale nie wiem jak wlasnie z obszarem wydruku, trochę ten rekaw może się zaginac