od 21.00 w poniedziałek zamiast niedzieli bo w niedziele jest EPS także niestety nie ma miejsca dla nas
Transmisja meczu Qpad Pytanie do zawodników !!
Słuchajcie możemy zrobić transmijse na Cybersporcie
od 21.00 w poniedziałek zamiast niedzieli bo w niedziele jest EPS także niestety nie ma miejsca dla nas
proszę o wypowiedzi czy możecie wtedy byśmy zrobili tak, że najpierw jadą 30 minut minitechy a potem Nadeo żebyśmy wszystko mogli oglądać
z góry thx i to jest tylko pytanie czy wam się pomysł podoba i czy możecie być !!

no way, komentuj na mumblu
Ja jak najbardziej na tak.
I tak i nie, ale może być 
a gdzie można oglądać transmisję, bo jestem ciekaw? 
@Adamix na Cybersport TV
@Joker nie no wtedy był wyjątkowy dzień że na całym świecie wszystko padło także to nie wina ani Cyberka ani nikogo z załogi
teraz jak będziecie chcieli To będzie tak
i będzie transmisja Live 
@Joker nie no wtedy był wyjątkowy dzień że na całym świecie wszystko padło także to nie wina ani Cyberka ani nikogo z załogi

Ja również nie mam nic przeciwko poniedziałkowi 

Gdy płonie Afgan, to tak jakbyś był na plaży - prawda?
No jutro ma być rzekomo kolejny koniec świata, więc żebyście zdążyli jakiś szybki respawn machnąćSuNRisE wrote:na całym świecie wszystko padło

Niby od jutra ma się zacząć napierdalać ten koniec świata i ma się skończyć 21 piździernika
Więc jest luz, szalejcie póki można.. bo 142 koniec świata to nie przelewki...
szkoda że nie 169
koniec swiata
To wydaje mi się że oficjalnie będę mogł napisać że w poniedziałek Jedziemy Finał i transmijsa LIve !
To wydaje mi się że oficjalnie będę mogł napisać że w poniedziałek Jedziemy Finał i transmijsa LIve !