Poland 1st in ladder
Poland 1st in ladder
Pierwszy raz mam doczynienia z tym że Polska znajduje się na 1msc w ladderze .. Było już coś takiego czy pierwszy raz ?;d

Poland 1st in ladder
Ja również, od 3ch lat nie widziałem Polski na podium, albo po prostu przeoczyłem, ale w tym roku jeszcze nie była na podium, zawsze albo szwaby, albo ślimakojady 

Poland 1st in ladder
Ja też chyba już kiedyś widziałem Polskę na 1 miejscu w rankingu.

Z moich obserwacji wynika, że najczęściej są Węgry pierwsze.KocuR wrote:Ja również, od 3ch lat nie widziałem Polski na podium, albo po prostu przeoczyłem, ale w tym roku jeszcze nie była na podium, zawsze albo szwaby, albo ślimakojady
Poland 1st in ladder
To jeszcze lepiej ^^
Nie mniej jednak gz POLSKA !!
Nie mniej jednak gz POLSKA !!
Last edited by Kaz3k. on 23 May 2011, 18:43, edited 1 time in total.

Poland 1st in ladder
W sumie to nie wiem, po co ta podnieta, to nic nie udowadnia...
Poland 1st in ladder
Tak samo jak twoje pitolenie bez sensu.Seraphim wrote:W sumie to nie wiem, po co ta podnieta, to nic nie udowadnia...
Chłopak się podzielił wiadomością, bo na pewno znajdą się tacy jak on, którzy jeszcze nie widzieli Polski jako nr 1. Nie widzę w tym nic bez sensu. TM to nie tylko starzy wszystkowiedzący wyjadacze.
Poland 1st in ladder
hehe, kiedyś i w trackmanii eswc byliśmy pierwsi dzięki pl.rounds, ale to tylko najstarsi górale pamiętają i tylko oni wiedzą co oznacza zwrot: "chujnia z grzybnią" 
Poland 1st in ladder
Ja też pierwszy raz widzę to zjawisko :p Punkty nic nie znaczą, ale mimo wszystko zawsze to lepiej się na to patrzy, jak nasi rodacy są na 1szym miejscu 
Człowiek banda
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Jak to mawiali starożytni Egipcjanie o grze na gitarze - "Dopiero kiedy szarpniesz strunę na pełnej kurwie, z full pierdolnięciem, poczujesz 100% Szatana"
Poland 1st in ladder
pl.rounds gdy przyznawało po 500pkt za wyścig? a dzień wcześniej graliśmy tam z h0lusem i mor_olem i h0lusowi dodało punkty których potem mu nie zabrali, bo zabrali tylko tym którzy dostali je gdy serwer zyskał sławę i nie można było się wepchnąc? xd
normalnie natomiast w starej TM ESWC pierwszy był pewien Polak (kto pamięta?) ; d
normalnie natomiast w starej TM ESWC pierwszy był pewien Polak (kto pamięta?) ; d
Poland 1st in ladder
tam było coś nie tak z rundami, i nadal ejst ;p ze się na nich punkty nabijalo, tzw czitowanie. pamietam chyba ze polska byla na 3 potem 9 a potem sporo kont pousuwali wiec ;p
-
dawid-dada
- Jeździ konno
Poland 1st in ladder
dla waszego info polska jest pierwsza w ranku po raz pierwszy jeśli chodzi o tmf...
wiec gg dla moich dwoch kont i szkodnika!
wiec gg dla moich dwoch kont i szkodnika!
Poland 1st in ladder
@Coof - czyżby to był Gobis ze swoimi 37468238 kontami i boosterami ? ;p
Poland 1st in ladder
pamiętam, że muck był wysoko, może boski?
Poland 1st in ladder
Swoją drogą ciekawe co stało się z czołowym napierdalaczem swensenów czyli Muckiem
Zniknął tak nagle.
A co do ranku to Grono chyba też tam ostro dawał z punktami.
A co do ranku to Grono chyba też tam ostro dawał z punktami.
XST!
Poland 1st in ladder
Kamilos był kiedyś rank 1 :p
-
dawid-dada
- Jeździ konno
Poland 1st in ladder
przy czym +15 osob mialo dokładnie tyle samo pkt (70000.00)Key. wrote:Kamilos był kiedyś rank 1 :p
Poland 1st in ladder
Przed czasami "boostwania" to chyba hack był pierwszy kiedyś... kiedy to było...

Poland 1st in ladder
Bardzo dawno temu... i te stardaysy (bodajże tak się to nazywało).. młodzież nie zrozumie.