Pytanie
Pytanie
Nikt nie będzie widział skina. Musisz mieć TMUF. A jeśli chodzi o standardowego skina to inni widzą go ale tylko taki skin jakie masz państwo ustawione. Czyli masz ustawione na Polskę to inni widzą polski bolid. Ale jak chcesz mieć tak żeby inni widzieli skin niezależnie od państwa to musisz mieć TMUF.
Pytanie
Np. stąd kup. Tylko nie wiem jak to będzie działać, bo nieraz TM i Steam mogą się gryźć.
http://allegro.pl/trackmania-united-for ... 58893.html
http://allegro.pl/trackmania-united-for ... 58893.html

- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Pytanie
Najzwyklejsza w świecie dystrybucja elektroniczna. A pudełko sam możesz sobie jakieś zmontować.
Discord: vanitasss
Pytanie
Wydaje mi się, że jeśli ustawi się skiny innych państw to inni to widzą, ale nie jestem całkowicie pewnyA jeśli chodzi o standardowego skina to inni widzą go ale tylko taki skin jakie masz państwo ustawione. Czyli masz ustawione na Polskę to inni widzą polski bolid.

Pytanie
ale to już jest zwykle czepianie się, bo się przejęzyczył, albo przemyślił pff
ale w sumie sam nie ejstem pewien czy mozna sobie pokolorowac to autko stadion i inni je widza, jeśli nie ma zadnych innych bajerow dodanych przez Ciebie ( czyli nie istniejacych w edytorze autka przeslanym przez TMNF) chyba ze się tam nie da, nigdy nei mialem tMNF konta wiec się kompletnie nie orientuje
ale w sumie sam nie ejstem pewien czy mozna sobie pokolorowac to autko stadion i inni je widza, jeśli nie ma zadnych innych bajerow dodanych przez Ciebie ( czyli nie istniejacych w edytorze autka przeslanym przez TMNF) chyba ze się tam nie da, nigdy nei mialem tMNF konta wiec się kompletnie nie orientuje
Pytanie
nie spamuje, tylko się upewniam, bo napisales to jakbys sam był nie pewnyToby wrote:Ja p***dole, weź się ogarnij i nie spamuj, jak Ci wszystko już wytłumaczono..
KAŻDY BOLID, KTÓRY ZROBISZ SAM, BĘDZIE WIDOCZNY TYLKO DLA Ciebie, CHYBA, ZE MASZ TMUF!!
Aż takie trudne do ogarnięcia?
I może k**wa JEDNAK CZYTAJ CO PISZE ZA NIM NA MNIE KRZYCZYSZ?>
- Vanitas / Lexiu
- V.I.P.
Pytanie
Przyzwyczaj się, on tak ma.savier wrote: I może kur** JEDNAK CZYTAJ CO PISZE ZA NIM NA MNIE KRZYCZYSZ?>
Discord: vanitasss