Rozmawialem z Baxem na temat meczu, i proszę o wypowiedzi innych osob z drużyn:
* termin 22 czerwca ok 20,21, wszystkim by pasowalo? (mysle ze dokladniej będzie trzeba to ustalic na tydzien przed meczem)
*mapy na pewno z tego mappacku:
ESWC-02-04.Challenge.Gbx
ESWC-02-07.Challenge.Gbx
ESWC-03-01.Challenge.Gbx
ESWC-03-02.Challenge.Gbx
ESWC-04-02.Challenge.Gbx
ESWC-04-06.Challenge.Gbx
ESWC-05-02 .Challenge.Gbx
ESWC-05-05.Challenge.Gbx
ftp://ftp.games-services.com/2007/ESWC2 ... e_pack.zip
Tylko pytanie ile i w jaki sposob wybrane(ja jestem za 3 mapami do 7 punktów, wylosowanymi przez Headshot. Bax był za 4 mapami wybranymi po 2 przez każdy klan.)
*system TA czy Rounds (ja jestem za systemem Rund do 7pkt)
Trzeba by wszystko ustalic jak najszybciej bo trzeba jeszcze się dogadac z HSTV w sprawie transmisji.
Co do liczby graczy proponuje 4vs4 albo 3vs3 bo innej opcji na ten moment poprostu nie ma.
Wszystkich zainteresowanych proszę o wypowiedz.
BVG vs EM
BVG vs EM
*... i wszystko jasne.
BVG vs EM
Jeśli chodzi o system wybierania mapek, to myślę że ten Baxa będzie lepszy. Uczciwiej będzie wtedy, jak to klany wybierają trasy. Wtedy nie będzie mowy o pretensjach do tych, którzy te mapy wybrali.
Tryb zdecydowanie Rounds.
W Time Attack moim zdaniem taki pojedynek nie miałby sensu. Zresztą raczej nigdy nie stosuje się TA w teamach.
Liczba graczy jest mi zdecydowanie obojętna.
Tryb zdecydowanie Rounds.
Liczba graczy jest mi zdecydowanie obojętna.
BVG vs EM
No dla mnie tez rybka ilu będzie gralo, moj couch Jakub chce mnie zabrac w czerwcu do Argentyny na aklimatyzacje, wiec nie wiem czy będę mog jeździć ;-)
niech się tez pozostala grupa gejowska teletubisie pinky (Khasius) winky (Yard) lala (Wally) i po (Hack) czy maja ochote to zagrac i czy będą mogli to zagrac
w fazie testow na razie ten pojedynek, a ja mam prosbe zeby ktos nałapał rekordy swiata z tych trackow, bo na exchange jakieś pojedyncze sa i nie znam mozliwosci, dzisiaj potrenie poraz pierwszy te tracki
niech brzerz będzie z wami
niech się tez pozostala grupa gejowska teletubisie pinky (Khasius) winky (Yard) lala (Wally) i po (Hack) czy maja ochote to zagrac i czy będą mogli to zagrac
w fazie testow na razie ten pojedynek, a ja mam prosbe zeby ktos nałapał rekordy swiata z tych trackow, bo na exchange jakieś pojedyncze sa i nie znam mozliwosci, dzisiaj potrenie poraz pierwszy te tracki
niech brzerz będzie z wami
NIE DOROŚLIŚCIE DO E-SPORTU !!!!!!!!!!!!!!!!!
BVG vs EM
ja zagram z wielka checia ! 
Najlepiej zalatwcie nowego gracza i zagrajmy 5vs5
Co do mapek, każdy team wybierze po 2 i mysle ze będzie git
w razie emocji i wyniku 2-2 wybierze się już na serwerze decydujaca mape za zgoda obydwu teamów ;p tzn każdy odrzuci po 1 mapie i zostanie 1 mapencja 
już nawet nie mogę się doczekac niedlugo obadam mapki ;p
Najlepiej zalatwcie nowego gracza i zagrajmy 5vs5
Co do mapek, każdy team wybierze po 2 i mysle ze będzie git
już nawet nie mogę się doczekac niedlugo obadam mapki ;p