Oceny FS

Post Reply
ShaDDy
Emerytowany Admin

Oceny FS

Post by ShaDDy »

"UTC eFeSiK [a]" by X3nun

Lesław - 5/10
Becks - 6,5/10

"UTC FS 1" by zamebiaszczy

Lesław - 4,5/10
Becks - 5/10

"UTC Leave me now!!" by andrys

Lesław - 6/10
Becks - 7/10

"UTC Ri$ing Sun" by road_runner99

Lesław - 8,5/10
Becks - 8/10

"UTC Crucify" by robak_pl

Lesław - 6/10
Becks - 6,5/10

"UTC Mondo" by robak_pl

Lesław - 9/10
Becks - 9/10

"UTC Wonderful Day" by wojtek1061

Lesław - 7,5/10
Becks - 7/10

"[UTC] test fs" by Magik

Lesław - 4,5/10
Becks - 5/10
Last edited by ShaDDy on 01 June 2011, 16:52, edited 4 times in total.
Becks²
Doświadczony driver

Oceny FS

Post by Becks² »

UTC - FS 1 by zembiaszczy

Początek mnie trochę przeraża, ale ujdzie : ) Na 2 loopie bardzo łatwo o buga , po tym loopie trzeba się troszeczke pogimnastykować na zakrecie.Na końcu też będzie cięzko przy dużym speedzie. Ode mnie 5/10
Image
Image
Becks²
Doświadczony driver

Oceny FS

Post by Becks² »

UTC - RisingSun

Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to duża ilość loopów w środkowym sektorze , ale to już raczej urok fs-a : ) , poza tym fajnie i płynnie się jedzie . Ode mnie 8/10
Image
Image
Lesław
Jeździ konno

Oceny FS

Post by Lesław »

UTC - FS 1 by zamebiaszczy

Początek mapy podoba mi się, od razu duża szybkość i sekwencja loopów jest fajnie wykonana, ale ogólnie jak dla mnie za duży procent mapy stanowią wallridy oraz loopy przez co nie można wykorzystać podstawowego tricku na FS czyli speedslidu, faktycznie na 2 loopie bardzo łątwo o buga i następny zakręt jest dość trudny, ale do wytrenienia, przyczepie się jeszcze do tego, że wallridy nie są "gładkie" na końcu przez co nie można wąsko na nich jechać , a pod koniec trochę to przeszkadza, bo jest szybko i jest ciężko wyrobić. Ale wg mnie mapka daje radę. Ode mnie 4,5/10.
Image
Lesław
Jeździ konno

Oceny FS

Post by Lesław »

UTC - Ri$ingSun by road_runner99

Bardzo dobra mapka, przyjemna do jazdy i myślę, że każdy sobie z nią poradzi. Wszystkie elementy zawarte, przez co można będzie wykorzystać umiejętności jazdy na FS (flow tricki, speedslidy). Jedyne do czego mogę się przyczepić to ostatni wallride po loopie, który wg mnie jest trochę za blisko ustawiony, ale reszta świetna. Ode mnie 8,5/10.
Image
Lesław
Jeździ konno

Oceny FS

Post by Lesław »

UTC FS+Nascar by zamebiaszczy

Ogólnie całkiem niezły mix. Część FS około 25s, Nascar około 30s, także nieźle jest to wyważone, co do FS nie mam większych zatrzeżeń, brak miejsc gdzie można złapać buga co cieszy, do części Nascarowej też nie mam większych zastrzeżeń. Przyjemnie jechało mi się tę mapkę, nie jest to najwyższy światowy poziom, ale solidna dobra mapka. Ode mnie 7/10.
Image
Becks²
Doświadczony driver

Oceny FS

Post by Becks² »

UTC - efesik Mapa nie należy do najlatwiejszych ; ) , po pierwszym loopie chyba lepiej by było jakbyś zastosował zmianę kamery .. bo drugim loopie , jadać troszke dalej jest taki wyskok , tam można by się było przyczepić tego cp , moim zdaniem nie potrzebnie tam stoi : ) .. last zakręt już da rade pojechać FS ale też się trzeba troszke pogimanstykować .. Ode mnie 6,5/10

UTC - Test fs Mało płynna mapka .. 5/10

UTC - Crucify Oj , brakuje w tej mapie ładnego otoczenia ;/ .. Wkurza mnie trochę zjazd z 2Wallride , poza tym dość płynna mapa 6,5/10

UTC - Mondo Bardzo fajna mapka , w końcu takie coś co mi się podoba : ) .. Nie ma miejsca na w którym bym się miał denerwować .. ode mnie 9/10

UTC - Wonderful Day Krótko , fajna mapka , jedyne na co zwrócilem uwagę to że może być cięzko zmieścic się w ringu przed ostatnimi sekwencjami loopów , 7/10

UTC - Wonderful Night EXCLUDED , wg. regulaminu mapki mają być jedynie w trybie dziennym a ta niestety nie jest ;|

UTC - Leave me now!! No nie jest to Fs klasy światowej ; d , taki typowy Polak! ... Mimo to podoba mi się , daje 7/10
Image
Image
Lesław
Jeździ konno

Oceny FS

Post by Lesław »

UTC - Leave me now!! Nienajgorsza mapka, ciekawe pomysły są w niej zawarte, ale niestety wg mnie mapka jest za mało płynna szczególnie na wallach i to trochę zabija przyjemność z jazdy. Ode mnie 6/10.

UTC - eFesik[a] Mapa jest trudna do opanowania, początek ciekawy, boli brak zmiany kamery na 1 wallu, a następnie trzeba wykazać się wielkimi umiejętnościami by wejść dobrze w kolejny wall. Wg mnie mapka jest za trudna i mało przyjemna do jazdy. Ode mnie 5/10.

UTC - Wonderful Night Kurczę szkoda, że mapka jest w trybie nocnym, bo jest całkiem niezła, mimo tego ją oceniam na 6,5/10.

UTC - Wonderful Day Fajna mapka, ciekawe pomysły i do tego przyjemnie się jedzie, a końcowa część nie jest trudna do wytrenowania jeśli chodzi o ten ring. Ode mnie 7,5/10.

UTC - Mondo Fantastyczna mapka, naprawdę nie mam się do czego przyczepić, sama przyjemność z jazdy na niej. Ode mnie 9/10.

UTC - Crucify Mapka jest świetna dla początkujących graczy, bo są tu duże odległości pomiędzy poszczególnymi elementami, mapka jest niczego sobie, ale brakuje w niej tego czegoś, a i otoczenie jest bardzo ubogie. Ode mnie 6/10.

UTC - Test fs Ogólnie niedobra mapka. Mało płynna, monotonna, ciężko się na niej jeździ. Ode mnie 4,5/10.
Image
Post Reply

Return to “Oceny FS”