Karty graficzne

Czyli dyskusja o wszystkim i o niczym ;)
Pawel
Team Poland

Karty graficzne

Post by Pawel »

Akurat Intel ma taka polityke, zeby wydoic na konsumentach jak najwiecej, dlatego tak zmieniaja podstawki. AMD na AM2+/AM3 ma bardzo rozsadne procesory w dużo lepszych cenach niz Intel, same plyty glowne tez sa tansze od tych z podstawka LGA. chociaż sam mam Intela i nie narzekam.
Co do zasilaczy - ch** ich tam wie. To znaczy wiadomo, ze ktos, kto robi Tri-SLI czy Crossfire z i tak już dwuprocesorowego Radka 6970X2, do tego nie wiadomo jaki procesor, który jeszcze będzie chciał krecic, to wiadomo, ze nie kupi zasilacza poniżej 650W (oczywiście markowego zasilacza). Sam mam krecony procesor, karta graficzna do gier również podkrecona, a jakos zasilacz 425W daje rade, ale to scisla czolowka producentow. I wiadomo, ze ci mniej zaufani producenci zawyzaja wartosci, podajac moc szczytowa a nie ciagla, ale to już inna sprawa.
Image
Bartzor
Doświadczony driver

Karty graficzne

Post by Bartzor »

lexiu, nie zamykaj tematu do jutra, wtedy znajde czas i napisze co sadze :D

(Dodano 01 czerwca 2011, 22:16)
a ja mam 9600gt + e8200 ----> 1000fps w trackmanii :D
200L
Jeździ konno

Karty graficzne

Post by 200L »

Radeon 6990/XFX. Użytkując tą kartę można stwierdzić, że sprawdza się w wielu grach komputerowych. Śmiesznie jest grając na pięciu monitorach :)
Jack Bauer
Moderator

Karty graficzne

Post by Jack Bauer »

Dlaczego ma być ten temat zamknięty? To, że jesteś adminem nie daje ci prawa do zamykania sobie tematów, ot tak.

Chciałbym się dowiedzieć, czy znajdzie się w miarę dobra karta graficzna za 200 zł? Tak, żeby pociągnął np. Wiedzmina 1.
Image
Bartzor
Doświadczony driver

Karty graficzne

Post by Bartzor »

wladza odbila lexiowi do głowy;)
Szrama
Pirat drogowy

Karty graficzne

Post by Szrama »

Zbakany.. jakiś 9800GT może z allegro czy jakie g*wno.
Post Reply

Return to “Off-Topic”